Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme #175

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Zapraszamy jutro :). Będzie tradycyjny zestaw - zapowiedź, okładka + info na PPE z rozkładówkami. Przed południem powinno być :).

• Odpowiedzi 176
  • Wyświetleń 26,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• NIe mam zamiaru , tyle lat było dobrze to komuś to przeszkadzało . Człowek jest zły bo zwiazał sie z pismem , PSX Extreme to zawsze były ciekawe teksty w wesołej luźniej otoczce, powagi to ja mam do

• Ostatni numer był pierwszym od kilku lat, który odpuściłem ( trzoda tjaaaa), ten który trzymam właśnie w ręku zakupiłem jedynie z ciekawości i dla przekonania się czy wasza formuła do mnie nadal traf

• prosił ???? czytam PSX EXtreme od poczatku , i jestem zaawiedziony kierunkiem jaki obecnie obrał mój ulubiony magazyn . Po to jest to forum żeby też pisać negatywne opinie a nie wiecznie zgredom w tył

Opublikowano

O, to fajnie. Co do kącika filmowego to musi być kontynuowany i basta! Nie uwierzę że w 38 milionowym kraju nie znajdziecie kogoś na poziomie Walkiewicza czy Myszaqa. Ogłoście casting i tyle. Zawsze lekturę PE zaczynam od kącika filmowego i tak ma zostać, bo inaczej wysiadam z tego pociągu (żart :)

PE czytam od marca 2005. Wtedy jeszcze była stara ekipa i hardcore. Trzymam te wszystkie numery w szafie i często sobie do nich wracam. Ach jak bym chciał żeby wróciła stara szata i choć jedna osoba. Nie mam jednak zamiaru narzekać jak to dawniej było super a teraz lipa. Nie jest źle. Poprawicie kilka rzeczy o których pisali przedmówcy i będzie super. Głównie te screeny rażą pod względem jakości i doboru. Zobaczcie jak robi konkurencja. Dobrym pomysłem było przeniesie kilku rzeczy z Teraz Rocka.