Opublikowano 21 sierpnia 201212 l Marketing MS ostatnio w ogóle ssie, ale czy z Forzą 4 było inaczej? Halo 4 też nie jest jakoś super reklamowany. Mają cały wrzesień i prawie październik, może nadgonią. Nie mają czego nadganiać. Właściwa promocja zacznie się pewnie wtedy, kiedy powinna, czyli we wrześniu.
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Autor photo mode będzie na wypasie co do tej mordy to jakiej by nie dali będzie wglądać dziwnie, oby była możliwość zakładania kasku. btw. kokpit będzie podświetlony w nocy ? bo to chyba wielka niewiadoma
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Bonusy dla rodaków za zamówienie przed premierą Jeżeli nie możecie doczekać się premiery Forza Horizon, to już teraz możecie złożyć zamówienie na własną kopię gry. Jeżeli dokonacie tego u autoryzowanego sprzedawcy, to zostaniecie nagrodzeni pakietem 5 bonusowych samochodów.
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Jak dowalili ceną limitki to teraz marne bonusy do preordera dołaczają
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l btw. kokpit będzie podświetlony w nocy ? bo to chyba wielka niewiadoma :confused: powinien być inaczej będzie to lekka wtopa.
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Autor VIP Car Pack – The five-car VIP pack is only available with the Limited Collector’s Edition of Forza Horizon and includes the following cars:- 2012 Audi R8 GT Spyder - 2011 Koenigsegg Agera - 2011 Lamborghini Sesto Elemento - 2012 Pagani Huayra - 2011 RUF Rt 12 R oraz
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Tak samo h*jowo A tak powaznie to na E3 pokazywali glownie gameplaye o zachodzie slonca wiec ciepla paleta barw byla na miejscu. Na fotkach pokazywanych w ostatnich kilku dniach jest wczesniejsza pora dnia i ten filtr jest wkurzajacy:P
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Autor jest gameplay z E3 z wczesną porą dnia, wygląda tak samo normalnie jak ostatnie zdjęcia, chyba w grida nie grałeś. Edytowane 25 sierpnia 201212 l przez Daddy
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Lista osiągnięć do Forza Horizon Dość niespodziewanie w sieci pojawiła się dzisiaj pełna lista osiągnięć do Forza Horizon. Samo zestawienie nie mówi nam za wiele o samej grze, ale potwierdza, że wzorem Forza Motorsport 4 dostaniemy jakieś dodatkowe nagrody za import stanu gry. Jest jeszcze jeden plus – Kinect nie będzie potrzebny do zrobienia „calaka”. Edytowane 28 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Autor Gralem gralem....w Horizon widac podobnny pomaranczowy filtr nic takiego nie widzę poza jednym zdjęciem które dałeś na poprzedniej stronie, zresztą to tylko zdjęcia a chyba nie muszę przypominać co było przed premierą FM4 ze zdjęciami od T10, zobaczymy jak podczas gry będzie, oby jakieś demo dali we wrześniu. Teraz będą dawać 50 zdjęć z tego samego ujęcia
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Na drugim zdjęciu kierowcy są w kaskach. Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l nowy gameplay http://uk.gamespot.com/forza-horizon/videos/ask-gamespot-is-forza-turnng-arcade-racer-or-what-6393916/
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l W tym Volkswagenie widac wnetrze z kamery TPP. Wyglada na to ze tym razem rowniez w wyscigach samochod gracza bedzie jakosci photomode Edit. W Subarce z kolei jest standardowe czarne wnetrze lol. Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez Magik
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Zauważyliście jak ładnie wyglądają postacie w cutscenkach? Tak jakoś plastycznie. Myślałem, że zrobią to na odpiernicz bo wiadomo, że o co innego w grze chodzi, a tu jednak widać, że się przyłożyli.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Zauważyliście jak ładnie wyglądają postacie w cutscenkach? Tak jakoś plastycznie. Myślałem, że zrobią to na odpiernicz bo wiadomo, że o co innego w grze chodzi, a tu jednak widać, że się przyłożyli. Te scenki raczej nie sa real timowe. Ciekawe czy da sie to modowac na jtagu xD
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Zauważyliście jak ładnie wyglądają postacie w cutscenkach? Tak jakoś plastycznie. Myślałem, że zrobią to na odpiernicz bo wiadomo, że o co innego w grze chodzi, a tu jednak widać, że się przyłożyli. Te scenki raczej nie sa real timowe. Ciekawe czy da sie to modowac na jtagu xD To, to ja wiem. Chodzi mi o samo wykonanie. Przypomina mi to te animacje promocyjne do Fable 3. PS. Daję sobie rękę uciąć, że nie będzie deszczu w grze. Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=iZ4UWC0qld8 h*jowa jakosc i bez dzwieku ale to bodaj pierwszy gameplay z bardziej zabudowanym terenie.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Naaaaaajs. Tereny górzyste bardzo fajne Trochę taki wiejsko-sielankowy klimat Po kompletnej ciszy znowu zaczynam się jarać.