Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of duty Black Ops 2

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 538
  • Wyświetleń 95,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Zaqair
    Gość Zaqair

MaZZeo skoncz juz. Wszyscy wiedza,ze to w jakis sposob utrudnia rozgrywke.Ale ja np. zadko mam takie akcje. Jakos nie widze cie w temacie bf3 marudzacego na glitche.Nie lubisz CoD to nie graj/kupuj/wc

• Już przy okazji Black Opsa zrobiłem na forumie małą analizę jak ten Veteran działa, przy okazji pokazując jak tragiczny design ma ta gra. A raczej jej brak, bo twórcy ograniczają się jedynie do wrzuce

• Gram już wystarczająco długo na multi (prawie 2 prestiż), żeby stwierdzić iż ta gra posiada najgorszy multiplayer ze wszystkich części jakie ukazały się od początku istnienia serii i odkąd w nią gram

Opublikowano

gra ktoś jeszcze online??

mój ID: PRQc (HS jest)

z chęcią pogram z kims z headsetem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

gra ktoś jeszcze online??

mój ID: PRQc (HS jest)

z chęcią pogram z kims z headsetem

Ja też chętnie z kimś pogram, otworzę tylko piwko i siadam:) mój nick czarek250885, jak coś do zobaczenia w grze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja takze z checia pogram z kims na multi, moj nick - Duki360PL (posiadam headset).

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam problem otóź podczas ładowania mapy Mob of the dead zawiesza mi się konsola, jest tak za każdym razem, macie jakieś pomysły co zrobić ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tak samo jak kolega wyżej :/ czy ktos cos wie na ten temat znajomi posiadający angielska wersje oraz niemiecka widze ze grają na Mob of the Dead mi natomiast zwiesza sie na samym początku ładowania planszy :/ prosze o pomoc ściągnięcie dodatku ponownie nic nie dało :/

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja też chętny na partyjkę, cod kupiony parę dni temu: psn id: PL--DAVID

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś gra jeszcze w Zombie ? i wchodzi powyżej 25 rundy w tranzicie ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze w mp? Ostatnio zmieniłem router i nie wiem czy to wina routera ale mam takie jakby przycinanie/lag w grze, tez tak macie?

• 9 lat później...
Opublikowano

Jestem na świeżo i stwierdzam obrzydliwy sequel. Wszystko tu jest gorsze od oryginału i jakby hmm...robione przez kogoś innego? A to przecież znów Treyarch i to tylko 2 lata po pierwszym Black Opsie!

Dziwaczny patos, cringe i, co najgorsze w kontynuacjach - odkręcanie pierwowzoru (Woods żyje i jest starym dziadem na wózku wtf).

Nieodległa przyszłość to całkowicie chybiony pomysł. Wyprane z klimatu piu piu z futurystycznymi giwerami i mechami (co zabawne, to rok 2025). Skoku w grafice nie ma żadnego, a przez te high tech ficzery oprawa zestarzała się bardziej niż w jedynce) Muzycznie też bez bangerów, a na nie mocno liczyłem.

Fabularnie dzieją się absurdalne rzeczy, główny bohater to harcerzyk z nazwiskiem, wstawiony tak bardzo na siłę że jprdl.  Czarny charakter moocno przegięty, niewiarygodny.

Poboczne misje w stylu tower defence komiczne, na szczęście da się je skipować. Finał to 'wszystko wszędzie naraz', straszny rozpierdol bez ładu i składu.

Na plus retrospekcje poprzedniej ekipy z lat 80., jeden mocny moment z nimi związany oraz jakieś iluzoryczne wybory fabularne ( chyba nie było tego wcześniej w serii więc spoko).

Podsumowując: guano i chyba nie mam odwagi i siły podchodzić do trójeczki (znów futurystycznej). Odpaliłem sobie za to od razu Cold Wara licząc na powrót tej linii Codów do formy i jest dooobrze!

A Wy jakie wspomnienia?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ja pamiętam pierwszy trailer tej gry. Masa minusów na YT, chyba pierwsza taka sytuacja w historii CoD. Tak daleki skok w przyszłość, w przypadku gdy akcja poprzedniczki działa się w czasach zimnej wojny, nie był racjonalny i nie mógł się bronić w żaden sposób. Dzisiaj ludzie dobrze wspominają tę grę imo tylko ze względu nostalgii i rozmazanego obrazu przeszłości. Pierwszy futurystyczny CoD budził taki sam wstręt, jak dzisiaj kolorowe skórki do multi.

Różne drogi fabularne, i związane z tym różne zakończenia zaburzają także obraz tego, co dzisiaj w serii Black Ops można uważać za "kanon". Niestety Treyarch nigdy nie było konsekwentne w swoich działaniach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć do multi na Xbox 360, to zapraszam na priv. Jutro o 20:00 razem z dwoma kolegami z internetów zbieramy się na Discord i gramy. Łapiemy się w miarę regularnie, więc zapraszam :)