Opublikowano 31 stycznia 201312 l Dla mnie tryb hunter jest mega kozacki. Nie pamiętam kiedy ostatni raz aż tak przeżywałem jakąś rozgrywkę w multi. Miałem sytuację gdzie zostałem już sam jako CELL, a do końca rundy jakieś 15 sekund, schowałem się w budynku przed łowcami, czekam i słyszę że skądś nadchodzą bo radar mi bipie. Po kilku sekundach nie wytrzymałem i po prostu zacząłem biec i modlić się żeby nikt nie trafił mnie z łuku. Jakaś strzała świsnęła gdzieś koło ucha, ale udało się czas dobiegł do 0 i jako jedyny przetrwałem. Albo na mapie Museum, zostaliśmy tylko w trzy osoby, ja trzymałem tarczę i widzę swoich sojuszników jeden po lewej, drugi po prawej. Łowców już słychać że są gdzieś blisko, ten po lewej chyba nie wytrzymał i pobiegł gdzieś korytarzem, a ten z prawej patrzę sekundę później już leży martwy. Ja stoję z tarczą i widzę zarys łowcy na środku korytarza, wali do mnie z łuku, ale tarcza okazuje się skuteczna. W końcu rzucam w niego tym żelastwem i pada martwy na glebie. Rzucam się do ucieczki tym samym korytarzem co wcześniej mój kompan. I jest...czas dobiega do 0...przetrwaliśmy. Oprócz tego że tryb jest za(pipi)iście emocjonujący, to jeszcze jest strasznie klimatyczny i co najlepsze fun daje granie zarówno jako CELL i jako HUNTER. A same mechaniki to typowy FPS, dupy nie urywa. Chociaż gdybym miał kase to bym się chyba skusił na pre-order bo beta póki co mnie zachęciła. Ale są ważniejsze wydatki. PS. i jeszcze zapomniałem się zapytać jak się wykonuje egzekucje bo nie pamiętam. Zachodziłem typów od tyłu to i tak postać wykonywała mi tylko zwykły atak melee. A pamiętam że w becie 2 jakoś je robiłem. Edytowane 31 stycznia 201312 l przez barcelona fan
Opublikowano 11 lutego 201312 l Pytanko mam, na X360 beta wygląda tak samo źle jak na PS3? Wyglada lekko lepiej.
Opublikowano 11 lutego 201312 l Chyba nie spodziewaliscie sie, ze na obecne konsole uda sie przebic poziom graficzny z C2. Ta generacja ledwo dyszy, R* przeklada premiere bo ma problemy z plynnoscia w grze. Czas odkladac hajs na nowe konsole.
Opublikowano 13 lutego 201312 l Autor gameplaye z map multi, wersja X360 http://www.gametrailers.com/games/xe3uf9/crysis-3/videos-trailers#sortBy=most_recent&category=Gameplay Mapy moim zdaniem wygladaja sporo ciekawiej i są większe niż w dwójce. Edytowane 13 lutego 201312 l przez MaZZeo
Opublikowano 13 lutego 201312 l Muszę przyznać panowie, że mutli w nowym crysisie może być naprawdę niezłe. Jeżeli w pełnej wersji będzie więcej fajnych broni i map i do tego wyelminują jeszcze bugi z bety to będzie naprawdę super. Świetny jest patent jak przeciwnik ma maskowanie włączone i nie wiemy gdzie jest, ale widzimy jak się woda rusza i wiemy, że gdzieś tutaj po niej chodzi
Opublikowano 14 lutego 201312 l Moim podstawowym wyposażeniem skafandra w becie był detektor, dzięki czemu można było się spodziewać ataku zamaskowanego kolesia.
Opublikowano 14 lutego 201312 l pierwsza recenzja na świecie w CD Action 9/10 10/10 za grafe bo ponoć na PC nie było niczego lepszego
Opublikowano 14 lutego 201312 l Sesyjki w tanki z kolegą to kwintesencja za(pipi)istości growej. ^_^ Na wsi sie gra w traktory ...
Opublikowano 14 lutego 201312 l Nie wiem w co Ty tam u siebie grasz, ja na pewno gram w co innego. ^_^
Opublikowano 14 lutego 201312 l Nie wiem w co Ty tam u siebie grasz, ja na pewno gram w co innego. ^_^ No w czołgi na 10 letnim kompie
Opublikowano 14 lutego 201312 l Wiadomo ze grafika jest ważnym elementem,ale dla mnie nigdy nie będzie najważniejszy aspektem gry...
Opublikowano 16 lutego 201312 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=PsiVzRBrsSw&list=UU1isv9LWnaNhfd08Ppq8aOw&index=2 jak dla mnie wygląda świetnie
Opublikowano 17 lutego 201312 l Nie no rzeczywiście wygląda nieźle. Bardziej się martwię o płynność gry.
Opublikowano 17 lutego 201312 l Biorąc pod uwagę jak żałośnie była zrobiona 2 na x360 to można stwierdzić ze crysis 3 będzie bublem, sprawdze pewnie jak spadnie dużo z ceny jak w przypadku c2
Opublikowano 18 lutego 201312 l Co było żałosnego w c2 poza SI? wiadomo, że to inny typ FPSa niż np CoD.
Opublikowano 18 lutego 201312 l Nie zauważyłem, ale nie jestem specjalnie wyczulony na tym punkcie. Poza tym jest akcja na ekranie i tak to rekompensuje.