Skocz do zawartości

Co ci w głowie szumi? [edycja gamingowa]

Featured Replies

Opublikowano

Piaski Czasu najlepszy Pop i moja pierwsza gra na PS2. :fsg:

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 100,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zacząłem po raz drugi przechodzić GoWa 3 z myślą o wbiciu platynki i po raz drugi, przy tym utworze, mam ciary na plecach i du.pie. Co za utwór! http://www.youtube.com/watch?v=kEXD5unnkmM

• http://www.youtube.com/watch?v=wvPS00uCNC4   W połączeniu z odpowiednią sceną może dewastować uczucia

Opublikowano

Kolejny genialny OST, jakby co to całość jest dostępna na Spotify.

Opublikowano

Dobrze że jestem konsolorzem bo jak to słucham to mam ochote wyjść na ulice i bić złych ludzi  :cool:

Opublikowano

Od czasow psxa, MGS, Tenchu, Chrono Cross. Pozniej juz tylko 4 pierwsze czesci Splinter Cell. Nie bylo podobnej gry czy serii do ktorej moge wracac bez krzywienia geby.

BLOODBORNE i seria Souls to najlepsze DLA MNIE co w ostatnich latach moglo mnie zatrzymac przy konsoli dluzej niz jedno zaliczenie.

Opublikowano

Jako, że jestem fanką gier i muzyki retro pozwolę sobie wkleić świetną nutkę z Soul Blade (Soul Edge). Mam do niej sentyment - w latach 90 kiedy posiadałam jeszcze Sega Saturn kuzyn pożyczył mi kasetę VHS z nagranymi intrami z gier na PSX. Był tam między innymi Soul Blade. Po jakimś czasie szarak również zagościł w moim domku jak I wiele innych konsol, ale to dłuższy temat. Kto nie zna polecam, a Ci co znają zapewne też chętnie posłuchają 

Edytowane przez Nati

Opublikowano

Kiedy wchodzisz do zaniedbanego "biura" Grizzco, czujesz, że to będzie lekka i przyjemna praca 

Potem, kiedy zaczynasz pracę jako zbieracz jajek, wiesz, że Pan Grizz chyba nie był do końca szczery.

A kiedy zapadnie noc... wiesz, że masz prze.srane a Grizzco to (pipi)owa firma

:banderas: 

Opublikowano

Edytowane przez XM.

Opublikowano

>te organy na początku, jak z jakiegoś zamku Draculi

>ten piękny i spokojny środek

>te płynne przejście w Terra's Theme w 2:30

VJjSOcv.png

Dalej czekam na lepsze jrpg i się doczekać nie mogę.

Opublikowano

Zaje.bistych track. W ogóle - podrzucie jakies tracki opierające się właśnie na organach piszczalkowych jak ten track. Uwielbiam soundtracki z motywem kościelnych organów właśnie. :)

Opublikowano

Zaje.bistych track. W ogóle - podrzucie jakies tracki opierające się właśnie na organach piszczalkowych jak ten track. Uwielbiam soundtracki z motywem kościelnych organów właśnie. :)

Klasyk, również z ff6

https://youtu.be/JbXVNKtmWnc

Mógłbym słuchać godzinami, pięknie podzielony na 3 sekwencje

Opublikowano

:cool::czesc:

Opublikowano

Ooo wincyj wincyj.

Ja od siebie zarzucenia