Opublikowano 5 lipca 20177 l Dobrze że jestem konsolorzem bo jak to słucham to mam ochote wyjść na ulice i bić złych ludzi
Opublikowano 15 lipca 20177 l Od czasow psxa, MGS, Tenchu, Chrono Cross. Pozniej juz tylko 4 pierwsze czesci Splinter Cell. Nie bylo podobnej gry czy serii do ktorej moge wracac bez krzywienia geby. BLOODBORNE i seria Souls to najlepsze DLA MNIE co w ostatnich latach moglo mnie zatrzymac przy konsoli dluzej niz jedno zaliczenie.
Opublikowano 18 lipca 20177 l Jako, że jestem fanką gier i muzyki retro pozwolę sobie wkleić świetną nutkę z Soul Blade (Soul Edge). Mam do niej sentyment - w latach 90 kiedy posiadałam jeszcze Sega Saturn kuzyn pożyczył mi kasetę VHS z nagranymi intrami z gier na PSX. Był tam między innymi Soul Blade. Po jakimś czasie szarak również zagościł w moim domku jak I wiele innych konsol, ale to dłuższy temat. Kto nie zna polecam, a Ci co znają zapewne też chętnie posłuchają Edytowane 18 lipca 20177 l przez Nati
Opublikowano 28 lipca 20177 l Kiedy wchodzisz do zaniedbanego "biura" Grizzco, czujesz, że to będzie lekka i przyjemna praca Potem, kiedy zaczynasz pracę jako zbieracz jajek, wiesz, że Pan Grizz chyba nie był do końca szczery. A kiedy zapadnie noc... wiesz, że masz prze.srane a Grizzco to (pipi)owa firma
Opublikowano 30 lipca 20177 l >te organy na początku, jak z jakiegoś zamku Draculi >ten piękny i spokojny środek >te płynne przejście w Terra's Theme w 2:30 Dalej czekam na lepsze jrpg i się doczekać nie mogę.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Zaje.bistych track. W ogóle - podrzucie jakies tracki opierające się właśnie na organach piszczalkowych jak ten track. Uwielbiam soundtracki z motywem kościelnych organów właśnie. :)
Opublikowano 30 lipca 20177 l Zaje.bistych track. W ogóle - podrzucie jakies tracki opierające się właśnie na organach piszczalkowych jak ten track. Uwielbiam soundtracki z motywem kościelnych organów właśnie. :) Klasyk, również z ff6 https://youtu.be/JbXVNKtmWnc Mógłbym słuchać godzinami, pięknie podzielony na 3 sekwencje