Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 859
  • Wyświetleń 126,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeden jedyny... poza tym zerowa komunikacja, do niedawna kazda pila kopana brzydsza niz u konkurencji, 11 nawet nie byla skalowana do 1080p itp.

• hahahahahahahaa zagrałeś parę meczów w demku i już wiesz wszystko na temat gry, ktora bedzie tak zajebista, ze mozg rozjebany. brawo

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

wolałbym, żeby wydali edycje rozszerzoną o jakieś 100 reprezentacji na licencji za dodatkową kase, niż jakieś podu*cone karty do ut

Opublikowano

Kupiłem sobie wczoraj Fife i nie umiem znaleźć tych sezonów, co były w poprzedniej części :o Jak to się teraz nazywa? podochodziły jakieś eas fc match i ni chvja nie moge tego znalezc

Opublikowano

Dziwnym trafem nazywa się to teraz "Sezony"

Opublikowano

Oni coś tam zmieniali w menusach z tym, też przez pierwsze kilkanaście minut szukałem tego. W sumie jedyna interesująca opcja spośród 1000 w F13 (PES fanboj mode on)

Opublikowano

Miał ktoś takiego glitcha podczas gry w sezony, że nie mógł zmieniać podczas meczu zawodników i taktyki ?

Opublikowano

Więcej błędów po tych patchach, niż korzyści.

95% osób w sezonach gra Realem. Na szczęście mój Bayern ich karci :)

Minus jest taki, że w przyszłym sezonie Guardiola zrobi kilka dobrych transferów i wszyscy przerzucą się na Bayern..

Opublikowano

I tak bardzo dużo osób gra Bayernem. ale w większości to boty które biegają tylko Panami Robben Riberry... A w Realu strasznie zwalili Casillasa. On praktycznie nie łapie piłek tylko wybija na dobitke rywalowi...

Opublikowano

>narzekaj, że wszyscy grają realem

>graj 5* zespołem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja osobiście najbardziej lubie grać z REALEM. Dla mnie są slabi łatwo mi się z nimi gra

Opublikowano

Chcemy przywrócenia polskiej ligi oraz drużyny narodowej do FIFA 13

Wszystkich popierających tą akcję zapraszam do polubienia tego profilu. O akcji będziemy też pisać na innych forach, wykopach, redditach itd. Nawet jak nam się nie uda, a pokażemy, że trochę nas jest, to przynajmniej 2 razy pomyślą przy podpisywaniu licencji w następnej części.

http://www.facebook.com/nalnPrzywrocicOrygiePolskieDruzynyiWFifa13

Opublikowano

Ano tak, bo on grał w jakimś Szanghaju Żenua coś tam.

Ale to nie mają zamiaru go dodać? :o

Opublikowano

był w bazie, w wolnych agentach. wiecie może czy będzie normalna aktualizacja składów jak w poprzednich częściach czy tylko match day?

Opublikowano

Ale się w(pipi)iłem. Biorę BVB - gram przeciwko Chelsea. Biorę Juve - gram przeciwko Realowi. Biorę PSG - gram przeciwko ManCity. Jak tu (pipi)a grać? Zje,bany matchmaking.

Od tej pory gram Realem i mam w du.pie.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Ja zauważyłem że od jakiegoś czasu jest większa różnorodność. Niedawno moje Napoli grało tylko z Liverpoolem(który wku.rwi.a mnie już na maxxa) BVB i Milanem. Teraz trafia się dużo więcej klubów "niszowych" i reprezentacji co akurat nie jest zbyt rozsądne (vide Holandia). Co do przerywanych meczy to nie rozumiem ludzi wychodzących z gry po 80min. Jak by ich ta minuta zbawiła żeby dograć to. Natomiast zerwanie połączenia w przypadku np. wyniku 3-0 do przodu i rozliczenie meczu jako przegrany to dla dla mnie wrzód na duppie i już nie raz miałem ochotę za(pipi)ć padem w tv...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co to za gra piłkarska, w której już w pierwszym meczu, na najwyższym poziomie trudności, bez większych problemów wygrywam 2:0 z Barceloną? Na przestawienie się z PES potrzebowałem pół dnia szpilania. 

Rozgrywka jest arcade'owa, bramki nie wywołują większych emocji (ładnie się teraz przykładają do strzałów z dystansu), SI przeciwnika powiela schematy. Do tego ta cukierkowość podczas meczów w dzień i ogólne niedorobienie (np przycinki animacji, zawodnicy wychodzący z tunelu z kołkami w (pipi)e i najebany kamerzysta). Mam ją 2 dni i już żałuję wydanych pieniędzy. Do PES 2013 w tym roku nie ma startu. Na plus aktualizacje składów/formy, licencje, menusy oraz pomniejsze smaczki. No i możliwość rozgrywania pojedynczego sezonu/ligi, bez konieczności gry w tryb kariery (długi jak chuj murzyna minus PESa).

Opublikowano

Eeeee zagraj online?

Opublikowano

Dla statsów, które EA za rok wypierdoli, bo "nikt już nie gra"? Gdyby nie chciwe EA, kupiłbym 12. Nie, dzięki, z OP łatwiej opchnąć. 

PS. Gram z bratem, więc argument o grze przez sieć dla funu odpada.

Opublikowano

Człowieku, online w fifie to nie tylko pojedynki 1vs1. Masz Sezony, Ultimate Team, mecze 11vs11, mecze manual, a ty oceniasz grę na podstawie chu.jowego offline. No ale to twoje pieniądze, rób z nimi co chcesz.

Opublikowano

Człowieku, online w fifie to nie tylko pojedynki 1vs1. Masz Sezony, Ultimate Team, mecze 11vs11, mecze manual, a ty oceniasz grę na podstawie chu.jowego offline. No ale to twoje pieniądze, rób z nimi co chcesz.

OK, rozumiem, że są ludzie, dla których te tryby to świetna sprawa - ja oczekuję od gry traktującej o futbolu czego innego. Dlatego są zwolennicy PES i FIFY - gry w inny sposób przedstawiają mecze piłki nożnej.

W tryb 11 vs 11 grałem w "dziesiątce" i fun średni ("dzięki za podanie..."). Chyba, że można poskładać drużynę ze znajomych, ale znaleźć 11 (albo przynajmniej połowę składu) ogarniętych... niełatwa misja. Ultimate Team mi nie odpowiada - wolę prawdziwe składy i kluby.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Tylko, że fanów PESa jest procent zaledwie. Z resztą przestań porównywać obie gry bo to jest bez sensu... Szczególnie w temacie poświęconego fifie...