Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No właśnie teraz jest niezła pompa z tytułu tego newsa na znanym i lubianym serwisie poświęconym konsoli Plejstejszyn 3.

Opublikowano

O lepszą jakość graficzną mi chodzi :) ludzie nie widzieli od dawna miazgatora graficznego.

Żadne dane nie wskazują, żeby miazgatory graficzne jakoś specjalnie nabijały sprzedaż.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Myslisz, ze takie Uncharted by mialo takie swietne oceny i sprzedaz gdyby nie oprawa ? :P

Opublikowano

O lepszą jakość graficzną mi chodzi :) ludzie nie widzieli od dawna miazgatora graficznego.

Żadne dane nie wskazują, żeby miazgatory graficzne jakoś specjalnie nabijały sprzedaż.

Znowu kwstionujesz fakt że grafika w grach jest ważna?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano
  • Autor

Gears of War i Uncharted

twój argument jest inwalidą

Opublikowano

Killzone 2 nawet oprawa nie uratowała.

Poniewaz KZ2 to niezly chlam.

Pozyczylem sobie KZ2 kilka dni temu, oprawa juz nie robi tak jak kiedys i ogolnie gra wyglada jakby chodzila w sub-hd. Nie mowiac juz o tym, ze grac nadal w to sie nie da.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie dziwię, że nie da się grać w Twoim przypadku. Przesiadka z Halo na Killzone 2 jest niemożliwa. To sterowanie nie jest dla wszystkich.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Killzone 2 to najbardziej overhyped gra na ps3. (halo 3 na xboxie za to)

Opublikowano

Znowu kwstionujesz fakt że grafika w grach jest ważna?

To wy kwestionujecie twarde dane. Nie musicie nawet znać cyferek - prosty fakt: w zeszłym roku wyszły nowe Gearsy i Uncharted i jakoś gadacie właśnie o spadku z roku na rok.

Cyferki są takie: Uncharted to 3 mln egzemplarzy na część, Gearsy z 5 (porzućmy pytania, ile osób by i tak grało po multi, gdyby gra tylko średnio masakrowała super pikselami). Duże hity, ale nie mają wielkiego wpływu na rozmiar całego rynku. Gdyby Uncharted i Killzone schodziły w dziesiątkach milionów, może by faktycznie miały znaczący wpływ na ten trend...

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Nie dziwię, że nie da się grać w Twoim przypadku. Przesiadka z Halo na Killzone 2 jest niemożliwa. To sterowanie nie jest dla wszystkich.

Ogarnac sterowanie to zaden problem (mimo, ze jest perfidnie zlagowane umyslnie czy tez nie). Ta gra jest po prostu jednym z nudniejszych FPSow na rynku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A o to chodzi. No to przyznam, że singiel ssie. Multi to jedno z lepszych na PS3...s(pipi)one przy okazji trzeciej części :(

Opublikowano

W multi troszke pogralem po premierze, bylo ok, nawet sterowanie nie przeszkadzalo za bardzo (taki typ rozgrywki), ale multi i tak sporo gorsze od Resistance 1.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A czy nie mozna przyznac ze KZ2 to lipa a LaserkiBlasterki nie dorastaja do piet dobrym FPP pokroju UT ? ;d

Opublikowano

UT ? Nigdy mi nie podeszlo (tak samo jak CS). Natomiast Q3A i Halo to dla mnie dwa najlepsze multi ever i nie mozna ich porownywac.

Opublikowano

Gdyby grafika miała kreować rynek to dawno gralibyśmy w same dema CryEngine3, a Wii Fit nie byłoby hitem.

Opublikowano

Myslisz, ze takie Uncharted by mialo takie swietne oceny i sprzedaz gdyby nie oprawa ? :P

właśnie przechodzę 3ke, ta gra jest dobra wtedy kiedy nie trzeba strzelać xD

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.