Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

@ Nemesis US

No właśnie w tym rzecz, że multi KZ3 to kpina w porównaniu do KZ2.

W ogóle jeśłi o mnie idzie to na konsoloach nadal najlepsze multi miał CoD4.

Dalej (w kolejności od najlepszego) Uncharted 2, KZ2, U3, BF1943, KZ3/BF:BC/BC2.

Wszystko to jednak musi ustąpić miejsca.. staremu, dobremu CS 1,6 :P

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

A w Halo albo Gearsy nie grałeś? Podobno to absolutni liderzy w tej dziedzinie.

Opublikowano

Jemu musialo chodzic tylko o PS3.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To też dałbym CoD 4 na pierwszym miejscu, chyba grałem w to multi najdłużej.

Opublikowano

Wtedy wszyscy grali i się podniecali. Największy szał multiplayerowy w historii.

Opublikowano

Wtedy wszyscy grali i się podniecali. Największy szał multiplayerowy w historii.

goldeneye007.jpg

blahblahblahlbalh

Opublikowano

Widocznie nic sobie nie robią z premiery nowych Gearsów. Mogliby chociaż wydać z miesiąc przed faktem.

A miesiąc później będziemy czytać "50% Visceral zwolnione w związku z tragicznymi wynikami finansowymi Army of Two".

Wydać to w tym roku, albo zostawić na start nowej generacji - wszystko byłoby lepsze niż premiera w marcu 2013.

Maj/czerwiec przyszłego roku, kiedy nic nie wychodzi byłby idealny dla gry, po której nikt się za dużo nie spodziewa.

Ala pewnie muszą wydać przed końcem roku fiskalnego żeby na papierze mieć lepsze wyniki.

@Nemesis - a po co ktoś miałby wracać do LoS?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

A w Halo albo Gearsy nie grałeś? Podobno to absolutni liderzy w tej dziedzinie.

Miałem z nimi do czyniania tylko w singlu. Girsy są ok ale Halo (akurat była to 3) strasznie mnie odrzuciło. Design i archaiczne sterowanie to jakieś nieporozumienie. Próbowałem kilka razy ale nie mogłem się przemóc... mimo to seria ma wielu fanów (i fanatyków) więc jednak ludzi mogli się do tego przywyczaić.

Do swojej listy dorzuciłbym jeszcze GTA 4 i Blura ((pipi)ane activision), w które grałem po sieci całkiem sporo.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

To też jest jakiś gracz co pół dnia siedzi na forumku. Normalnie pewnie udziela się pod innym nickiem :)

Opublikowano

No dla mnie Dante's Inferno i God of War to jedno i to samo, tyle ze to drugie ma sporo lepsza oprawe. Lords of Shadow bije oba tytuly bez problemu.

Pod wzgledem nudy napewno. Gram poltorej miesiaca i nie moge skonczyc. (pipi)a, kto wpadl na pomysl, zeby jako glownego bohatera obsadzic Pawla z Pierwszej milosci...

Wez odejdz. System walki prosty, ale tak samo jak DI i GoW. Lokacje, klimat, muzyka, dlugosc gry, no cudo po prostu. Komus postac sie nie podoba ? Trudno, ale jezeli ta sama (np. Zwyrol :P). osoba lubi obspermionego murzyna co cala gre drze morde jakby ktos go w d.upe zapinal no to nie mam pytan

Bez przesady, akurat Kratos rzadko się odzywa i często są to już ostatnie słowa jakie przed wpierdolem słyszy ktoś kto mu staje na drodze. Właśnie o o zajebistości tej postaci świadczą jego czyny, nikt w świecie gierek nie morduje tak brutalnie, przy czym Kratosowi to zupełnie nie przynosi satysfakcji, np goniąc tego naśmiewającego się karła Hermesa nie odezwał się słowem, nawet gdy tamten błagał o litość w ostatnich swoich chwilach życia. ;]

Opublikowano

Odkurzam sobie stare konto PSN, bo chciałbym pościągać pacze do KZ2 i co widzę? "Musisz zmienić hasło przy swoim PC" :))). PSZYNAJMNIEJ ZA DARMO!!!

EDIT:

GDZIE (pipi) SĄ MOJE GRY Z OKAZJI PÓŁROCZNEJ AWARII PSN JA SIĘ PYTAM!???

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

wejdz w historie pobierania

Opublikowano

GT5 mam i odpaliłem już trzeciego dnia pobytu, ta gra idealnie symbolizuje sytuację Sony i marki PS. Oni cały czas mysleli, że jak 5 raz dadzą GT2 z ładniejszą grafiką to pobiją Forzę 3

Nie mam zamiaru tutaj sie wdawac w GT vs FM, ale pisanie ze GT5 to "to GT2 z ladniejsza grafika" jest nie na miejscu.

GT5 przyniolo najwiecej i najwieksze zmiany w serii (chocby zmienna pogoda/pora dnia). GT5 ma swoje wady, moze nie przypadnac do gustu ale model jazdy (jeden z najwazniejszych aspektow w scigalkach) zmienil sie wrecz diametralnie i stanowi absolutna czolowke na konsolach.

Opublikowano

Mazz, Sly i Ratchet to ikony gier platformówkowych, i można je ułożyć obok Super Mario Galaxy. Gdzie masz coś lepszego w cyfrowej dystrybucji? No chyba, że masz na myśli trylogie tych serii w HD. Nie kompromituj się pisząc, że te gry nie są warte swej ceny.

Serio? SERIO?!?!? Grałeś w Super Mario Galaxy? Chyba nie, bo byś takich głupot nie pisał. Jasne, Ratchet jest bardzo fajny, ale nie ma absolutnie porównania z SMG. To inna półka jakościowa, zupełnie inna.

Opublikowano

No SMG jako czystej postaci platformer zjada Ratcheta, ilością pomysłów i platformówki w platformówce, jednak jako całość wolę Ratcheta jako gierkę, po jedynce SMG , dwójkę ledwo zmęczyłem, może za szybko po sobie w nie grałem.

edit: ja osobiście wolę Mario 3d Land od Galaxy, jakoś bardzie mi podszedł

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Ja tam od SMG wolę Donkey Kong Country Returns, tak samo Rayman Origins. Platformery 2D > 3D.

Opublikowano

Spoko, cenię wasze opinie, bo graliście.

Ale się z nimi nie zgadzam ^_^

Opublikowano

No dla mnie Dante's Inferno i God of War to jedno i to samo, tyle ze to drugie ma sporo lepsza oprawe. Lords of Shadow bije oba tytuly bez problemu.

Pod wzgledem nudy napewno. Gram poltorej miesiaca i nie moge skonczyc. (pipi)a, kto wpadl na pomysl, zeby jako glownego bohatera obsadzic Pawla z Pierwszej milosci...

Wez odejdz. System walki prosty, ale tak samo jak DI i GoW. Lokacje, klimat, muzyka, dlugosc gry, no cudo po prostu.

Moze, dlatego, daje jej druga szanse, bo takie podejscia czesto sie sprawdzaja. Wje.balem w nia 130 zl z DLC, nowa, bo slabo sie sprzedala i jestem idealista, dlatego na bank do niej wroce.

Ale co za pajac wymyslil design i glos Chupacabry? (pipi)a, wchodzi moj ojciec do pokoju akurat wtedy kiedy ona mi ucielka i wydaje te pedalskie dzwieki. Zrobilo mi sie glupio, bo to osoba, ktora nienawidzi gier, a ja po czyms takim nie mam argumentow. :P

Opublikowano

W "View Downloads"? Ni ma.

Ale ściągałeś je już wcześniej? Jak nie to nie zobaczysz ich w View Downloads. W ogóle ich nie zobaczysz.

Opublikowano

Koniec promocji :unknown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.