Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Wychodzi na to, że każdy obecny kĄsolomaniak foruma wywodzi się z peceta :o

mind-blown.gif

Chyba malo kto sie nie wywodzi, kiedy powiedzmy sobie szczerze - chcialo sie grac a nie mialo sie na to kasy. Nie kryje sie z tym, ze kiedys piracilem ;)

Ej, po(pipi)ilem troche sie w czasie. To sa lata 2005-2006 jak gralem, wiec 15 latek. ;)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

ja nie! :P

Ja też nie, chociaż dawno temu grałem na kąpóteże w kilka gierek, jak Max Payne, Diablo 2, czy Grim Fandango.

Opublikowano

Bo kiedyś jak chciało się pograć online to raczej nie było wyboru. Tylko PC.

Opublikowano

Dokladnie, kiedys do online byl tylko PC.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Ja zaczynałem od Giana Sisters na C64, o online mogłem pomarzyć może dlatego mam teraz wyje.bane na takie granie i kocham platformóweczki )

Opublikowano

Ja po okresie dość długiego grania na konsoli w różne gry na multi, jednak wróciłem na PC.Feeling i cała otoczka sieciowa związana z graniem na pc to całkiem inny świat niż konsolowe odpowiedniki.Choć nie powiem w takie pierwsze Bad Company grało mi się całkiem przyjemnie.

Zresztą od paru miesięcy coraz mniej gram na konsoli, nadrabiam zaległości na poczciwym pececie. Nie powiem parę tytułów jeszcze na konsole chciałbym kupić,a jak się lista skończy to się zobaczy co dalej.

Q3 i UT > kazde inne multi

Dodałbym do tego W:ET i do poziomu tych gier, konsolowym tytułom jeszcze daleko. Prawdziwi królowie online gamingu. O ile kiedykolwiek się zbliżą, w końcu to inny typ odbiorcy, a i w tamtych czasach też było inne podejście do tworzenia multi i samego odbiorcy.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Czyli mam przez to rozumieć, że to wszystko ch;uj strzelił przez

03244_155169-modern-warfare-2_ghost.jpg

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Co ty chcesz Modern Warfare 1 był zaje.bisty...

...ale

FPSY przed MW1 >fpsy po MW1

Opublikowano

Co ty chcesz Modern Warfare 1 był zaje.bisty...

...ale

FPSY przed MW1 >fpsy po MW1

Obrazek który dał Nemesis jest z MW2 ...

Opublikowano

Mam po prostu wrażenie, że Call of Duty 4 wprowadziło nowy rozdział w historii multi w FPSach. A to co działo się na serw. MW2 było tego rozwinięciem. Wszyscy posądzają CoDy o powszechne spjerdolenie tego co trwało kiedyś. Ale prawdą jest, że tak było na PC, jak widać konsolowe realia stały się inne. Czy to dobrze czy źle, sam nie wiem. Dużo czasu tak naprawdę nie spędziłem w multi. Najwięcej grałem w Killzone 2 i Black Ops.

No zapomniałem jeszcze o Halo, które jak widzę wciąż dla wielu tutaj stanowi wzór. Czy słusznie, tego nie wiem, nie grałem nigdy w hejlowe multi.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Faktycznie MW2 moje niedopatrzenie,przepraszam

Ciągle miałem wrażenie że Ghost był w MW1 :D

Opublikowano

fajnie to wyglada, nawet bardzo, szkoda ze nie ma na pc, serio nie mowie tego z szydera, po prostu nudzi mi sie hejting, tym bardziej glupio mi ze hejtowalem ta gre za klimat, fajna odskocznia od tych wszystkich zolnierskich klimatow, ktorymi przesycony jest rynek. halo to krol futuryzmu i szkoda ze xbox ma na niego monopol, bo gra mialaby ogromne srodowisko graczy gdyby wyladowala na pc.

Opublikowano

Kupilem PS3, byla dobra okazja :)

Dzieki za gre Mendrek :)

Co sie rzuca w oczy po dluzszym nieobcowaniu z ta konsola.

Po pierwsze - 2 porty usb. Pod jeden podlaczylem duala 2, pod drugi ps eye i nie moglem juz podlaczyc klawiatury, zeby czatowac jak bialy czlowiek. Druga sprawa. Zapomnialem, ze tutaj nie mozna rozpoczac nawet pojedynczego czatu podczas gry, albo z kims kto gra! Trzecia sprawa - nadal nie mozna podejrzec znajomych znajomych. Nadal trofea sie dlugo "synchronizuja" (WTF?). Na PS Store jest malo materialow w porownaniu z marketplace. Rowniez jesli ktos kto teraz ma Xa chcialby z niego zrezygnowac wylacznie na rzecz ps3 bedzie raczej mocno rozczarowany o wiele mniejsza, hmm, immersja w zycie spolecznosci.

Dosyc dlugo w porownaniu z Xem trwa pobieranie i instalowanie patchow.

Teraz te dobre rzeczy. Przypomnialem sobie god of war 3 - to jest ZYLETA. Zadna gra na X nawet sie nie zbliza poziomem grafike do tego. Rozpyerdalajac posejdona czulem sie jakbym gral na konsoli nowej generacji :sorcerer:

LBP ma naprawde niesamowite poziomy stworzone przez spolecznosc (thx Mendrek!), a online smiga ladnie.

Dzisiaj pobawie sie Killzone 3.

Sport Champions przemawia do mnie bardziej niz Kinect Sports (dokladniejsze), a DanceStar Party bardziej niz jakakolwiek gra taneczna z dance central wlacznie. Fajne przejrzyste uklady bez wydziwiania i oprawa zyleta.

Musze dokupic headset.

Moze dam tez szanse Uncharted, ale byloby to moje 4 podejscie do tych gier, nigdy nie zdolaly mnie wciagnac, przez to strzelanie z kapiszonow.

Fajna jest tez ipla jesli ktos nie ma podlaczonego kompa pod tv.

Ogolnie obydwie te konsole fajnie sie dopelniaja. PS3 ma niewatpliwa przewage (nawet w online) w grach korzystajacych z d-pada (tutaj sa po prostu najlepsi gracze), oczy, a Xbox plusuje lepszymi grami multi na gale, lepsza, bardziej rozbudowana usluga sieciowa i interfejsem. Obydwie konsole maja swoje fajne exy. Z tym, że do singla o wiele fajniejsze ma PS3 + BlueRay. No i PS3 ma fenomenalny dzwiek!

pozdro.

GT: Ponizacz

PSN ID: DaveCzezky

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Rowniez jesli ktos kto teraz ma Xa chcialby z niego zrezygnowac wylacznie na rzecz ps3 bedzie raczej mocno rozczarowany o wiele mniejsza, hmm, immersja w zycie spolecznosci.

no niestety PS3 służy do grania i oglądania filmów BD a nie społeczności, słit foci, rozmów o pieskach czy robienia sobie słit awatarka. tu się nap.ierdala

Opublikowano

No i Czez ma 2 konsole, a więc staje się partenrem do dyskusji w CW :)

Konie z argumentami typu widziałem u kumpla. Szykuje się mocny zawodnik :)

Opublikowano

A ja po dwóch latach kupiłem znowu X360. Przez ten czas uzbierały się... aż 3 interesujące mnie "pudełkowe" exy. Gears of War 3, Forza 4 i na siłę Halo Reach. Trochę bieda przez taki okres czasu. Ale wyjdą jeszcze Forza Horizon, Halo 4 i Gears of War: Judgment więc nie ma aż tak źle.

No chyba, że o czymś zapomniałem (mam jeszcze Fable 3, było w bundlu z Reach).

PS. Różnorodność zabójcza. Po dwie gry z tych samych serii :turned:

Opublikowano

@Szczurek, a gry z xbla cię nie interesują (Trials Evolution, Fez, Alan Wake: AN)? Bo ja w sumie głównie dla nich kupowałbym X360 (no i jeszcze dla Forzy).

P.S. Dave wypowiadający się jako ekspert w grach tanecznych?? I jeszcze dziękujący Mendrkowi?! WTF?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

o kurwa

Muszę sprawdzić czy piekło nie zamarzło ;/

Opublikowano

Devil is a loser and he's my bitch!

Opublikowano

To w sumie wszystko prawda, ale moim zdaniem jest to jakaś nowa odmiana trollingu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.