Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Mass Effect 1 jednak na PS3?

Nom, oby tylko na usprawnionej wersji silnika bo juz wersja na 360tke dlawila sie niemilosiernie.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Tak, ale prawdopobnie tylko w calym komplecie z poprzednimi czesciami w packu. Osobno chyba bedzie mozna tylko z PSN pobierajac.

Opublikowano

Mendrek,prosze wysiliłem sie kreatywnością

89992651656792652537.jpg

Opublikowano

mendruś próbował mieć mocny powrót po tym jak mazzeo go zniszczył na lata, nie wyszło, znowu :) nie grać w exy na ps3, czekać 2 lata i podniecać się tym co tam może rzucą w PS+ bo w końcu gier nie kupuje a później robić pół dnia jakieś smuty w paintcie.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw co rewolucyjnego zaserwuje microsoft przy nextboxie, a na co zabraknie ramu w ps4 xD

Zapamiętaj raz na zawsze Mikrosyf! Tak było od 1992 r. i tak jest do dziś.

Opublikowano

Kolego Mendrek, nie miej mi za zle bo sam jestem fanboyem Sony ale temat jest naprawde smieszny :)

09504364780327892449.jpg

Opublikowano

No ale taka prawda, Boryz.

Jest w ch.uj ex'ów na PS3. Mimo iż zaliczyłem dwa Infamousy, Metal Gear Solid 4, Heavy Rain, dwa LBP, przeszedłem KZ 2 i w coopie KZ3 i grałem po sieci, grałem w trzy (z czego posiadałem dwa) Motorstormy z czego w jednego gram do dziś, tak samo Hustle Kings, a nie wspomnę że przeszedłem Dead Nation, mam też Wipeouta HD + Fury, Oddworld: Stranger's Wrath HD, Machinarium, Super Stardust HD, flow, Ridge Racer 7, Planet Minigolf, Super Chime Deluxe, Pixeljunk Monsters, a swego czasu dobiłem niemalże maks Combat Level w podstawce DCUO, Nie wspomnę że aktywnie grałem lub gram pro w parę multiplatform... I ku.rwa jakieś xboty które nawet PS3 na oczy nie widziały zarzucają mi, że gram na YT w ex'y, bo akurat nie ograłem Uncharted czy nie mam u siebie God of War 3 (co nie zmienia faktu że są to killer'y) - MEGA ŻAL, z którego toczę bekę.

Opublikowano

Ja nie bede bawil sie w memy tylko pokaze jak wyglada teraz Mendrek gdy przeglada forum:

dr-who-rain.gif

Patrze na ta twoja liste i smutno mi sie robi (w sensie zal mi ciebie) jak sobie pomysle w o ile wiecej exow gralem na jednej i drugiej konsoli xD

Ja jestem ciekaw co rewolucyjnego zaserwuje microsoft przy nextboxie, a na co zabraknie ramu w ps4 xD

Zapamiętaj raz na zawsze Mikrosyf! Tak było od 1992 r. i tak jest do dziś.

Byles juz wtedy na swiecie w ogole ? xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja pjerdole...

na chvj się tłumaczysz w co grałeś na PS3?

Opublikowano

Idź namawiać swoich gimbusów z Ps3site żeby pomogli ci się pomścić na xbotach.

Opublikowano

Mendrek dlaczego kasujesz posty? podobno nie moderujesz CW...

ej ja grałem w Infamous'a, LBP, Uncharted, Motostorma, Killzone 2. Ograłem więcej exów z ps3 niż Mendrek? :D

dlaczego kasujesz też posty i minusujesz swojego wychownka sz.p. szprote?

+ Dodał MODERATOR
Przypominam, że posty które są uporczywą prywatą i niczym więcej, i mają związek głównie z konkretnymi użytkownikami, są w tym temacie zabronione.
Opublikowano

No ale taka prawda, Boryz.

Jest w ch.uj ex'ów na PS3. Mimo iż zaliczyłem dwa Infamousy, Metal Gear Solid 4, Heavy Rain, dwa LBP, przeszedłem KZ 2 i w coopie KZ3 i grałem po sieci, grałem w trzy (z czego posiadałem dwa) Motorstormy z czego w jednego gram do dziś, tak samo Hustle Kings, a nie wspomnę że przeszedłem Dead Nation, mam też Wipeouta HD + Fury, Oddworld: Stranger's Wrath HD, Machinarium, Super Stardust HD, flow, Ridge Racer 7, Planet Minigolf, Super Chime Deluxe, Pixeljunk Monsters, a swego czasu dobiłem niemalże maks Combat Level w podstawce DCUO, Nie wspomnę że aktywnie grałem lub gram pro w parę multiplatform... I ku.rwa jakieś xboty które nawet PS3 na oczy nie widziały zarzucają mi, że gram na YT w ex'y, bo akurat nie ograłem Uncharted czy nie mam u siebie God of War 3 (co nie zmienia faktu że są to killer'y) - MEGA ŻAL, z którego toczę bekę.

Wiem o wszystkim tutaj bo jestem jednym z wiernych biernych obserwatorow tematu :)

Ja tez nie wszystko ogralem jeszcze, chociaz duzo z tego o czym piszesz po prostu se darowalem bo nie moje klimaty ;P

-lbp - odpalalem, ale chyba za stary jestem na to (tak samo te wszystkie ratchety i sly'e, dla mnie marne podrobki crasha bandicoota)

-twisted metal - do vigilante 8 z psx'a sie nie umywa

-starhawk - teraz jest w ps+ to sobie wyrobie zdanie ;P

-Ridge Racer 7 - no comments, ale generalnie o kazdej innej scigalce na ps3 poza gt5 mowie to samo, chociaz platynka w dircie 2 fajnie wpadla na fazkach :)

-killzone kazda czesc - sorry, wole z(pipi)anego bf'a ;)

-uncharted 3 - na pewno ogram, ale ostatnio zlapalem tanio w tesco max payna i niestety tak mna zamiotl pozytywnie ze se na jakis czas daruje u3 ;)

Tych mniejszych gierek nie opisuje.

Ale takie gry jak Heavy Rain, Uncharted 1&2, God of War 1-3, Infamous 1-2, Gran Turismo 5, Shadows of the Colossus czy Dead Nation to sa gierki ktorych mozna zazdroscic posiadaczom ps3. Zeby nie bylo niescilosci kazda z tych gierek ogralem :P

Nie zmienia to tez faktu, ze gdyby nie zapowiedziano w koncu Mass Effecta 2 na ps3 to pewnie bym dzisiaj byl w obozie x360 :)

Wracajac do Mass Effect Trilogy:

"Za sprawą Mass Effect Trilogy w pierwszą część sagi po raz pierwszy zagrają także posiadacze PS3, którzy będą mogli pobrać ją również osobno z PS Store. Niestety, EA nie podało przybliżonej daty wydania wersji na maszynkę Sony. Na tę chwilę nie wiemy czy w kompilację zagrają właściciele Wii U, mimo że trzecia część ukaże się na konsoli Nintendo kilka tygodni później. Nie wiemy także nic na temat obecności lub braku w zestawie wydanych wcześniej DLC. Pozostaje nam czekać na dalsze informacje" (za ppe.pl)

Czyli chyba jednak pierwsza czesc tylko na psn osobno, padaka, ale jak widac na screenie nizej nie wyglada to najgorzej chociaz to wersja na pc i w (pipi) plytek. Moze nie bedzie mi szkoda sie pozegnac z kolekcjonerska trojka :)

me2.jpg

Opublikowano

27390965.jpg

27391491.jpg

qm.gif

qm.gif

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Mendrek nie pisz ciągle, że xboty mają Cię dość, bo ja na przykład jestem fanboyem sony, xbox 360 z różnych powodów jest dla mnie najgorszą konsolą na jakiej grałem a mimo to nie czytam twoich wypowiedzi (chyba że są cytowane przez innych userów).

btw

<obrazki>

qm.gif

27391469.jpg

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Mendrek nie poddawaj się ;) Uważam, że powinieneś zacząć kontrofensywę bo bierną obroną i jakimiś kwejkami "zielonych" użytkowników foruma nie pokonasz ^^ Wierzę w Ciebie

(Liczę też na dalszy dobry trolling dalej, bo czuć klimat "starych" CW xD)

To ME Trilogy to nawet ciekawy news jest bo jakoś seria mnie ominęła, a chętnie bym pograł coś wiadomo o cenie już ?

60$

Opublikowano

Myślę, że te pierd*lne 59.99$ na czerwonym pasku na screenie dwa posty wyżej powinno dać Ci jakąś wskazówkę co do ceny

Opublikowano

Myślę, że te pierd*lne 59.99$ na czerwonym pasku na screenie dwa posty wyżej powinno dać Ci jakąś wskazówkę co do ceny

Spokojnie, nie musisz się tak stresować zapytałem bo nie zauważyłem tej ceny może faktycznie czas zainwestować w okulary ;)

Chill ^_^ To wojny, tutaj leje się krew.

Mędrek, nie odpowiedziałeś na mojego posta odnośnie PS+. Możesz się odnieść?

Opublikowano

Gdyby ktokolwiek brał na poważnie posty Mendrka, to znienawidziłby Sony, PS3 i wszystko co z tą konsolą jest związane. Dla mnie to najwyższe poziomy absurdu. Zupełnie jak kontrolery ruchowe.

Ażeby post nie poleciał, bo nie na temat, to napiszę, że EA sypnęło konkretną kasą za prawa do ME. Czy im się to opłaci? Wątpię.

Opublikowano

Jestem tylko ciekaw czy te 60 baksow nie oznacza ceny wersji na PC, bo te foto jest chyba wersja na PC, bo od (pipi)a plytek.

A to by swiadczylo tylko ze jednak EA w formie ;D

Opublikowano

multi jest lepsze na xboxie a gry wyglądaja lepiej 3-4 dobre exy na ps3 nie wygraja generacji konsol itp 640p dla ps3 720p dla xboxa + mic robią swoje xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(tak wiem nikt tego nie czyta ale itak koli w serce) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Mędrek, nie odpowiedziałeś na mojego posta odnośnie PS+. Możesz się odnieść?

Na mojego posta sprzed kilkunastu stron o stan techniczny strony PS też nie odpowiedział. a tak bardzo chciałem poznać jego zdanie na ten temat.

Opublikowano

Ażeby post nie poleciał, bo nie na temat, to napiszę, że EA sypnęło konkretną kasą za prawa do ME. Czy im się to opłaci? Wątpię.

Tak myślisz czy coś wiesz?

Jeżeli faktycznie w retailu nie wyjdzie samodzielnie, to za wielu nie złapią, nikt kto ma ME2 i 3 na PS3 nie będzie całej trylogii kupował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.