Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
Wiesz, dla mnie zaskakujące jest zjawisko Kickstartera gdzie ludzie bez kozery przesyłają pieniądze na jakiś projekt, gdzie te twoje dolary są wykorzystywane w niejawny sposób przez ch.uj wie kogo w sumie.
Jak kupujesz grę to tez chvj wie co się z Twoją kasą dzieje. KS to jest po prostu zamawianie preordera zanim gra wejdzie do produkcji i ty masz tę gre dostać, a czy oni tę kasę przepiją czy prze(pipi)ią w burdelu to ich sprawa. Ty masz mieć grę. I jak jej nie dostaniesz, to znaczy, że nikt jej nie dostanie, a to znaczy, ze idzie pozew zbiorowy przez KS i z firmy nic nie zostaje, a ty może nawet kase dostaniesz z powrotem.
  • Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Myślę, że te pierd*lne 59.99$ na czerwonym pasku na screenie dwa posty wyżej powinno dać Ci jakąś wskazówkę co do ceny

Spokojnie, nie musisz się tak stresować zapytałem bo nie zauważyłem tej ceny może faktycznie czas zainwestować w okulary ;)

Chill ^_^ To wojny, tutaj leje się krew.

Mędrek, nie odpowiedziałeś na mojego posta odnośnie PS+. Możesz się odnieść?

Widzisz, dochodzimy do pewnego paradoksu. Nie można tutaj winić Sony, bo oni chcieli wyjść naprzeciw tym, którzy narzekali że ciągle tylko gry w które ograli (co jak już kilka razy pisałem, jest naciągane do bólu). Niemniej widać, że wzięli te jęki na poważnie, dlatego już wcześniej zaklepali dobrze zapowiadający się tytuł, by wydać go w Plusie na premierę - w ten sposób unikną sytuacji, że jacyś gracze to ograli. Zresztą widać, że ostatnio wylądowało dużo świeżych gier - Double Dragon Neon (na premierę), Machinarium (na premierę), Retro/Grade, Rock of Ages też było świeże, a dziś dostajemy Starhawk - tytuł ex AAA z tego roku.

To, że teraz wychodzi jakaś klepanka od Segi, która mimo iż zapowiadała się nawet całkiem nieźle, okazuje się że zyskuje niskie oceny, to już nie do przewidzenia. Sega na pewno nie poszłaby na układ w stylu: "W P+ gra wyląduje wtedy, gdy dostanie wysokie noty". Zresztą wnioskuję, że z Segą podpisali jakąś dłuższą umowę, bo to już druga ich gra która wychodzi na premierę i od razu do Plusa ląduje (pierwszą była VF 5: FS, bardzo udana część, szkoda że scena w Euorpie nie tak popularna jak w Japonii czy nawet w USA). Cóż, jak to się mawia: "equi donati dentes non inspiciuntur", toteż obczai się i stwierdzi, a jak nie to się zagra w inne gry - tych w Plusie nie brakuje :)

Opublikowano

Ażeby post nie poleciał, bo nie na temat, to napiszę, że EA sypnęło konkretną kasą za prawa do ME. Czy im się to opłaci? Wątpię.

Tak myślisz czy coś wiesz?

Jeżeli faktycznie w retailu nie wyjdzie samodzielnie, to za wielu nie złapią, nikt kto ma ME2 i 3 na PS3 nie będzie całej trylogii kupował.

Jim Reilly gdzieś przetweetował, że w ruch musiały pójść grube pieniądze, bo EA od dawna próbowało kupić prawa do wydania. Ale na chłopski rozum, kto teraz kupi ME? Nawet jeśli gry nie było na PS3? Kto chciał to ten tytuł dawno już ograł nawet na starym PC-cie.
Opublikowano

Czyli tak jak pisałem, paradoksalnie najlepiej na wydaniu ME1 na PS3 wyjdzie sam Microsoft.

Opublikowano

A ja sobie mogę zagrać w jedyneczkę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

BYŁO

Opublikowano

Dziś Mass Efect, jutro Gears of War.

I zostanie wam tylko seria Słucham i Naprzód motorowy sport, bym zapomniał o killerach na kinekta. X360, X720 [*]

Opublikowano

Dziś Mass Efect, jutro Gears of War.

I zostanie wam tylko seria Słucham i Naprzód motorowy sport, bym zapomniał o killerach na kinekta. X360, X720 [*]

i bedziesz pierwszym ktory bedzie sie spuszczal i znowu uslysze multi Gearsy >Uncharted po stokroc. Dla mnie okej !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gearsy pewnie wyjda kiedys tam, ale to nikogo nie bedzie obchodzic bo nextbox bedzie miec juz Samaritana. Zdobycie takiego exa po TAKIM czasie bedzie tak samo wielkim sukcesem jak przescigniecie w sprzedanej ilosci konsol 360tki przez PS3 po tym jak juz od dawna bedzie nowa generacja xD

Opublikowano

Czyli Ins uważasz że to w porządku, że posiadacze X360 będą ogrywali w przyszłym roku tylko Gearsy (o ile PCF nie schrzanią tego, choć chyba trudno by było), i multiplatformy, i tak w sumie do końca roku, bo chyba nie wierzysz że X720 wyjdzie na lato czy nawet jesień 2013 (o ile w ogóle w 2013 wyjdą next geny)? Tymczasem na PS3 wyjdą kolejne, hi endowe killery, co nasyci do pełna wyczekujących PS4, a także będzie poważnym argumentem dla tych, którzy PS3 nie mają, a ceny w końcu spadną. Wielu Kowalskich i Smithów w du.pie ma nową grafikę. Bo to raz widziałem jak ludki z PS2 pod pachą ze sklepów wychodzili i to w erze szczytu TEJ generacji? Zresztą sprzedaż post-generacjowa PS2 dużo o tym mówi.

Opublikowano

Weź już skończ tę akwizycję bo żałosny jesteś. Zatrudnij się w SonyCentre i tam sobie opowiadaj o kraju PlayStation i łzach graczy.

Opublikowano

Wielu Kowalskich i Smithów w du.pie ma nową grafikę

Dlatego najlepiej sprzedającą się konsolą tej generacji było Wii, dlatego NDS zmiażdżyło PSP i dlatego 3DS miażdży Vitę. Cieszę się, że wreszcie to zrozumiałeś

Opublikowano

Na PS3 mam do ogrania w przyszlym roku jedynie The Last of Us (moze jeszcze God of War, ale juz rzygam ta seria), na X360 Gearsy od PFC .... i na tym koniec exow. Potezna roznica xD

No i jezeli chodzi o multiplatformy to jest wielce prawdopodobne, ze znajda sie tytuly lepsze od tych mega exow.

Opublikowano
Opublikowano

Od 10 minut ogrywam mega hiper exa Starhawk ... i tyle starczy, nie bede sie meczyc dluzej :rofl2:

Opublikowano

Yeti, trolling trollingiem, ale z głupotami o nowatorskim i ambitnym QTE i grze generacji to byś sobie darował :)

Opublikowano

Akurat w tym momencie pisze prawdę i tylko prawdę. Takie są fakty na obecny moment.

PS. Na TVP1 dokument o mafii pruszkowskiej.

Opublikowano

Don musisz mu wybaczyć z tą grą generacji, ewidentnie i z premedytacją zapomniał o Halo 4.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Od 10 minut ogrywam mega hiper exa Starhawk ... i tyle starczy, nie bede sie meczyc dluzej :rofl2:

To ten tytuł AAA na PS3? Dziwne, sądziłem, że tytuły AAA mają wyższą średnią niż poniżej 80%. Chyba, że na konsoli Sony są inne standardy

Opublikowano

Grałem GoW serii, Forza 3, Halo Reach u bratanki, ale ja wolę PS3.

Opublikowano

zoidberg-you-should-feel-bad.jpg

Dla panów powyżej

Edytowane przez Mirumoto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.