Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

bloom na dreamcasta był niewiarygodny...specjalnie robili różne wersje pod różne gierki...szkoda że tak mało ich wypuścili zanim prawnicy się do nich dobrali

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Albert, co jak co, ale KOTOR lepiej na PC odpalić, zwłaszcza że wymagania jak na dzsiejsze czasy ma dość niskie.

Również gralem na x360 na Halo 2 i jedyny problem jaki miałem to wykrzaczony bloom w jedej z plansz, restart pomógł.

Nie bardzo w temacie, ale czy Wii można podpiąć pod monitor LCD? Jest jakiś kabel vga do tego?

Opublikowano

Na moim netbooku z Atomem to sobie mogę max Baldur`s Gate 2 odpalić

Ja nie mam problemów z graniem w gry z Xa na 360. Ale odpalam sobie takie Shenmue 2, albo KotORa, a potem kolekcję MGSów, Jaków, ICO, a nawet trylogię Metroidów i płakać mi się chce. Dlatego szczerze mnie ryra, czy w konsolach next-gen będzie kompatybilność wsteczna, czy nie. Wyjątkiem jest WiiU, ale gry Nintendo nie są mierzone tą samą miarą co inne (duuuużo wolniej się starzeją)

Opublikowano

Wyjątkiem jest WiiU, ale gry Nintendo nie są mierzone tą samą miarą co inne (duuuużo wolniej się starzeją)

Ooooo tak ! Odpalasz takie coś sprzed 15 lat, po godzinie zapominasz o HD a z każda kolejną godziną wiesz że NIKT nie robi takich gier

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

No mnie dalej rozwala, że Mario 64, gra z 1996 roku ma lepsze sterowanie od wielu dzisiejszych gier. Czuć perfekcję w powietrzu grając w takie tytuły.

Opublikowano

No mnie dalej rozwala, że Mario 64, gra z 1996 roku ma lepsze sterowanie od wielu dzisiejszych gier. Czuć perfekcję w powietrzu grając w takie tytuły.

i dziala plynnie na komorkach ;P

Opublikowano

hmm, od kumpla slyszalem, ze giera wymiata. Ciekaw jestem czy az tak...

Edytowane przez easye

Opublikowano

sypneli kasa

Opublikowano

Most wanted wymiata? :D

Co prawda mialem okazje grac najwyzej pol godziny, ale w to sie grac nie dalo (przynajmniej na pc).

Odnosi sie wrazenie jakby gra miala ogromne opoznienie w sterowaniu. Daje w prawo a fura reaguje dopiero po chwili. Sprawia to wrazenie plywania. Rezultat jest taki ze na prostej jedzie sie slalomem :P

Opublikowano

sypneli kasa

To chyba na MoHa pożałowali... :confused:

Trafiły na te same konta to uznano że zapłacono za jedną :mocking:
Opublikowano

Magik - ale nie porównuj emulacji z PC. Bo jak odpaliłem pierwszego Crasha z PS2 na umiarkowanych ustawieniach na emu (słaby laptop) to i tak wyglądało to 3 razy lepiej niż na PS2.

29m7pmv.png

A to tylko rozdzielczość x2 i AAx4. A można natywną rozdziałkę x8 ustawić i AA x16.

psx ziom. (pipi)a, jeszcze raz przeczytam o STARYCH GRACH KTÓRE KAŻDY JUŻ DAWNO OGRAŁ , to poproszę koleżkę maniaka komputerowca , żeby wam zawirusował ten temat . jedną z najlepiej odświeżonych edycji hd jest strangers wrath , był "za darmo" w plusie , fajna gra platyne zrobiłem . no i teraz czekam na remake pierwszego abe'a bardzo, ile to już lat. no i okami hd wyszło , na ps2 przesiedziałem przy tym 70h , ale na piracie. teraz wydam ostatnie dziędziory na okami hd , najlepiej jakąś kolekcjonerkę. jeżeli ktoś jeszcze w to nie grał , to jest teraz najlepsza okazja (można iść po mova do piwnicy). tylko bez gatki , że "to nie moje klimaty", bo zayebie . jak jesteście hardkorami to macie grać w okami , inaczej jesteście casualami noobami i żadne multi tego nie zmieni.......... dobrze im powiedziałem albert ?
Opublikowano

Ja tam chętnie kupię sobie HD edycję tego, czego nie ograłem w czasach świetności PS2 (np trylogię Sly, Ico i SoTC), za dobrą cenę i w polepszonej jakości, ale ni chooja nie dałbym kasy za granie w HD w coś, co mam w kolekcji na PS2 i mogę w każdym momencie odpalić na owej konsolce. Takie zachowanie to już dla mnie rozrzutność.

Opublikowano

Kazub, bardzo dobrze :lol:

Kotlet, jak widzę MGS3 w wersji na PS2, a potem w wersji HD to zdecydowanie chcę zapłacić te 60 zł.

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę, to dziś na PS Store premiera jednej z lepszych gier z poprzedniej generacji. Xboty patrzcie i płaczcie.

okami_art_1.jpg

Opublikowano

Właśnie te wszystkie reedycje HD : / Mam ogromną chęć na ponowne spotkanie z MGS3, z Okami(!!!!!!), jednak poczekam chyba na jakiś sezon ogórkowy ... z tym, że mam tyle zaległości, że ten nigdy nie nastąpi :(

Nawet o Resident Evil 2 myślałem ... oldschool ciągnie do siebie.

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli się nie mylę, to dziś na PS Store premiera jednej z lepszych gier z poprzedniej generacji. Xboty patrzcie i płaczcie.

okami_art_1.jpg

Myślałem że większość sonoklapów ograło Okami na Dolphin Emulatorze w HD na tych swoich ultra komputerach.

Opublikowano

Ciesz się Yeti, ciesz. Wreszcie posiadacze PS3 i Move doświadczą to, czego posiadacze Wii doświadczyli 4 lata temu: Okami ze sterowaniem ruchowym jest jeszcze lepszą grą niż Okami na padzie

okami_cover_wii.jpg

Opublikowano

Ile to Okami ma kosztować ? gra jakoś mi umknęła na tamtej generacji, chciałbym nadrobić zaległości i zagrać (bo przechodzenie na youtubie mnie nie jara)

Opublikowano

Pewnie z 60 zł. Graj, graj. Gra jest niesamowita. Można ją spokojnie postawić obok dowolnej części Zeldy

Opublikowano

fajny reportaż o tworzeniu Killzone3, nie sądziłem,że aż taki progres zaliczył ten engine pomiędzy K2, a K3.

A Okami HD kusi...nie grałem nigdy na ps2, a podobno jedna z najlepszych gier ever

Opublikowano

Ja Okami nigdy nie przeszedłem bo mi dialogi czaszkę rozsadzały XD

Opublikowano

Ile to Okami ma kosztować ? gra jakoś mi umknęła na tamtej generacji, chciałbym nadrobić zaległości i zagrać (bo przechodzenie na youtubie mnie nie jara)

69zł, jeżeli kogoś interesuje, jest platyna.

Opublikowano

Ciesz się Yeti, ciesz. Wreszcie posiadacze PS3 i Move doświadczą to, czego posiadacze Wii doświadczyli 4 lata temu: Okami ze sterowaniem ruchowym jest jeszcze lepszą grą niż Okami na padzie

okami_cover_wii.jpg

Bez przesady, na padzie źle się nie grało, nawet nie miałem problemu z rysowaniem kanji. ;] A grę jak najbardziej warto zaliczyć, bo zwyczajnie takich gierek na rynku jest niewiele. Do tego ta muzyka, który miażdży wszystko. :wub:

Tylko ostrzegam, że Okami z początku powoli się rozkręca, zanim zdobędzie się wszystkie moce mija sporo czasu, no i wstęp o ile pamiętam, to jakieś 30 minut oglądania scenek, których nie dało się przewijać. Taka opcja była przy ponownym odsłuchaniu dialogów, albo przy ng+.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.