Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Super Mario Bros. U Deluxe

Featured Replies

Opublikowano

Żałuję właśnie że nie przeszedłem na YT, jest tyle lepszych gier które mogłem kupić :/

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 343
  • Wyświetleń 71,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• New Super Mario U złojone na 100%(5 gwiazdek). Bardzo dużo pozapominałem z czasów jak maksowałem na wiiu, więc praktycznie na czysto leciałem . Jakieś 15h mi zajął komplecik. Tak jak pisałem wcześniej

• Nie zesikajcie się fanboye

• No i Super Luigi U też złojone na 100%(5 stars) do pary  Szczerze, to jak calakowałem na WiiU kilka temu, to LuigiU wydywało mi się DUŻO trudniejsze od MarioU. Może i plansze mają krótszy timer(100s),

Opublikowano

Co się Tobie nie podobało w tej grze?

Opublikowano

Idzie jesieñ więc będzie kolejne podejście w drodze do skończenia. Mozolnie , powoli posuwam się do przodu, no kurde trudno jest. Przejdę 2-3 levele i mam przez to dość na 2-3 miesiące :)

Opublikowano

Aż takie ciężkie?

No zobacz sobie ten temat, dla większości osób co grały było / jest ciężko, a nie są to raczej "niedzielniaki" Ninny. Wiadomo,  że zdarzają się wyjątki jak kolega powyżej. Tak samo jak np dla mnie Donkey Kongi nie były trudne a dużo osób o tym pisało

Opublikowano

Z pewnością dużo cięższe niż przyjęte "standardy" w branży, a także cięższe od pozostałych gier Nintendo, przynajmniej z tego co na daną chwilę udało mi się liznąć :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ograłem tę część. Moim zdaniem słabe mario, wieje monotonią. Twórcy odgrzali kotleta. Może mam takie wrażenie bowiem ostatni marian w jakiego grałem to 3d world, tytuł niezwykle grywalny i świetny pod każdym względem.

Tu poziom trudności jest wysoki. Momentami miałem problemy, a przecież grałem i przeszedłem wiele gier z tej serii. Ostatni boss był dość prosty, ale niektóre plansze irytowały.

Opublikowano
  • Autor

Sprawa prosta - tę serię gra się tylko i wyłącznie we dwóch. Inaczej nudzi.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Na DS czy 3DS też grałeś we dwóch? O wersję z WiiU to się nie pytam nawet, nie chcę być złośliwy.

Opublikowano

Ja gram sam i jest dobrze, ale przechodzenie leveli i zdobywanie monet jest latwiejsze gdy graja dwie osoby - oczywiscie w miare obeznane z gra.

Jednak to ma swoje minusy bo czasami grajac w dwie osoby robi sie lekkie zamieszanie gdy jedna osoba wchodzi drugiej w droge, wiec to zalezy.

Edytowane przez saptis

Opublikowano
  • Autor

Na DS czy 3DS też grałeś we dwóch? O wersję z WiiU to się nie pytam nawet, nie chcę być złośliwy.

Proszę bardzo, bądź złośliwy. Grałem w wersję na DSa, Wii oraz Wii U. Ta na DSa była najgorsza i ledwo ją skończyłem. Dużo by zyskała z multiplayera.

Opublikowano

Byla dla ciebie za trudna i tyle, w dwojke gra sie latwiej.

Opublikowano
  • Autor

Eee. Jaj nie rób. Wersja na DSa była absurdalnie łatwa. To jeden z powodów jej nudności, obok słabego level designu.

Edit, teraz widzę że mówisz o wersji na wii.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dla mnie to był pierwszy kontakt z serią od czasów Super Mario Bross. z Pegasusa, więc w sumie miło było wspomnieć dawne czasy. Jednak rownież mam nieodparte wrażenie, że we 2 grałoby się znacznie ciekawiej. Gra na pewno nie warta pełnej ceny, 10-20 € można na nią wydać, ale nie więcej.

Opublikowano

Gra na pewno nie warta pełnej ceny, 10-20 € można na nią wydać, ale nie więcej.

2451016-1176411500-not-s.jpg

Opublikowano

Niezły indyk i tyle.

Opublikowano

No pełną sumę to bym bez pytań zapłacił za coś jak Super Mario Sunshine, w pełnym 3D, fabuła, cut-scenki itd...

Opublikowano

... wybuchy, qte, deathmatch...

Opublikowano

3D i fabuła wystarczą. Taka iluzja platformówki końca lat 90.

Gdybym chciał co to co piszesz, to bym w ogóle Wii U nie kupował.

Opublikowano

Proszę bardzo, bądź złośliwy. Grałem w wersję na DSa, Wii oraz Wii U. Ta na DSa była najgorsza i ledwo ją skończyłem. Dużo by zyskała z multiplayera.
Co kolega WiiU pożyczył czy u niego grałeś w domu? Co do wersji na DS tego nie kwestionowałem, chodziło mi czy tak też w dwóch grałeś. Co do wersji na Wii to nie wymieniłem bo wiem, że masz i tam można grać w dwóch.

Edytowane przez balon

Opublikowano
  • Autor

U niego grałem. Nie wiem co w tym zabawnego.

I nie mówcie, że w dwójkę jest łatwiej bo niekoniecznie ;)

Opublikowano

NSMBU tak się broni level designem, że nie trzeba posiłkować się drugim graczem jak we włóczkowym Kirbim. Jestem w połowie Tropical Freeze i już sam nie wiem co lepsze. Obie tak samo idealne w swojej klasie tylko na różny sposób chyba.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ja przechodzę teraz DK na Wii i dla mnie miazga. Strach się bać co będzie jak kupię Tropical Freeze :)