Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Well, chodzą różne plotki. W zwiastunie nr. 3 pojawia się na moment budynek LexCorp a spoilery mówią

O tym że cameo jako Lex miał PODOBNO mieć Micheal C. Hall, a w filmie padają takie nazwy jak "Wayne Enterprises" czy "Targarian". To ostatnie pada już w prequelu komiksowym do MoS :) 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 362,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Emabrgo na recenzje zostanie zniesione 10 czerwca. Tymczasem:

"I was stuck on the far side of the front row, wearing 3D glasses with my neck craned awkwardly and I still can’t imagine this not being the best movie that I will see this year."

Adrian DeBarros ‏@AdrianDeBarros8h

@AbeInce Man of Steel, finally justice has reached us theatrically in the form of hope! Kal-El touches humanity beyond the screen. A-

Yes guys! The 3rd act is more than 45 minutes of action. in fact thier's actions beats and saves throughout the movie. I felt the pacing was perfect!

Also i was talking to other women who loved MOS after the screening. So women are enjoying the movie aswell and not just men. Sorry but Fast 6 was a 6/10 which had great action but no plot at all and I felt even Fast 5 was better. 

Here's my rating's so far:

Iron Man 3: 7/10
Star Trek: 8.5/10
Fast 6: 6/10
MOS:10/10

Opublikowano

Tyle tych zwiastunów, że niektórzy chyba cały film już znają. :D Ja to tylko teaser i pierwszy zwiastun mam za sobą i cieszę się, że w kinie właściwie same nowości będą mnie czekać. Przed nowym Star Trekiem leciał zwiastun, ale wolałem przesiedzieć te trzy minuty z zamkniętymi oczami. Jeszcze 2 tygodnie.

Opublikowano

wiadomo coś czy planują jakąś trylogie czy coś?

Opublikowano

@tk___tk - przeca było na poprzedniej.

wiadomo coś czy planują jakąś trylogie czy coś?

Wiadomix. To było jasne od pierwszej zapowiedzi. W jakim Ty świecie żyjesz?

Opublikowano

Pierdziele nie oglądam filmików :) Zbyt duży hype mam na ten film. Chcę się cieszyć każdą sceną w sali kinowej.

Opublikowano
  • Autor

@up

Opinie wśród fanów prawie jednoznacznie pozytywne (stosunek 9:1) a na RT 70 %. Chociaż "rzetelność" niektórych krytyków poraża. "Nie lubię Supermana i nei interesuje mnei on".

Opublikowano

Hehe, to samo powiedział mi kumpel jak zaproponowałem mu wypad do kina na eSa.

Opublikowano
  • Autor

So, it begins:

http://www.helios.pl/23,Szczecin/Aktualnosci/Szczegoly/id/3472/Przedsprzedaz-%22Czlowiek-ze-stali%22

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-32C63E25-D98A2ACD/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=41741

a jako dodatek:

http://my.spill.hollywood.com/profiles/blogs/man-of-steel-audio-review

cenie sobie gości, właśnie słucham recki i podoba mi się to co na początku zaznaczyli. To nie jest film Donnera, i przed pójściem do kina zapomnijcie o nich. 

Opublikowano

W srode przedpremiera w CC , rowniez IMAX. 

Meta score i RT słabiutko , natomiast pierwsze opinie widzow bardzo pozytywne.

Opublikowano

Meta score to żaden wyznacznik, wole się opierać na opiniach widzów i własnych chęciach obejrzenia filmu.