Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 204,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 2Gb na system, zostaje 6 na pierdoły. Mowa oczywiście o Nexusie, który nie ma czegoś takiego jak wejście ma karty pamięci. Nie mówiąc o ekranie subHD. Ktoś naprawdę rozważa zakup tego ... złomu?

• A to sorry za to tesco, najmocniej Cie przepraszam i zachęcam abyś pobiegł w podskokach i kupił to czterordzeniowe cudo techniki za 350 zł i dziewczyna na pewno bedzie zadowolona jak Chrome będzie sie

• Panowie, 7 cali? Serio? Ktoś rozważa psucie wzroku na ekonomicznie uzasadnionym ekranie dla ludzi bez zdolności kredytowej?

Opublikowano

8-calowego w tej cenie raczej nie znajdę. Mam aktualnie 7-calowego (właśnie Samsunga, bodaj pierwszego Taba) i chciałem przesiąść się na coś większego.

Opublikowano

Kupiłem ostatnio rodzicom Lenovo TAB 4 8. W przyszłym tygodniu kiedy dam go starszym będę w stanie coś więcej napisać jeśli jesteś zainteresowany, na razie leży w kartonie. Udało mi się kupić za ok. 450 zł w promocji, normalnie chyba kosztuje trochę więcej. Tak czy inaczej za tyle złotówek nawet się nie zastanawiałem.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Chętnie poczytam :). A gdzie taka promocja?

Opublikowano

Tesco w Wielkiej Brytanii zapłaciłem dokładnie 90 funtów.

Opublikowano

Zamówiłem już tego Lenovo :). Nieco drożej, ale recenzje są stosunkowo pozytywne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jaki tablet w cenie około 1000 zł? Przeznaczenie to filmy, internet, Heroes 3, Z, Hearthstone i fajnie jakby się na nim dobrze czytało książki. Wielkość obojętna.

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję doradzić ojcu co kupić, bo jedzie na kilkutygodniowe leczenie a jego stary laptop padł. W pierwszym momencie doradzałem mu laptopa do 1300zł zeby tylko film włączyć i neta odpalić. Ale teraz zastanawiam się czy za tą cenę nie lepszym wyjsciem będzie jakiś tablet. Moglibyście podrzucić jakieś modele do tej ceny? z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

iPad

Nie wiem jak ma wyglądać jego leczenie, ale tablet będzie bardziej poręczny do oglądania filmów leżąc czy siedząc na łóżku. Do tego jakieś etui i przenośny stojak.

Edytowane przez Mustang

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ipad nadal król tabletów. 

Opublikowano

No co Ty! książki, komiksy, czasopisma...od kiedy kupiłem ten tablet, tylko na tym. Do tego przeglądanie internetu, muzyka, YouTube , seriale z Netflix... długo by jeszcze wymieniać :)

Opublikowano

No bez jaj, do książek tylko czytnik ebooków. Dobry teraz kupi się za kilka stówek.

Opublikowano

Więcej czytam komiksów, książki ostatnio tylko audiobooki na rowerze lub w samochodzie. No ale zobaczymy może da radę. Tablet też jest bardziej uniwersalny. No ale gdybym był molem książkowym to tylko e-papier. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja pier,dole te twoje pytania z pani domu w każdym temacie, daj żyć alkusie

Edytowane przez ragus