Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Nowa gra od Media Molecule, trialer z Gamescom. http://www.youtube.com/watch?v=NK6_QvdxyXQ&hd=1
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Wreszcie cos oryginalnego. Wlasnie takich gier potrzebuje Vita, a nie jakichs odgrzewanych kotletow. Konsola ma potencjal, wiec wypadaloby wreszcie go wykorzystac.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Jakby takich gier na Vite było 10, to bym kupił ten sprzęt. Świetnie to wygląda i oby więcej takich gier.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l po zobaczeni tej gry zastanawiem sie nad kupnem vity. wlasnie na cos takiego czekalem, bo w uncharted, killzone i reszte gier ktore teraz mozna dostac na vite, moge sobie pograc na ps3.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Właśnie tego potrzeba. Tego typu gry napędzają naszą małą kieszonsolkę.
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l To jest wlasnie konkretna gra przeznaczona dla PS Vita - oryginalna i wykorzystujaca funkcje konsoli, a nie zaden tam port, albo okrojona wersja dla handhelda. Przyznaje, ze trailer zrobil na mnie wrazenie, widac duzo ciekawych pomyslow do tego ta specyficzna grafika, efekty z palcami wychodzacymi spod ekranu i tekstura na losiu zrobiona ze zdjecia sa super ! Powinno byc wiecej takich gier, jeszcze nie mam PS Vita, ale wlasnie tekie tytuly zachecaja do jej zakupu. Edytowane 16 sierpnia 201212 l przez saptis
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l nie chciało mi się kolorować, ale i tak całkiem fajnie prezentuje się na półce, obok gierek x)
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l nie chciało mi się kolorować, ale i tak całkiem fajnie prezentuje się na półce, obok gierek x) Skad to wziales?
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l Pewnie skubaniec był na gamescom. Tearaway tak ogólnie jest tworzone od roku przez 15 ludzi!
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Autor Wystarczy odwiedzić stronę gry, która była podana na końcu trailera. tutaj macie model do wydrukowania http://tearaway.mediamolecule.com/assets/files/papercraft-elk.pdf
Opublikowano 10 listopada 201212 l Z tego tytułu może powstać naprawdę coś fajnego, liczę na nową maskotkę Sony i grę dla której będzie warto kupić Vitę. Mały zespół pracujący nad grą może być zaletą.
Opublikowano 10 listopada 201212 l byłaby fajna maskotka gdyby nie jej tragiczny design. gra zapowiada się bardzo dobrze - proste, kreatywne pomysły zawsze są w cenie
Opublikowano 31 stycznia 201312 l dla mnie to najlepiej zapowiadająca się pozycja 2013 roku na wszystkie platformy. Magiczna pozycja. btw. Vity develeperskie można podłączać pod tv? bo widzę, że w preview grają na vicie podłączonej kablem do lcd
Opublikowano 31 stycznia 201312 l dla mnie to najlepiej zapowiadająca się pozycja 2013 roku na wszystkie platformy. Magiczna pozycja. btw. Vity develeperskie można podłączać pod tv? bo widzę, że w preview grają na vicie podłączonej kablem do lcd Tak, nowsze dev wersje można pod TV podłączyć normalnie.
Opublikowano 31 stycznia 201312 l Ooo ciekawe, a sa przecieki czy wyjdzie taki model do normalej sprzedazy? Od poczatku sie dziwilem ze vita nie ma podlaczenia pod tv przy tak dobrych podzespolach i racjonalej rozdzielczosci
Opublikowano 31 stycznia 201312 l Tego to nie wiadomo. Na razie tylko kilka serwisów z Japonii ma taką konsolę u siebie, co widać jak mało jest materiałów direct feed z konsoli. Mam nadzieję, że druga rewizja konsoli dostanie TV Out.
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l 23 października oficjalna premiera - dla mnie jedna z najbardziej oczekiwanych gier tego roku na wszystkie możliwe platformy
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l Nie ma co jak plan z Vita pod koniec Maja/Czerwiec to biore na premiere
Opublikowano 21 maja 201311 l do tego nowe preview wręcz rozpływają się nad gierką jednoznacznie twierdząc, że nic lepszego na Vicie jeszcze nie powstało Edytowane 21 maja 201311 l przez Ficuś