Opublikowano 2 marca 20178 l Nie pozostaje nic innego jak anulować preordera, Rayos Ty wiedziałeś ;).
Opublikowano 3 marca 20178 l Dalej jest 98... to jest piękne! Figaro a ty kiedy zagrasz? Ja najwcześniej za tydzień, Rayos chyba też.
Opublikowano 3 marca 20178 l złożyłem w styczniu w dwóch sklepach zamówienia na kolekcjonerki zelduni i narazie cisza :[ niech tylko nie zrealizują mi ani jednej będzie rage
Opublikowano 3 marca 20178 l Bardzo cieszą te oceny tylko ze do zeszłego tygodnia miałem wyje.bane w grę, potem się znowu spodobała i czekałem bez żadnego hajpu, a teraz po reckach oczekuje najlepszej gry ever i pewnie może być zawód :/ ale i tak się jaram - ależ będzie zwiedzanie tego pięknego świata. i to juz dziś!
Opublikowano 3 marca 20178 l Ryzyko zawsze istnieje, ale w tej sytuacji raczej będzie chodzić o kwestię gustu, bo widać, że mamy do czynienia z grą wybitną, dopicowaną na tip-top, nic nie wskazuje na to, że recenzje są naciągane, zresztą Nintendo, kiedy trzeba, dostarcza właśnie takie gry, Super Mario Galaxy 1 i 2 (tak się robi sequel) to były wybitne platformery, a MK8 (nie grałem jeszcze) to ponoć najlepsze Mario Kart, prawie w 30 letniej historii, nie dygaj ;). Edytowane 3 marca 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 3 marca 20178 l Jak zawsze GLS wymiata ze swoją stroną trackingową. Jak paczka dotarła do filii GLS, tak teraz nie wiem gdzie obecnie jest bo standardowo zapomnieli zaktualizować status. Znając życie paczka przyjdzie a status będzie, że jeszcze nie została przekazana kurierowi do doręczenia. No chyba, że rzeczywiście paczka utknęła w Wawie to im nogi z d.upy powyrywam.....
Opublikowano 3 marca 20178 l Haha no tak jest z GLS'em tracking z dupy ale zawsze daja rade jakos nie mialem jeszcze syt. zeby mi nie dotarla, bedziesz sie mogl martwic jak nie bedzie w ciagu dnia odzewu
Opublikowano 3 marca 20178 l Jak zawsze GLS wymiata ze swoją stroną trackingową. Jak paczka dotarła do filii GLS, tak teraz nie wiem gdzie obecnie jest bo standardowo zapomnieli zaktualizować status. Znając życie paczka przyjdzie a status będzie, że jeszcze nie została przekazana kurierowi do doręczenia. No chyba, że rzeczywiście paczka utknęła w Wawie to im nogi z d.upy powyrywam..... Nie dygaj, w poniedziałek rano na pewno będzie :D.
Opublikowano 3 marca 20178 l Mocno wierzyłem w ten tytuł, ale przez te 10 będę się nastawiał na nie wiadomo co, ogień z dupy itp. A jak po 100h z tytułem jeżeli pojawi się wątpliwość, to mam lizać kadridże za karę?
Opublikowano 3 marca 20178 l Po 100h na pewno nie pojawi się wątpliwość, jeżeli się takowa pojawi to nie dotrwasz nawet do 20 godzin, i wtedy możesz zjeść kartridż ;). Edytowane 3 marca 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 3 marca 20178 l To uczucie, gdy odbywasz krótką rozmowę z kurierem GLS i mówi Ci, że około 11 dostarczy paczkę do firmy w której pracujesz.
Opublikowano 3 marca 20178 l To uczucie, gdy dzwoni do Ciebie telefon, że paczka czeka do odebrania od 10, a musisz siedzieć w pracy do 18 :(.
Opublikowano 3 marca 20178 l W takiej sytuacji zwolniłbym się w pracy z powodu złego samopoczucia, bólu czegoś, ważnego telefonu, problemu w domu, ważnej sytuacji rodzinnej. Jest tyle opcji.
Opublikowano 3 marca 20178 l To uczucie, gdy tym razem nie musisz za nową zeldunię nic zapłacić, bo dostajesz ją jako prezent od żonki na urodziny.
Opublikowano 3 marca 20178 l Nie każdy ma taką pracę, że może sobie wziąć od tak wolne, a drugi problem to to, że jestem dzisiaj sam, co nie zmienia faktu, że zapytam chociaż od dwie godziny, żeby się urwać :). Edytowane 3 marca 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 3 marca 20178 l Nie każdy ma taką pracę, że może sobie wziąć od tak wolne, a drugi problem to to, że jestem dzisiaj sam, co nie zmienia faktu, że zapytam chociaż od dwie godziny, żeby się urwać :). Pamiętaj, nie zyje się po to aby pracować. Pracuje się po to aby żyć! A kurier już jest w drodze do mnie (standardowo w trackingu pokazują głównie dwie filie, te pomiędzy olewają).
Opublikowano 3 marca 20178 l Te trackingi to w ogole jest bzdura, nawet godziny sie nie zgadzaja, bo do mnie kurier dzwonil ze zaraz bedzie a w tym samym momencie trakcing byl ze kurier dopiero wyjechal z filii (filia lezy ode mnie jakies 50km) Ale juz starczy tego off topu. Trzeba pomyslec czym dobrym wieczorem by tu zelde uczcic. Edytowane 3 marca 20178 l przez Gość