Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Plan użytkowników tego forum na dziś i całe życie: założyć kitle Kostaryki i wspierać naszych aż do finału.

Opublikowano

Niestety, to stoi w sprzeczności z moim kuponem.

Opublikowano

Z moim też. Ma być remis, a później to już w każdą stronę dobrze. Jak Kostaryka to czarny koń kroczy dalej. Jak nie to Grecja dalej troluje piłkarski świat, też pięknie.

Opublikowano

12 min i Meksyk zaczyna cisnąć :) gdzie ta pewność Holandii którą widzieliśmy w poprzednich meczach :)

W drugiej połowie.

Opublikowano

meksykańce na ostatnie 30min będą sie słaniać na nogach, wtedy będzie czas na holandie

Opublikowano

ciężko, żeby sędzia to dostrzegł

Opublikowano

Już (pipi)ą że jak Meksyk wygra to dzięki pogodzie :) niech nie (pipi)ą bo Holandia człapie od samego początku a zmęczyć się nie mogli.

Opublikowano

ciężko, żeby sędzia to dostrzegł

Może powinien szybciej biegać i być tam gdzie być powinien

Opublikowano

piłkarze też mogliby szybciej biegać w tych warunkach, a jakoś im się nie chce

którą kosę? wejście Moreno, gdzie Robben go nadepnął? bo ja miałem na myśli kopnięcie Marqueza

Edytowane przez golab

Opublikowano

Już (pipi)ą że jak Meksyk wygra to dzięki pogodzie :) niech nie (pipi)ą bo Holandia człapie od samego początku a zmęczyć się nie mogli.

wg. weszło temperatura i wilgotność powietrza w mieście gdzie grają (godz. 13) jest taka sama jak w Warszawie (godz 18)

Opublikowano

Upał zabija ten mecz, a karny x2, pierwszy kontakt ciężki do zauważenia ale druga kosa to trzeba być dopiero wałem żeby nie widzieć, sędzia łobuzie...

Opublikowano

MEXICO MEXICO RA-RA-RA

Sneijder znowu w trybie stealth.

Opublikowano

trener meksyku jaka zaciecha XDD

Opublikowano

Też mam nadzieję, że się ruszy. Obrona tragedia, angielska tv podała, że podczas 1szej połowy temp. max. wyniosła 38stopni...

E: Sneijder nie dojechał na mundial, opłacił sobowtóra i pyerdoli.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

wg. weszło temperatura i wilgotność powietrza w mieście gdzie grają (godz. 13) jest taka sama jak w Warszawie (godz 18)

Wg komentatorow bbc ponad 30 w sloncu, wilgotnosc 76.

Opublikowano

Też mam nadzieję, że się ruszy. Obrona tragedia, angielska tv podała, że podczas 1szej połowy temp. max. wyniosła 38stopni...

E: Sneijder nie dojechał na mundial, opłacił sobowtóra i pyerdoli.

29 °C, wiatr wsch., 27 km/h, wilgotność 58%