Opublikowano 29 czerwca 201410 l Plan użytkowników tego forum na dziś i całe życie: założyć kitle Kostaryki i wspierać naszych aż do finału.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Z moim też. Ma być remis, a później to już w każdą stronę dobrze. Jak Kostaryka to czarny koń kroczy dalej. Jak nie to Grecja dalej troluje piłkarski świat, też pięknie.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l http://sport.tvp.pl/2014fifaworldcup/15849334/kibice-rozczarowani-z-copacabany-zniknal-suarez kwik xD
Opublikowano 29 czerwca 201410 l 12 min i Meksyk zaczyna cisnąć gdzie ta pewność Holandii którą widzieliśmy w poprzednich meczach
Opublikowano 29 czerwca 201410 l 12 min i Meksyk zaczyna cisnąć gdzie ta pewność Holandii którą widzieliśmy w poprzednich meczach W drugiej połowie.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l meksykańce na ostatnie 30min będą sie słaniać na nogach, wtedy będzie czas na holandie
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Już (pipi)ą że jak Meksyk wygra to dzięki pogodzie niech nie (pipi)ą bo Holandia człapie od samego początku a zmęczyć się nie mogli.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l ciężko, żeby sędzia to dostrzegł Może powinien szybciej biegać i być tam gdzie być powinien
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Jak ciezko, jak taka kose to widac bylo z ostatniego rzedu na stadionie.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l piłkarze też mogliby szybciej biegać w tych warunkach, a jakoś im się nie chce którą kosę? wejście Moreno, gdzie Robben go nadepnął? bo ja miałem na myśli kopnięcie Marqueza Edytowane 29 czerwca 201410 l przez golab
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Już (pipi)ą że jak Meksyk wygra to dzięki pogodzie niech nie (pipi)ą bo Holandia człapie od samego początku a zmęczyć się nie mogli. wg. weszło temperatura i wilgotność powietrza w mieście gdzie grają (godz. 13) jest taka sama jak w Warszawie (godz 18)
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Upał zabija ten mecz, a karny x2, pierwszy kontakt ciężki do zauważenia ale druga kosa to trzeba być dopiero wałem żeby nie widzieć, sędzia łobuzie...
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Też mam nadzieję, że się ruszy. Obrona tragedia, angielska tv podała, że podczas 1szej połowy temp. max. wyniosła 38stopni... E: Sneijder nie dojechał na mundial, opłacił sobowtóra i pyerdoli. Edytowane 29 czerwca 201410 l przez Gość
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Już (pipi)ą że jak Meksyk wygra to dzięki pogodzie niech nie (pipi)ą bo Holandia człapie od samego początku a zmęczyć się nie mogli. wg. weszło temperatura i wilgotność powietrza w mieście gdzie grają (godz. 13) jest taka sama jak w Warszawie (godz 18) Wg komentatorow bbc ponad 30 w sloncu, wilgotnosc 76.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Też mam nadzieję, że się ruszy. Obrona tragedia, angielska tv podała, że podczas 1szej połowy temp. max. wyniosła 38stopni... E: Sneijder nie dojechał na mundial, opłacił sobowtóra i pyerdoli. 29 °C, wiatr wsch., 27 km/h, wilgotność 58%