Opublikowano 30 czerwca 201410 l Też mnie to rozbiło. No mogli puścić, w takim meczu nie powinno być spalonych. Odnośnie Enyeamy - murzyn + bluza Lakersów - czy to nie jest jakaś forma dopingu ?
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Piechniczek w studio, aż się wzruszyłem, jakby obok usadzić Gmocha i Strejlaua i dać im wolną rekę we wspominaniu 82 roku
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Nie dowierzam, że Francuziki tak kiepściutko dzisiaj grają. Edytowane 30 czerwca 201410 l przez Yakubu
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Ze wspominkami 82 roku to sie zacznie przy okazji wieczornego meczu Skandal w GIJON
Opublikowano 30 czerwca 201410 l I wyżebrali, co ten najdżerja rękę sygnalizował? xD 5-0 w typerze, to doyebaem...
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Odnośnie Enyeamy - murzyn + bluza Lakersów - czy to nie jest jakaś forma dopingu ? Jednak nie. Czarni nie potrafią skakać.
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Nigeria o premie się wykłócała prawda? 2-0 u buka, macie rzut rożny, nie przeszkadzajcie sobie strzelić, mamy nasze premie :]
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Pytałem gdzie indziej ale mi nie odpowiedziano, więc spróbuję tu: Ogląda ktoś może mundial przez TVP Stream? Nie mam T Mobile i w sumie nikt z bliskich znajomych też. W skrócie: masz tmobile to za zwykłego smsa można oglądać mecze na żywo np. na iPadzie. Zastanawiam się, czy wystarczy tylko raz wpisać nr tel tmobile i kod czy za każdym meczem trzeba posłać nowego smsa? Pytam bo bym może kogo przydybał o jednego smsa a tak to może sobię kupię jakiś starter i do końca mundialu wykorzystam. Nie ukrywam, że wieczorne mecze na tablecie byłyby przyjemne.
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Ja wkoncu tez 3 pkt,PS: Jestem mistrzem obstawiania dobrego rezultatu niestety (pipi)owo z konkretnym wynikiem
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Problem Nigerii polega na tym że jak sobie jakąś fajną akcje wyprowadzą to nie umieją jej wykończyć. Albo mają jakieś bezsensowne zagrania jak to wykopanie piłki na rzut rożny w niegroźnej sytuacji i potem pada gol na 2-0. Jakby poprawili te elementy to mogli by się Francji mocniej postawić, bo żabojady były dziś do ogrania, a tak znowu dvpa.
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Autor Po ilu minutach meczu Niemcy-Algieria komentorzy użyją słowa "ramadan"? To jedyny zespół, w którym znacząca ilość zawodników pości do zmroku do świtu (mało który piłkarz europejski to praktykuje, przynajmniej w dniu meczu). Aczkolwiek drużyna stara się nie wywoływać kontrowersji i nie mówić, kto dokładnie. Być może podpowiedzią jest skład, bo dość sporo zmian jak na taki turniej: nie grają Djabou i Brahimi w ataku, Bentaleb i Medjani w pomocy, w obronie zaś Mesbah. Zamiast tego na lewej obronie wystąpi Faouzi Ghoulam z Napoli, który nie grał od meczu z Belgią, w ataku powraca Soudani, w pomocy Mosdefa... w skrócie mówiąc, Algieria przywraca skład z meczu z Belgią - być może po to, by cofnąć ofensywną taktykę z ostatnich dwóch spotkań i znowu zamurować. Atak Niemców wyglądał doskonale w eliminacjach i w meczu z Portugalią, ale potem już słabo, więc być może nie dostaniemy tak efektownego meczu, jak niedawno byśmy się spodziewali. W Niemczech nie ma Hummelsa, jest Mustafi, którego słaby występ z Ghaną nijak nie uzasadnia kolejnej szansy. Ogólnie taktyka wystawiania czterech stoperów nie wypada na razie w pełni przekonująco poprzez właśnie mecz z Ghańczykami. Więcej do pokazania mają też zdecydowanie Schweini i Oezil. Osobiście jestem też, jak wiadomo od dawna, dość sceptyczny wobec wystawiania Lahma w pomocy. W skrócie mówiąc, jest wiele sugestii, że możemy dostać kolejny frustrujący mecz - podwójnie ciężka sytuacja dla Niemców, bo w razie wygranej nikt nie będzie pod wrażeniem, a w razie męk będzie frustrująca. Edytowane 30 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 30 czerwca 201410 l No przez caly miesiac od switu do nocy ani jedzenia ani picia. Mysle ze to moze byc ciezkie dla sportowca.
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Po ilu minutach meczu Niemcy-Algieria komentorzy użyją słowa "ramadan"? 12 min
Opublikowano 30 czerwca 201410 l no ku.rwa algeria cisnie niemcow....ALGERIA.....a sa jeszcze ludzie co uwazaja ze miejsce Polski w rankingu uefa jest z d.upy - pilkarski swiat nam uciekl
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Niemcy za mało do piłki wychodzą, Algierczycy obiegają ich jak słupki.
Opublikowano 30 czerwca 201410 l no ku.rwa algeria cisnie niemcow....ALGERIA.....a sa jeszcze ludzie co uwazaja ze miejsce Polski w rankingu uefa jest z d.upy - pilkarski swiat nam uciekl Polska dzielnie wywalcyła remis z niemcami w 4 składzie TROCHE SZACUNKU