Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 432,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

Mamy sporo wysyłek na Wyspy i ogólnie nie ma problemu z terminowością. Przy wysyłce w niedzielę zazwyczaj do piątku pismo jest u czytelnika. Opcji z priorytetem nie ma. Jeśli jednak bardzo chcesz taką formę, odezwij się na maila perez@psxextreme.pl i przygotujemy wycenę. 

Opublikowano

Aktualny numer doszedł do mnie dzisiaj , a w poprzednim miesiącu szedł 2 tygodnie. Pamiętam że jakieś 2 lata temu jak miałem prenumeratę to było napisane na niej priorytet i szło w tydzień.

Opublikowano

Priorytet zniknął blisko 3 lata temu. Tak jak napisałem - nie planujemy przywrócenia go, bo to po prostu duży koszt. Od tych 3 lat i tak nie ruszamy cen prenumerat, mimo rosnących kosztów wysyłek (ostatnio w lutym tego roku). 

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Zakupiłem przed paroma dniami roczną prenumeratę poprzez e-kiosk na Androida. Przyznam szczerze, że pospieszyłem się nieco, bo mogłem najpierw kupić jeden numer, by wypróbować tę platformę. E-kiosk - delikatnie mówiąc - nie spełnia moich oczekiwań.

Czy jest możliwość, nie płacąc drugi raz za to samo, dorwać teraźniejszy numer i każdy kolejny przez najbliższy rok w pdf? Tak bym mógł normalnie, bez wychodzenia z siebie, poczytać PSXa na tablecie, choćby a zwykłym Acrobat Readerze? Z góry dzięki za jakiekolwiek info. Pzdr.

Opublikowano

Dopytam w e-Kiosku, jak wygląda kwestia rezygnacji z prenumeraty. 

Wymiany na PDF-a niestety nie ma, bo to są dwie osobne opcje - e-Kiosk to e-Kiosk, PDF-y to już opcja związana bezpośrednio z nami. 

Opublikowano

Tak jak pisałem, pospieszyłem się troszkę myśląc, że będzie możliwość swobodnego 'przeskakiwania' między appką a pdf'em. Będąc pewnym tego, że chcę prenumeratę, kupiłem z miejsca na rok. Teraz wiem, że na ten moment wybrałbym pdf.

Jak to zawsze, człowiek mądry po szkodzie...

Opublikowano

Odezwali się i proszę o kontakt. Na mailu masz szczegóły. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Rozumiem, że to czysty przypadek i nie miał na to wpływu debiut Pixela i ich prenumerata, gdzie w cenie również znajduje się e-wydanie? ;)

Opublikowano

Lipa, miałeś nie odkrywać tego "przypadku"! ;)

A tak poważnie - to nawet nie widziałem, że tak mają (zresztą na stronie takiego info nie widzę). Wiedziałem, że kupując e-wydanie, jest dostęp do niego przez www i aplikacje, ale prenumeraty nie testowałem :)

Co zaś do samej opcji - pomysł pojawił się już we wrześniu, gdy ruszyły PDF-y (niektórzy już nawet przy e-Kiosku takie coś sugerowali, żeby to powiązać). Ambitnie mieliśmy z tym ruszyć na początku roku, ale z różnych powodów skończyło się na początku lutego. 

Opublikowano

Pixel idzie na wojnę z PE. Ostatnio na fejsie się żalili, że "inni" małpują ich Retro i muszą zmieniać nazwę działu.

Edytowane przez Pix

Opublikowano

Pixel idzie na wojnę z PE. Ostatnio na fejsie się żalili, że "inni" małpują ich dział retro i muszą zmieniać nazwę działu.

A z kim ma wojować ? Z CDA? ;) Jeżeli chodzi o chronologię to oni małpują PE ( retro było integralną częścią pisma od dawna ,lecz w formie "rozrzuconej")

Opublikowano

Ale debile, w PE jest dział retro od ponad 10 lat, a oni chyba żyją pod kamieniem, że tego nie widzieli. To tylko potwierdza, że siedzą tam sami pececiarze (a ci nie zbierają gazet konsolowych), albo ludzie którzy nie grają na konsolach. A wydając PIXELa, będą musieli przenieść się na konsole (tak jak CDA).

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

To chyba nie do końca o to chodziło. Bardziej wyszło, że nazywanie działu "Retro" jest passé i ogólnie to nie wiemy, co znaczy słowo retro :(

Opublikowano

Czy robi różnicę gdzie kupuję PSXE? W empiku czy w kolporterze? Kto najbardziej terminowo się rozlicza z Wami?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam zamówiłem prenumeratę na rok. Czy trzeba gdzieś zgłaszać ten fakt, aby dostać gratis wydanie extrima w formacie pdf?

Opublikowano

Witam zamówiłem prenumeratę na rok. Czy trzeba gdzieś zgłaszać ten fakt, aby dostać gratis wydanie extrima w formacie pdf?

Zamawiałeś przez sklepik PPE czy bezpośrednia wpłata na konto? Jak to pierwsze, to przy zamawianiu jest opcja zaznaczenia PDF-a. Jak drugie, to na pdf@psxextreme.pl informacja z adresem, na który idzie prenumerata papierowa + adres mailowy do prenumeraty elektronicznej. 

Opublikowano

Dzieki za info. Zamówiłem przez sklePE, ale pewnie czegoś nie zauważyłem/zaznaczylem. Dla pewności podeślę do Was maila.

Opublikowano

Kurde, Perez napisał gdzieś w komentarzach na PPE.pl pod nowym numerem, że wszystkie kupione cyfrowo numery, można ponownie pobrać w menu "moje zakupy".
To zostało wprowadzone od niedawna? Mojego 206 numeru nie widzę:/ i chyba musiałem się nie zalogować.
Ale ok, mam numer na dysku i na telefonie:)

Opublikowano

Czy od nowego roku zmienił się sposób dostarczania prenumeraty? W zeszłym roku bywało tak, że we wtorek, dzień przed wyjściem numeru miałem go już u siebie, a od numeru styczniowego zawsze mam opóźnienie i to kilku dniowe... :( Teraz znowu jeszcze nie dostałem numeru, a w kioskach pojawił się w środę... :( Mam nadzieję, że w poniedziałek dotrze...