Opublikowano 8 lipca 20195 l Co to za stronka? https://www.egazety.pl/advertigo/e-wydanie-psx-extreme.html Można tu zamawiać legitnie prenumeratę? Będzie też pdf?
Opublikowano 8 lipca 20195 l Nie. eGazety to z grubsza to samo co e-Kiosk (ten sam właściciel) - gdy jeszcze była opcja zakupu na e-Kiosku to też na eGazetach lądowały e-wydania, ale jak widzisz ostatni dostępny numer to ten 262., nowego już nie ma, bo na tej płaszczyźnie współpraca została zakończona.
Opublikowano 15 lipca 20195 l Cześć, jak wyglada sprawa prenumeraty od nowego wydawcy - możecie podać wszelkie informacje do niej? na starej stronie prenumeraty pisze wciąż tylko - proszę czekać na szczegóły.
Opublikowano 16 lipca 20195 l No czas najwyższy żeby w końcu działał, nigdzie nie można dostać aktualnego PSXa, nawet w empiku wzięli hajs za pismo, a nie przysyłają do domu
Opublikowano 17 lipca 20195 l Nie nie nie, prenumeratę zamówię u was, ale dopiero jak już z nowym wydawcą się wszystko unormuje i wystartuje nowa stronka z zamówieniami on-line. A bieżący numer zamówiłem przez neta w empiku, ale w kulki sobie lecą z dostarczeniem.
Opublikowano 19 lipca 20195 l Doszły gazetki pytanie do redakcji: czy prenumeratę można zamawiać według instrukcji w najnowszym wydaniu gazety ?
Opublikowano 24 lipca 20195 l Czy ktoś jeszcze poza mną nie dostał wersji papierowej numeru 263? Wersję PDF dostałem po przypomnieniu się mailem przed urlopem. Po powrocie z urlopu sprawdziłem skrzynkę i nic nie było, więc znowu się przypomniałem mailem (15.07) i nadal czekam na wersję papierową, a zaraz wychodzi nowy numer
Opublikowano 24 lipca 20195 l Ja tam nie mam prenumeraty, ale obecnego też nie mam, bo nie ma nigdzie w okolicy. Dobra zmiana, lol. Gdzie będzie można w razie czego kupić numer w necie? Dawniej był sklep na ppe, czy teraz będzie tutaj? --> http://shop.pixel-magazine.com/ Edytowane 24 lipca 20195 l przez Butt
Opublikowano 24 lipca 20195 l Odnośnie sklepu to miał rzekomo ruszyć w tym tygodniu, taką informację dostałem od kogoś od nich, jak pytałem o prenumeratę. A żeby było ciekawiej, to odpowiedzieli na jednego meila, na drugiego już nie i dalej jestem bez prenumeraty i jednego brakującego numeru. A dziś ktoś na fejsie na ich profilu też się o coś skarżył takiego. Obecny numer jest w empiku, ja przez internet zamawiałem do domu, ale od razu mówię że czekałem aż DWA tygodnie na dostawę !!! W ramach przeprosin dostałem kod rabatowy 10 zł haha, to jak ktoś chce, to oddam.
Opublikowano 25 lipca 20195 l @Perez Czy przy kolejnym numerze też będą takie jaja z dostępnością? Edytowane 25 lipca 20195 l przez Emtebe
Opublikowano 25 lipca 20195 l Mała dostępność = mniej sprzedanych egzemplarzy. Żeby zaraz nowy wydawca nie oświadczył, ze rezygnuje z wydawania PE, bo mu się nie opyla. Edytowane 25 lipca 20195 l przez grzybiarz
Opublikowano 25 lipca 20195 l Jak tak zrobi, to na pewno nie bede w zamian kupowal pixela, kupilem jeden na probe i odpada. Teksty spoko, ale forma gazety do mnie nie trafia.
Opublikowano 25 lipca 20195 l Coś musi być na rzeczy z nakładem. W kilku miejscach gdzie zawsze był Szmatławiec, nagle go nie ma. Kupiłem dopiero po tygodniu w Empiku. Rozumiem, że był poślizg z drukarnią i kolportażem. Ale Szmatławiec po tygodniu nawet nie pojawił się w tych miejscach. Jak dawniej były poślizgi, to kupowałem bez problemu na drugi dzień. A tu jakiś zonk i Ekstrima w ogóle nie ma. Jaja jakieś. Jeśli ograniczacie dystrybucję do takich miejsc jak Empik czy jakieś salony prasowe, to krzyżyk Wam na drogę po 20 latach kupowania
Opublikowano 25 lipca 20195 l Jestem starym czytelnikiem od ’99 ale kurła nie bierę teraz prenumeraty. Robię przerwę po x latach, bo wyczuwam jakaś lipę
Opublikowano 25 lipca 20195 l Cos tam wczesniej pisali, ze maja jakies problemy, moze dlatego teraz tak jest. Od nowego miesiaca ma wrocic do normy wszystko. No a faktycznie lipa by byla, gdyby Wasze slowa panowie sie potwierdzily. Znaczyloby to stopniowe wygaszanie magazynu... Panienka od prenumeraty zapewniala, ze w tym tygodniu bedzie mozna kupic numery brakujace, zaraz piatek, a nic w necie nie ma na ten temat. Dzis znowu ponowilem pytanie o prenumerate i znowu brak odpowiedzi...
Opublikowano 26 lipca 20195 l Od środy numer w sprzedaży. Na fejsie wrzucili okładki, będą aż cztery do wyboru. @adasiulko Edytowane 26 lipca 20195 l przez grzybiarz
Opublikowano 30 lipca 20195 l Dlaczego od paru nr. pdf. zawsze nie jest na czas? To powinno przyjść po 12 w nocy o ile się nie myle. Nie mówiąc o papierku.