Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

beta na kilka tygodni przed premierą...liczysz, że coś poprawią w enginie? bitch please :P

Ale mimo wszystko dzięki takiej becie patch poprawiający błędy, może nie pojawi się w dniu premiery, ale na pewno pojawi szybciej niż gdyby tej bety w ogóle nie było.

btw. Electronic Arts daje sobie narazie spokój z Medal of Honor

Electronic Arts is taking the Medal of Honor franchise out of its lineup due to low scores for Medal of Honor Warfighter, chief operating officer Peter Moore said in an investor call today.

"We struggled with two challenges: the slowdown that impacted the entire sector and poor critical and commercial reception for Medal of Honor Warfighter," said Moore. "Medal of Honor was an obvious miss. The game was solid, but the focus on combat authenticity did not resonate with consumers.

Czyli mam rozumieć że gra była porażką bo zamiast zrobić grę ze scenariuszem zrobionym przez ludzi z wodogłowiem dla ludzi z wodogłowiem jak Blak Klops to próbowali stworzyć bardziej autentyczny single-player? Bo mi się wydaje że gra była porażką bo właśnie nieudolnie przedstawili tą autentyczność wojny. Jakby zrobili to dobrze to byłby hit.

"Critics were polarized and gave the game scores which were, frankly, lower than it deserved," he added.

Warfighter, the latest installment of EA's Medal of Honor military shooter franchise, was released in October 2012 and received mostly negative reviews.

"This one is behind us now. We are taking Medal of Honor out of the rotation, and have a plan to bring year-over-year continuity to our shooter offerings," he said.

To akurat prawda. Warfighter był minusowany za to, co potem przedstawiano jako plusy przy kał of djuti

DAT ACTIVISION MONEY, HOTELS AND BITCHES

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

ale ta beta Crysis 3 to gó.wienko

Opublikowano

A jak w porównaniu do bety dwójki bo nie grałem bo coś po tygodniu wtedy po hejcie ściągnęli.

Opublikowano

A jak w porównaniu do bety dwójki bo nie grałem bo coś po tygodniu wtedy po hejcie ściągnęli.

Po jednym dniu na PS3 ;)
Opublikowano

trailer Killzone Mercenery i Tearaway pokazał, że Vita to jednak faktycznie praktycznie ps3 w ręce....NIEWIARYGODNIE TO WYGLĄDA

Opublikowano

szkoda, że na premierę mało ludzi kupi, bo będą czekać aż dadzą w PS+

Opublikowano

Jak oni z Vity potrafią wyciągnąć takie coś to aż strach pomyśleć co SMS, GG i ND zrobi z PS4

abeum1.gif

ibrLhcOZUBRNJI.gif

Opublikowano

Grafika grafiką, zaraz sie okaze ze gierka jest mocno okrojona w stosunku do killzonów z PS3.

multi okrojone ale w singlu ma to byc największy killzone z pełnoprawną kampanią z dużym replayality i misjami pobocznymi:

Na zawartość Killzone: Najemnik złoży się dziewięć misji możliwych do rozegrania w trzech poziomach trudności (Recruit, Veteran oraz Elite), a każda z nich ma być około godzinnym wyzwaniem. Po ukończeniu danego rozdziału odblokujemy szereg dodatkowych celów do osiągnięcia motywujących do jego ponownego przejścia. W tytule nie zabraknie trybu rozgrywki wieloosobowej zaopatrzonego w sześć map pozwalających na rozgrywkę maksymalnie 8 graczy. Wspólnie pogramy w trzech typach rozgrywki - Warzone, Team Deathmatch oraz Deathmatch.

Każde nasze działanie w grze będzie w jakiś sposób nagradzane. Im lepsze wyniki i fach w ręku, tym więcej pieniędzy otrzymamy. Te odkładane na specjalnym rachunku bankowym wykorzystamy na zakup sprzętu oraz broni do wykorzystania w trybie dla jednego gracza jak i rozgrywce wieloosobowej.

Opublikowano

Multi w 8, na Vita nie da się więcej ? No ale może będzie bardziej grywalne, niż chaos w trójce. Multi w KZ jest dobre, jak gra się maksymalnie 16 graczy.

Opublikowano

No w multi na pewno:

KZ2: 32 graczy

KZ3: 24 graczy

KZM: 8 graczy :/

W KZ2 najlepiej się grało w 14 max 18 graczy. Wszystko zależy od map.

Opublikowano

Golden Abyss on Vita:

Uncharted-Golden-Abyss.jpg

Crysis 3 on PS3:

i3Vmyyx5NvWkc.jpg

Killzone Mercenary on Vita:

8429720269_a8678a1c93_o.jpg\

Assassin's Creed III:Liberation

qwqn3.jpg

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że ten KZ na Vite wygląda lepiej od C3 na PS3.

Opublikowano

Zaje.biste to killzone ;] oglądając trailer aż chce się grać. mega.

Opublikowano
iAiFxakygvVPY.gif
Opublikowano

i3Vmyyx5NvWkc.jpg

A ja myślałem, że ta beta na X360 wygląda źle :P

Opublikowano

Mi w C2 co mi się podobało, to że kombinezon gadał do gracza, i że była świetna muzyka Hansa Zimmera, no i jeszcze te przerywniki między misjami miały fajne teksty. Faktycznie teraz jak patrzę bez emocji to pamiętam głównie paćkę graficzną, oraz dziwne AI (raz widzi przez ścianę, raz jest głupie jak but), że aż przypominały mi się stare czasy MoH-a z PSX-a, jak w stroju oficera się popylało. Też wtedy zwykle z tłumikiem pistolet i headshoty głupim naziolom się ładowało ;)

Znaczy teren był spory i było dużo efekciarskich sztuczek w tym wszystkim, ale ogólnie chyba trochę sam dałem się nabrać na hype. IMO Killzone 3 miał wielokrotnie lepszą i bardziej uszczegółowioną grafikę od Crysisa 2 na konsole...

Opublikowano

takie jaranko jak z czasów KZ2 ... fajnie :D

Opublikowano

wygląda to tak jak wygląda, ale wszyscy wiemy że multiplatformy wyglądały i będą wyglądać lepiej na xboxie 360. Ciekawe czy ps4 będzie też tak żałośnie niszczone przez sprzęt MS może Sony nie pozwoli aby dostawali najgorsze ochłapy na samym końcu hehehhe. Przygotujcie się na nadchodzące gta V i narzekania że wygląda dużo gorzej niż wersja na x-a, 640p zobowiązuje przecież :mocking: :mocking: :mocking: :mocking:

gta4.jpg

Opublikowano

Tu i tu ta gra wygląda równie żałośnie. Dawać te next-geny!

Opublikowano

Może do tego dema dali jakiś stary build, który już mieli wycięty jakiś czas temu na potrzeby "bety". Technicznie bardzo słabo.

Opublikowano

Golden Abyss on Vita:

Uncharted-Golden-Abyss.jpg

Crysis 3 on PS3:

i3Vmyyx5NvWkc.jpg

Killzone Mercenary on Vita:

8429720269_a8678a1c93_o.jpg\

Assassin's Creed III:Liberation

qwqn3.jpg

Zarówno w Uncharted jak i Killzone widać biedną geometrię i modele.

Jak ktoś to porównuje do odpowiedników z PS3 to jest niepoważny lekko mówiąc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.