Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

A chu.ja sie przejada. Wy myslicie, ze te ceny sa skierowane do kogo? Do ludzi, ktorzy lekkim czlonem sa w stanie wywalic 240zl na gre i nawet sie nie zastanawiaja nad tym. Wiec skoro dadza 240 to dadza i 270. Bo kto inny kupowal te cyforwe wersje?

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

To ze powiedzmy mnie stac wydac lekkim czlonem na gre 270 zl nie znaczy ze musze tak robic bo jakiejs korporacji to pasuje. Sam prowadze firme, i to ze ja bym chcial zeby ktos mi duzo zaplacil za usluge nie znaczy ze ten ktos nawet jesli go na to stac , nie wybierze kogos tanszego. W przypadku gier mam na mysli uzywke:-) .

Opublikowano

Warto zaznaczyć, że podwyżki cen tyczą się tylko wersji PL, wersja ENG zostaje bez zmian.

Opublikowano

Hehe pewnie Sony musi sobie jakoś odrobić gaze dla Lindy i Żebrowskiego xD

Opublikowano

Hehe pewnie Sony musi sobie jakoś odrobić gaze dla Lindy i Żebrowskiego xD

A w przeszłości nie musiało? Badają sytuację, oby się przejechali, ja biorę anglika.

Opublikowano

Gdzieś Sony musi sobie odbić ten darmowy online.

Beka xD płacić tyle hajsu za 7 godzinnego samograja, na Xboxie chociaż te exy  multi mają.

Opublikowano

Czyli robią te tragiczne polonizacje i jeszcze sobie winszują za to 40zł ekstra? trololololo

Dziwne że serwisy o tym nie piszą, jak EA wrzuciło podwyżki to raban na cały internet był :)

Opublikowano

SCEP mocno porąbało z tymi cenami. I jeszcze odwalać takie akcje pod koniec generacji. Przez całą generację pokazywali, że to im (z wielkiej trójki) najbardziej zależy na polskich graczach, a teraz taka facka w pysk dla wszystkich fanów. Kompletnie tego nie kumam.

I co Mendrek pieprzy o jakimś odrabianiu sobie promocji w MM?? Po pierwsze nie przypominam sobie żadnych dobrych promocji z MM na gry (czy konsole) Sony, a po drugie, nawet jeśli jakieś były, to przecież nie robi się je po to, żeby w taki bezczelny sposób odrabiać. W ogóle nawet SCEP ze wstydu chowa głowę w piasek i unika komentarza a ten wymyśla jakieś brednie aby obronić swoją świętą krowę.

Opublikowano

Poczekajmy do premiery. Niby gry EA miały być droższe a taka FIFE 13 kupiłem w Empiku po "starej" cenie(189zl lub 199zl nie pamiętam już teraz)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

(pipi)a, trzeba to przyznać - niezły design. Oby to tylko nie było żadne MMO, niech tworzą wielkie uniwersum na kolejne 10 lat.

Opublikowano

Jaram sie jak dziecko. Oby tylko to nie bylo jakies MMO  :bad:

Opublikowano

Jak 17tego pokaza wersje na next-geny to moze byc z tym roznie :P

Opublikowano

W opisie Destiny na tych ulotkach jest informacja o singlu, co-opie i competitive multiplayer.

Opublikowano

Tego 17 mają już pokazać jakiś gameplay?

Opublikowano

17 lutego >>> 20 lutego

A jak pokażą wersję PS3, która wymieniona jest na kwitku do preordera?

Opublikowano

17 lutego >>> 20 lutego

A jak pokażą wersję PS3, która wymieniona jest na kwitku do preordera?

Ja mam nadzieję że pokażą wersję na X720, o której była mowa w dokumentach które wyciekły.

Opublikowano

Szczerze to bardziej zaciekawiło mnie to niż ten cały pjerdolnik związany z magiczną datą 20 lutego. Czekamy do niedzieli.

Opublikowano

@Mazzeo - Nie ma mowy. Jakby byłby w tym sens przed oficjalną zapowiedzią konsoli ze strony MS? Nie pozwoliliby sobie odebrać takiego wydarzenia.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

W d.upie mam na jaka platforme to pokaza. To jest nowa gra Bungie, tyle wystarczy.

Opublikowano

@Mazzeo - Nie ma mowy. Jakby byłby w tym sens przed oficjalną zapowiedzią konsoli ze strony MS? Nie pozwoliliby sobie odebrać takiego wydarzenia.

Znaczy nie w tym sensie że powiedzą wprost "tak to wersja na xklocka". Ważne żeby był to pokaz który jasno będzie wskazywał, że to nie wersja na PS3/X360.

Opublikowano

I tak wątpię.

Nawet w tych materiałach z umowy Bungie/Activision, które wyciekły było napisane, że wersja na next-gena miałaby wyjść rok po wersjach na obecne sprzęty, to po pokazywać półtora roku naprzód? Po to żeby nikt nie kupił tego, co pojawi się na półkach za pół roku, bo będą czekać na lepszą wersję?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Jak dobrze, że ja nie mam podjarki 20 lutym, ani tym bardziej nowym projektem Bungie. Spokojnie sobie wejdę w te dni w newsy i zobaczę o czym te całe halo. ^_^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.