Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Śmieszy mnie bardzo ten wielki płacz o MMO od ludzi, którzy spędzają kilkaset godzin na przejmowaniu flag na 10 mapach w innych grach. :D Czym to się niby różni od farmienia mobków w jakichś jaskiniach? Zresztą jeśli planują wydawać sequela co 2 lata to to raczej nie jest tak do końca MMO, a przynajmniej nie w stylu WOWa.

Nigdy nie ruszałem tego gatunku tak naprawdę, ale myślę, że Destiny może być pierwszym tytułem na którym posiedzę trochę dłużej.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Czuje że za 3 dni bedzie podobny zawód :/

Tak, tak. Pokażą parę artów PS4 i każą się rozejść :P.

I jak na takiego dewelopera (z takim wydawcą) to ta zapowiedź trochę taka biedna (Kottick chyba skąpi kasę). EA jak zapowiadało swojego dużego MMO (SW: TOR) to przynajmniej nie skąpiło kasy na porządne trailery cgi. A tutaj wielki licznik, a potem ujawnienie artów, które w większości były już wszystkim znane xD.

No, ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie. Pewnie na jakiś porządny pokaz będziemy musieli czekać do E3.

Opublikowano

Jestem pewien że bez wsparcia microsoftu destiny nie osiągnie nawet połowy takiej popularności co Halo. Szkoda mi bungie że odeszli żeby zrobić jakiś MMOFPS.

Opublikowano

Śmieszy mnie bardzo ten wielki płacz o MMO od ludzi, którzy spędzają kilkaset godzin na przejmowaniu flag na 10 mapach w innych grach. :D Czym to się niby różni od farmienia mobków w jakichś jaskiniach? Zresztą jeśli planują wydawać sequela co 2 lata to to raczej nie jest tak do końca MMO, a przynajmniej nie w stylu WOWa.

Nigdy nie ruszałem tego gatunku tak naprawdę, ale myślę, że Destiny może być pierwszym tytułem na którym posiedzę trochę dłużej.

Bo to będzie MMO z dojeniem na now ą skalę, nie będzie abonamentu, ale nowa odsłona za 200 zł co dwa lata ;)

Na jedno wychodzi.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie będzie abonamentu bo stawiają na mikrotransakcje i dodatki, szkoda Bungie że dobry design świata marnują na mmo-fps.

Opublikowano

Logika xbotów:

Activision - co 2 lata nowe Destiny za 200zł - dojenie na nową skalę

Microsoft - Halo praktycznie co roku za 200zł - najlepsza firma ever!!!11111

Opublikowano

destinyback.jpg

17 lutego >>> 20 lutego

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zX0TA.gif

Opublikowano

Logika xbotów:

Halo może wychodzić co roku nawet za 300 złotych bo to najlepszy fps na konsolach. Jeśli nie grałeś to żałuj.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Logika xbotów:

Coś Ci się pomerdało - piszę to w kontekście, że gra ma być MMO i teoretycznie nie ma abonamentu, ale w praktyce wyjdzie na to samo skoro nowości będą przedstawiane w ramach kolejnych płatnych części.

Opublikowano

bo to najlepszy fps na konsolach

Chodzi ci o serie Borderlands?

Grałem w Halo(1 i 2) no ale grałem

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Borderlands xDDDDDDDDDDD

Logika xbotów:

co 3 miesiące wychodzi Halo przecież, ogarnij sie bo (pipi)sz ostatnio jak potłuczony.

Opublikowano

Ja nie rozumiem tego narzekania na Destiny. Nawet nie wiemy jeszcze niczego odnośnie dokładnej struktury gry, historii i uniwersum. Może Bungie uda się wykreować wciągający świat, kto wie?

Opublikowano

No wiesz z tych FPSow to Bordery a w szczególności 2 sprawiły mi najwięcej frajdy. Świetny coop,humor,masa broni itd

Dla mnie Borderlandsy są najlepszym FPSsem na konsolach,a dla Ciebie czy Andrzeja Halo.

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

..i nudny do bólu.

Destiny - ok, rozumiem zawód bo nie pokazano oczoje.bnej nextgenowej grafy :bye2:

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Dla niektórych Halo może być nudne(nie mówię że dla mnie jest nudne bo grałem tylko w 2 części i było spoczko). W 1 faktycznie odczułem parę razy znudzenie,ale w 2? Ani razu

Opublikowano

Zarówno Borderlands jak i Halo to nuda. 

Opublikowano

Logika xbotów:

co 3 miesiące wychodzi Halo przecież, ogarnij sie bo (pipi)sz ostatnio jak potłuczony.

Rozumiem, że to próbujesz teraz w żart obrócić, ale prawda jest taka, że Microsoft (podobnie jak Acti z codem czy ubi z assasynem) też potrafi doić swoją ukochaną markę:

2009 - ODST (plus Halo Wars), 2010 - Reach, 2011 - CEA, 2012 - H4

Destiny - ok, rozumiem zawód bo nie pokazano oczoje.bnej nextgenowej grafy :bye2:

Nie, po prostu xboty dowiedziały się, że Destiny jednak wychodzi również na PS3 to przestały się grą jarać.

edit: literówka

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Wszyscy wiedzą, że najlepszy FPS na konsolach to Half Life 2.

Opublikowano

Wiesz Beniek, Xboty raczej wiedziały że Destiny będzie wychodzić na PS w momencie kiedy Bungie odłączyło się od MS i podpisało umowę wydawniczą z Activision, czyli hmm... od jakiś 3 lat...

Opublikowano

Bylo pisanie, ze ponoc z tych dokumentow ktore wyciekly nowa gra ma wyjsc najpierw na nowego Xboxa a potem sequel na X720 i PS4.

Opublikowano

Bylo pisanie, ze ponoc z tych dokumentow ktore wyciekly nowa gra ma wyjsc najpierw na nowego Xboxa a potem sequel na X720 i PS4.

Dokładnie to była mowa, że pierwsza część wyjdzie na X360 i next boxa, a dopiero druga zawita również na konsole Sony. I już wtedy xboty jarały się, że dostaną kolejnego wielkiego exa. A tu dupa gra jednak nie będzie tak świetna, skoro wychodzi na PS3.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

bo $ony nie doi swoich marek jak inni  :rofl2:  wiadomo że zbliża się 20 lutego i fantazja ponosi $onybociarnie ale bez przesady.

Opublikowano

Dokładnie to była mowa, że pierwsza część wyjdzie na X360 i next boxa, a dopiero druga zawita również na konsole Sony. I już wtedy xboty jarały się, że dostaną kolejnego wielkiego exa. A tu dupa gra jednak nie będzie tak świetna, skoro wychodzi na PS3.

Xboty pisały, że jak będzie MMO to olewają. Ogarnij się.

Opublikowano

A jeszcze zobaczycie, że będziemy przemierzać Destiny razem z Mendrkiem xD. Wierzę w Bungie i w Destiny. Nawet jeśli to byłoby faktycznie MMO to może czas najwyższy, żeby ktoś godnie reprezentował ten gatunek na konsolach. A nie jak ten badziew o nazwie Dust 514.

Opublikowano

A jeszcze zobaczycie, że będziemy przemierzać Destiny razem z Mendrkiem xD. Wierzę w Bungie i w Destiny. Nawet jeśli to byłoby faktycznie MMO to może czas najwyższy, żeby ktoś godnie reprezentował ten gatunek na konsolach. A nie jak ten badziew o nazwie Dust 514.

MMO mi lata, ale liczę na Bungie - niech mnie przekonają :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.