Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Trochę beka patrząc na posty sonoklapów w temacie GTA V. "Ciekawe na ilu płytach będzie na X360 xD", "Ciekawe czy X360 da radę xD"... No ja nie wiem, 7 lat już mija a niektórzy wciąż wierzą w te brednie, które Sony opowiadało przed startem PS3.

na ps3 nie da rady poniewaz:

a) ps3 jest ciezkie do ogarniecia

b) rockstar to partacze ;)

najpierw gta V robione jest na xboxa (zresztą jak każda gra multiplatformowa, potem przepisywana jest na ps3) dlatego zawsze porty na ps3 są gorsze, ale konsola jest przecież wyznacznikiem i zwycięzcą tej generacji hahahah

zwyciezcą jest Wii, ktora pokazala jak sie zarabia. I nie trzeba do tego dobrej grafiki ani dobrych gier :P

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Jako bezstronny obserwator muszę naprostować pewne mity które tu przeczytałem:

-Nowy sklepik działał tragicznie w momencie gdy się pojawił. Sam go hejtowałem na szałcie. Po chwili znikł i znów były kafelki. Obecnie nowy sklepik działa bardzo płynnie.

-Online. Tutaj ekspertem nie jestem bo wolę singla, ale grałem trochę w MW3, Dead Island i ostatnio RE6. I żadnych problemów nie uświadczyłem. Dobrze się grało, nic nie zrywało.

Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Czy Mendrek ma w ogóle PS3? Bo czytając jego posty o PSN mam wrażenie, że żyje on w wyimaginowanym świecie. Co chwilę wywala, a pobieranie po Wi-Fi jest tak tragicznie, że się nie da.

Opublikowano

Co do wi-fi to chyba zależy od routera, gdy miałem D-Linka 524 ( miałem innego dostawce ) to pobierało 1.5 Mb/s, czyli nieźle, potem UPC mi dała swój "super" router ( thomson ) i na PS3

pobieranie szło z 10 kb/s, musiałem ciągnąć kabel do drugiego pokoju.

Co do sklepiku to po tym jak już tak mocno nie lagował to spodobał mi się, ale nie wybaczę im z 6 ruchów by pobrać demo, w starym sklepiku wystarczyły 2 kliknięcia :/

Opublikowano

Z tym wifi i PSN to rzeczywiście musi być kwestia routera, bo ja mam właśnie d-linka 600 i nie mam praktycznie żadnych problemów ani z pobieraniem ani z graniem. Sporadycznie zdarza się wywalenie z PSN, ale to raczej jest kwestia samej usługi, a nie jakości połączenia.

A odświeżone PSstore wygląda świetnie i w tym momencie działa już płynnie. Jedyny problem to bezsensowne wydłużenie procedury pobierania.

Opublikowano

Z tym wifi i PSN to rzeczywiście musi być kwestia routera, bo ja mam właśnie d-linka 600 i nie mam praktycznie żadnych problemów ani z pobieraniem ani z graniem. Sporadycznie zdarza się wywalenie z PSN, ale to raczej jest kwestia samej usługi, a nie jakości połączenia.

Ja mam największy shit z neostrady i wszystko działa bezproblemowo.

Opublikowano

Ponieważ COD jest zajebisty i nie trzeba go reklamować.

Opublikowano

Call of Duty nigdy nie będzie dobre

Opublikowano

Mazzeo, żartujesz sobie? Nic specjalnego

Opublikowano

Mendrus zarzuca Halo, ze jest dziecinne jednoczesnie jarajac sie...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L_HCuxP7Lpw

Dobre :D

Gierka strasznie podobna do Locoroco

MaZZeo - nie wytrzyma, po waszych super trafnych argumentach ukryje się w ziemiance z PS3 i SEN.

Co do GTA V to na Xboxa to może być nawet na 10 DVD, ale 360 ma jeden +, możliwość instalowania gier na HDD ( mówię to jako fanboy PS3 ).

no i co z tego ps3 też ma . W ogóle jak grałem na xboxie to nie było takiej opcji żeby pograć w grę bez instalacji na dysku bo inaczej napęd tak głośno chodził że mi skali dźwięku w tv nie starczało .

Opublikowano

lbpkarting.jpg

Opublikowano

no i co z tego ps3 też ma . W ogóle jak grałem na xboxie to nie było takiej opcji żeby pograć w grę bez instalacji na dysku bo inaczej napęd tak głośno chodził że mi skali dźwięku w tv nie starczało .

Gdzie jest w PS3 OPCJA instalowania gier? Uwielbiam tą przesadę w postach. Mój X360 z 2006 roku jakoś nie wyje. Napęd jest głośniejszy niż w PS3 i o wiele głośniejszy niż w Wii, to jest fakt. Ale bez przesady. Natomiast po zainstalowaniu głośność konsol przedstawia się tak: PS3>>>X360>Wii

Opublikowano

lbpkarting.jpg

1000 razy było -_-; Gry nie dla każdego.

Opublikowano

a co ty tam wiesz masz 385 Postów.

xbox 360 > ps3 Ms zielonymi, przekupstwem i podstępami wygrał tą generacje konsol.

Opublikowano

Ja bym chętnie łyknął te LBP Karting, bo i Mario Karty są spox i CTR był osom. Ale za 30-40 zł. 200 za taką grę to żart

Opublikowano

Poczekaj za jakieś półroku-rok wyląduje w plusie :P

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Plusa za darmo nie chcę ^_^

Opublikowano

a co ty tam wiesz masz 385 Postów.

I pisze to koleś co ma 836 postów :sorcerer:

Ja bym chętnie łyknął te LBP Karting, bo i Mario Karty są spox i CTR był osom. Ale za 30-40 zł. 200 za taką grę to żart

Podobnie jak PSASBR. Zdecydowanie powinny być to gry z cyfrowej dystrybucji.

Plusa za darmo nie chcę ^_^

Tez nie wziął bym za darmo.

Opublikowano

Mam dla Was dobrą wiadomość, za plusa można zapłacić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.