Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Trochę beka patrząc na posty sonoklapów w temacie GTA V. "Ciekawe na ilu płytach będzie na X360 xD", "Ciekawe czy X360 da radę xD"... No ja nie wiem, 7 lat już mija a niektórzy wciąż wierzą w te brednie, które Sony opowiadało przed startem PS3.

na ps3 nie da rady poniewaz:

a) ps3 jest ciezkie do ogarniecia

b) rockstar to partacze ;)

najpierw gta V robione jest na xboxa (zresztą jak każda gra multiplatformowa, potem przepisywana jest na ps3) dlatego zawsze porty na ps3 są gorsze, ale konsola jest przecież wyznacznikiem i zwycięzcą tej generacji hahahah

zwyciezcą jest Wii, ktora pokazala jak sie zarabia. I nie trzeba do tego dobrej grafiki ani dobrych gier :P

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Jako bezstronny obserwator muszę naprostować pewne mity które tu przeczytałem:

-Nowy sklepik działał tragicznie w momencie gdy się pojawił. Sam go hejtowałem na szałcie. Po chwili znikł i znów były kafelki. Obecnie nowy sklepik działa bardzo płynnie.

-Online. Tutaj ekspertem nie jestem bo wolę singla, ale grałem trochę w MW3, Dead Island i ostatnio RE6. I żadnych problemów nie uświadczyłem. Dobrze się grało, nic nie zrywało.

Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Czy Mendrek ma w ogóle PS3? Bo czytając jego posty o PSN mam wrażenie, że żyje on w wyimaginowanym świecie. Co chwilę wywala, a pobieranie po Wi-Fi jest tak tragicznie, że się nie da.

Opublikowano

Co do wi-fi to chyba zależy od routera, gdy miałem D-Linka 524 ( miałem innego dostawce ) to pobierało 1.5 Mb/s, czyli nieźle, potem UPC mi dała swój "super" router ( thomson ) i na PS3

pobieranie szło z 10 kb/s, musiałem ciągnąć kabel do drugiego pokoju.

Co do sklepiku to po tym jak już tak mocno nie lagował to spodobał mi się, ale nie wybaczę im z 6 ruchów by pobrać demo, w starym sklepiku wystarczyły 2 kliknięcia :/

Opublikowano

Z tym wifi i PSN to rzeczywiście musi być kwestia routera, bo ja mam właśnie d-linka 600 i nie mam praktycznie żadnych problemów ani z pobieraniem ani z graniem. Sporadycznie zdarza się wywalenie z PSN, ale to raczej jest kwestia samej usługi, a nie jakości połączenia.

A odświeżone PSstore wygląda świetnie i w tym momencie działa już płynnie. Jedyny problem to bezsensowne wydłużenie procedury pobierania.

Opublikowano

Z tym wifi i PSN to rzeczywiście musi być kwestia routera, bo ja mam właśnie d-linka 600 i nie mam praktycznie żadnych problemów ani z pobieraniem ani z graniem. Sporadycznie zdarza się wywalenie z PSN, ale to raczej jest kwestia samej usługi, a nie jakości połączenia.

Ja mam największy shit z neostrady i wszystko działa bezproblemowo.

Opublikowano

Ponieważ COD jest zajebisty i nie trzeba go reklamować.

Opublikowano

Call of Duty nigdy nie będzie dobre

Opublikowano

Mazzeo, żartujesz sobie? Nic specjalnego

Opublikowano

Mendrus zarzuca Halo, ze jest dziecinne jednoczesnie jarajac sie...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L_HCuxP7Lpw

Dobre :D

Gierka strasznie podobna do Locoroco

MaZZeo - nie wytrzyma, po waszych super trafnych argumentach ukryje się w ziemiance z PS3 i SEN.

Co do GTA V to na Xboxa to może być nawet na 10 DVD, ale 360 ma jeden +, możliwość instalowania gier na HDD ( mówię to jako fanboy PS3 ).

no i co z tego ps3 też ma . W ogóle jak grałem na xboxie to nie było takiej opcji żeby pograć w grę bez instalacji na dysku bo inaczej napęd tak głośno chodził że mi skali dźwięku w tv nie starczało .

Opublikowano

lbpkarting.jpg

Opublikowano

no i co z tego ps3 też ma . W ogóle jak grałem na xboxie to nie było takiej opcji żeby pograć w grę bez instalacji na dysku bo inaczej napęd tak głośno chodził że mi skali dźwięku w tv nie starczało .

Gdzie jest w PS3 OPCJA instalowania gier? Uwielbiam tą przesadę w postach. Mój X360 z 2006 roku jakoś nie wyje. Napęd jest głośniejszy niż w PS3 i o wiele głośniejszy niż w Wii, to jest fakt. Ale bez przesady. Natomiast po zainstalowaniu głośność konsol przedstawia się tak: PS3>>>X360>Wii

Opublikowano

lbpkarting.jpg

1000 razy było -_-; Gry nie dla każdego.

Opublikowano

a co ty tam wiesz masz 385 Postów.

xbox 360 > ps3 Ms zielonymi, przekupstwem i podstępami wygrał tą generacje konsol.

Opublikowano

Ja bym chętnie łyknął te LBP Karting, bo i Mario Karty są spox i CTR był osom. Ale za 30-40 zł. 200 za taką grę to żart

Opublikowano

Poczekaj za jakieś półroku-rok wyląduje w plusie :P

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Plusa za darmo nie chcę ^_^

Opublikowano

a co ty tam wiesz masz 385 Postów.

I pisze to koleś co ma 836 postów :sorcerer:

Ja bym chętnie łyknął te LBP Karting, bo i Mario Karty są spox i CTR był osom. Ale za 30-40 zł. 200 za taką grę to żart

Podobnie jak PSASBR. Zdecydowanie powinny być to gry z cyfrowej dystrybucji.

Plusa za darmo nie chcę ^_^

Tez nie wziął bym za darmo.

Opublikowano

Mam dla Was dobrą wiadomość, za plusa można zapłacić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.