Skocz do zawartości

Dark Souls II

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 347,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niektóry mają wy*ebane czy to polski czy nie polski bo nie sprawdzają bez przerwy na wiki byle gówna 

• Ogniska tuż przed bossami są bez sensu dla mnie. Zabija to większość emocji i strachu podczas walki. Świadomość tego, że będziesz musiał od nowa przedrzeć się przez zastępy przeciwników oraz że znowu

• Jak ja raz rozpieprzyłem beczkę na działce, rozsypały się deski i uciekły z niej 2 małe pająki. Żadnych gemów ani złota tam, nie było.

Opublikowano

Gra ktoś już ? :)

Gram już z godzine i aż tak trudno narazie nie jest. Ale znow wrocił ten feeling co robic gdzie isc.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Nowy trailer.

I tradycja trailerów z nieodpowiednią muzyką zachowana. Ale tym razem nawet montaż nieudany, słaby trailer bardzo. Na czesc jutrzejszej premiery mam zamiar grac codziennie wieczorami w jedynkę, aż do skończenia.

Opublikowano

piraci gdzie jesteście ! hajp mi rośnie i chce wiedzieć czy kupować wersje konsolowa czy nie :) Jakieś wrażenia. Nie fabularne a techniczne oczywiście :)

Opublikowano

Pod względem framerate'u jest podobno dobrze na konsolach (tj lepiej niż w DkS). Graficznie jest czasem świetnie, czasem gorzej, wiadomo. Podobno znów piękne widoki.

Opublikowano

To ona jutro wychodzi a nie 14.03?

Opublikowano

Graficznie to nie wiem czy lepiej niz w jedynce bo malo lokacji zwiedzilem. Napewno to stary dobry Dark Souls.Jak narazie klatkowania nie uświadczyłem.

Opublikowano

Polecam te 20 pierwszych minut. Są piękne widoczki pod koniec wideo.

Opublikowano

Doszedłem do pierwszego bossa i oczywiscie dwa strzały i gleba :). Jak narazie dla mnie troche za kolorowo, miejscówka z której wyruszamy do swiatow nawet ciekawa ale i tak nic nie przebije Nexusa :).

Opublikowano

W recenzji gamespotu gosciu powiedział, że po smierci gracza przeciwnicy się nie respawnują...WTF?! To prawda :/ ?

Opublikowano

Respawnują się określoną liczbę razy czyli teoretycznie nie będzie farmienia.

Opublikowano

Respawnują się określoną liczbę razy czyli teoretycznie nie będzie farmienia.

Nie wiem czy dobrze słyszałem, ale nie respawnują się jak za często w danym miejscu giniemy. Gdy dojdziemy do następnego ogniska, wtedy stwory za poprzednim się znowu respawnują. No chyba że to tylko plotka, to proszę mnie poprawić.

@bartiz

Oceny przednie :thumbsup:

Edytowane przez anarom_pl

Opublikowano

The role of Covenants is also expanded and made good use of for multiplayer. For instance, joining the Rat Covenant gave me the run of an ancient tomb, including control of where to place poison pools, enemy rats, and other devious booby traps for the next non-Rat Covenant player that happens by to deal with.

GOTY

Opublikowano

Rewelka. Oj się będzie działo :). Mam zwolnienie do końca tygodnia i mam cichą nadzieję że grę otrzymam najpóźniej w piątek.

Opublikowano

Gdyby ktoś wiedział gdzie w Wawie można wcześniej dostać grę spod lady proszę o kontakt.

Opublikowano

Wszystkie recenzje zgodnie mówią, że framerate jeat bardzo dobry i nie ma żadnego Blighttown moment.

Opublikowano

Taki mi teraz hype robicie, że będę musiał grę zakupić mimo braku szału w środkach pieniężnych :< Źli ludzie.