Opublikowano 14 maja 20159 l Ten miesiąc mnie wykończy finansowo same musiszmiecie, a Sprawiedliwość wygląda świetnie. Sporo dużych wydań ostatnio - Yansy, Rorki, Ekspedycja, Funky. Półek zaczyna brakować
Opublikowano 14 maja 20159 l Na Aros.pl jest za 114,92 lecz kupić jeszcze nie można. Zapewne dopiero 20.05 w premierę dadzą możliwość kupna. http://aros.pl/ksiazka/sprawiedliwosc-2 Edytowane 14 maja 20159 l przez Malibu
Opublikowano 17 maja 20159 l Chodzi Ci o Czerwonego syna? Warto x 2. Jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) historii typu "Co by było gdyby" w świecie DC.
Opublikowano 18 maja 20159 l Bo mam dylemat. Biorę Ziemia Jeden, Kryzys Tożsamości i teraz nie wiem - Sprawiedliwość, czy Superman
Opublikowano 18 maja 20159 l Ja bym brał Sprawiedliwość. Z tym, że oprócz tego, że ma prawie trzy razy więcej stron to kosztuje dwa razy tyle co Sup. Ja będę jeszcze brał DD...biedny mój portfel Edytowane 18 maja 20159 l przez Luqat
Opublikowano 18 maja 20159 l Przesunęli premierę Sprawiedliwości? Bo na gilda było 20.05, a teraz jest 28.05.
Opublikowano 18 maja 20159 l Może muszą dodrukować, za dużo pre-orderów ludziska złożyli ^_^ To samo z Dardevilem Żółtym zrobili. Albo po prostu mają obsuwę
Opublikowano 18 maja 20159 l Z fb muchy. I po Targach. Mucha dziękuje wszystkim, którzy odwiedzili jej stoisko. Mamy niestety złą wiadomość dla czekających na zakupy nowych albumów - premiera sklepowa Chew 2, Daredevila oraz Sprawiedliwości została przesunięta z 20 maja na 25 maja. Zainteresowanych przepraszamy. Podobno wszystko sprzedali na targach
Opublikowano 18 maja 20159 l Tak to jest jak tylko po dwie sztuki się wydrukuje Cieszy bardzo, że rynek komiksów w Polsce się rozwija
Opublikowano 21 maja 20159 l Niby dużo stron, ale jakoś tak niewiele treści mam wrażenie. Pełno rozkładówek. Nie żeby mi się nie podobały, ale jednak chciałbym mieć co poczytać.
Opublikowano 22 maja 20159 l Catwoman Rzymskie Wakacje warto łyknąć? Plus wiem że nie ten temat ale zapytam przy okazji Wolverine Logan od Vaughana brać?
Opublikowano 22 maja 20159 l Autor przeczytałem to divergence - dobra beka z nowego Batmana. nawet gordon uważa, że to głupi pomysł xD. ale zamieszanie w supermenie i wojna darkseid vs anti-monitor w JL zapowiadają się soczyście. Edytowane 22 maja 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 22 maja 20159 l Autor to są zebrane ostatnie strony o shazamie z JL, bardzo spoko. Edytowane 22 maja 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 22 maja 20159 l No to zostanie wpisany na sierpniową listę zakupów Edytowane 22 maja 20159 l przez Malibu