Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 710
  • Wyświetleń 155,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ten miesiąc mnie wykończy finansowo :) same musiszmiecie, a Sprawiedliwość wygląda świetnie. Sporo dużych wydań ostatnio - Yansy, Rorki, Ekspedycja, Funky. Półek zaczyna brakować :/

Opublikowano

Chodzi Ci o Czerwonego syna? Warto x 2. Jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) historii typu "Co by było gdyby" w świecie DC.

Opublikowano

Bo mam dylemat. Biorę Ziemia Jeden, Kryzys Tożsamości i teraz nie wiem - Sprawiedliwość, czy Superman

Opublikowano

Ja bym brał Sprawiedliwość. Z tym, że oprócz tego, że ma prawie trzy razy więcej stron to kosztuje dwa razy tyle co Sup. Ja będę jeszcze brał DD...biedny mój portfel :/

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Popieram, Ziemia Jeden najsłabiej wypada w tym zestawieniu.

Opublikowano

Może muszą dodrukować, za dużo pre-orderów ludziska złożyli  ^_^ To samo z Dardevilem Żółtym zrobili. 

Albo po prostu mają obsuwę  :frog:  

Opublikowano

Z fb muchy.

I po Targach. Mucha dziękuje wszystkim, którzy odwiedzili jej stoisko. Mamy niestety złą wiadomość dla czekających na zakupy nowych albumów - premiera sklepowa Chew 2, Daredevila oraz Sprawiedliwości została przesunięta z 20 maja na 25 maja. Zainteresowanych przepraszamy.

Podobno wszystko sprzedali na targach :pawel:

Opublikowano

Tak to jest jak tylko po dwie sztuki się wydrukuje :P

Cieszy bardzo, że rynek komiksów w Polsce się rozwija  :banana:

Opublikowano

Niby dużo stron, ale jakoś tak niewiele treści mam wrażenie. Pełno rozkładówek. Nie żeby mi się nie podobały, ale jednak chciałbym mieć co poczytać.

Opublikowano

Catwoman Rzymskie Wakacje warto łyknąć?

Plus wiem że nie ten temat ale zapytam przy okazji Wolverine Logan od Vaughana brać?

Opublikowano
  • Autor

przeczytałem to divergence - dobra beka z nowego Batmana. nawet gordon uważa, że to głupi pomysł xD. ale zamieszanie w supermenie i wojna darkseid vs anti-monitor w JL zapowiadają się soczyście.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

to są zebrane ostatnie strony o shazamie z JL, bardzo spoko.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

przeczytałem...

dobra dobra, odpowiedz mi na pytanie wyżej ;x