Opublikowano 9 czerwca 201311 l Przypominam że gra działa w 60fps/1080p w przeciwieństwie do Drive Club. Ja tam z resztą wielkich różnic nie widzę miedzy grami.
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Przypominam że gra działa w 60fps/1080p w przeciwieństwie do Drive Club. Ja tam z resztą wielkich różnic nie widzę miedzy grami. To jeszcze nic pewnego,sam twórca pisał że za wcześnie by mówić o ilości klatek na sekundę. (mam na myśli DriveClub) Poczekajcie jak wypuszczą Forza Horizon 2 Przeproszę się wtedy z XOne
Opublikowano 10 czerwca 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=K-okY2QUhuI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=OPWNXcW4EGs&feature=player_embedded Gdzie można zobaczyć tą dodatkową prezentację FM5, która miała się ponoć odbyć zaraz po konferencji?
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Drivatara - nie musisz grac ze znajomymi, chmura zagra za ciebie. Chyba nie zrozumiałeś - zamiast Ai stale uczące się "duchy". Jak to wypali to będzie super, dla mnie nierówne AI to jedyna wada FM.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Drivatara - nie musisz grac ze znajomymi, chmura zagra za ciebie. Chyba nie zrozumiałeś - zamiast Ai stale uczące się "duchy". Jak to wypali to będzie super, dla mnie nierówne AI to jedyna wada FM. Nie. "Uczą" się na jeździe np. twojego ziomka i później możesz z nim "zagrać" jak go nie ma, ścigając się z AI, które niby emuluje jego styl jazdy. Właśnie o tym mówili na GT. Dostajesz CR za twojego drivatara, który jeździł w grach innych ludzi jak cię nie było. Można grać offline, więc AI będzie tak czy inaczej. I drivatary i ich umiejętności można zmieniać poziomem trudności. Czyli wszyscy wjeżdżają na siebie w pierwszy zakręcie. Edytowane 10 czerwca 201311 l przez Hela
Opublikowano 10 czerwca 201311 l przesliczna ta forza na gameplayu...ale ani słowa o zmiennej pogodzie czy porze dnia do tego jakos ten gameplay mi bardziej pgr przypominał niż symulatora
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Drivatara - nie musisz grac ze znajomymi, chmura zagra za ciebie. Chyba nie zrozumiałeś - zamiast Ai stale uczące się "duchy". Jak to wypali to będzie super, dla mnie nierówne AI to jedyna wada FM. Nie. "Uczą" się na jeździe np. twojego ziomka i później możesz z nim "zagrać" jak go nie ma, ścigając się z AI, które niby emuluje jego styl jazdy. Właśnie o tym mówili na GT. Dostajesz CR za twojego drivatara, który jeździł w grach innych ludzi jak cię nie było. Można grać offline, więc AI będzie tak czy inaczej. I drivatary i ich umiejętności można zmieniać poziomem trudności. Czyli wszyscy wjeżdżają na siebie w pierwszy zakręcie. Ale z tego co zrozumiałem to będę mógł sobie do gry same divetary powrzucać.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Ty nie będziesz robił nic, samo się to zrobi, żeby urozmaicić singla.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Wygląda świetnie, w kokpicie wreszcie widać ze przed nami jest szyba Ale nadal czekam na warunki pogodowe.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Ty nie będziesz robił nic, samo się to zrobi, żeby urozmaicić singla. No i supcio
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Autor foty szaleństwo i to zdjęcia z trailera a nie PM ale ale...znowu nie ma: 1. Nocnych wyścigów 2. Warunków pogodowych 3. Trailer pokazał tylko Pragę w innym ujęciu + 1 showroom, jedyna nowość to AI z patentem z FM1, no wow. Nie wiem może to nie next genowa FM ale FM: Prague Edition T10 serio ? http://www.youtube.com/watch?v=nA7nWXwK1ns Edytowane 10 czerwca 201311 l przez Colin84
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Brak nocki i pogody boli niestety. Sa tez dobre wiesci. O ile sie nie myle to pierwszy raz w historii konsolowych racerow dostaniemy tory skanowane laserowo.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Magik, skąd niby te informacje? PS. ma ktoś jakiś link do gameplay'a, który leciał po konferencji?
Opublikowano 11 czerwca 201311 l http://www.forzacentral.com/forum/threads/fm5-e3-screens-trailer-info.39409/ Przedostatnia pozycja - • Laser-scanned tracks. Drive the world’s most legendary race circuits and exotic road courses, captured with millimeter accuracy. No i kazde auto dostepne w formie visty
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Bardzo mnie cieszy fakt że teraz KAŻDE auto będzie dostępne w Forzavista. W FM4 było chyba tylko 25. Jeżeli chodzi o noc oraz warunki pogodowe to trzeba poczekać na jakieś wywiady.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Nie rob sobie nadzieji. To tak duze ficzery, ze jakby byly w grze to T10 juz dawno by o tym trabili
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Już nie robię, oficjalnie powiedzieli że nie będzie nocy oraz warunków pogodowych