Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Panowie chcę kupić Forze 5 GOTY na ONE cena ok tylko jedno pytanko czy gra jest tylko po angielsku? bo wszędzie piszą że opakowanie instrukcja po polsku a gra w j.angielskim.
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Nie jest Ci potrzebny język PL, no może poza wstępami panów z TG w trybie kariery
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Kupiłem, gram, gra za(pipi)ista. Zjada Horizon na śniadanie, jak dla mnie Ta racingowa otoczka to jest to. 60 fps też robi swoję. Co wkurza to spora ilość fur jako DLC i mało torów. Naprawde w tej grze jest tak MAŁO torów ??
Opublikowano 30 lipca 20159 l Forza Motorsport 5 GOTY ma dodatki na płycie, czy w postaci kodu? edit: znalazłem, że tylko auta Top Gear. Nic specjalnego. Kupiłem właśnie za 79 zł na pewnym portalu aukcyjnym. Edytowane 30 lipca 20159 l przez Kris77
Opublikowano 30 lipca 20159 l A ja właśnie muszę zapolować na ten DLC z TopGear, bo jest tam kilka aut, którymi bym pośmigał.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Dorwałem XOne. Warto kupić FM5 na miesiąc przed premierą 6 ? Mam ogromny głód wyścigów, a zwłaszcza Forzy.. Rozumiem, że tory, które wyszły w formie DLC są za darmo ?
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Autor Tory za free, w sumie razem 17 w grze jest, kup FH2, szkoda kasy na fm5 jak za miecha fm6, tak samo dużo nowych tras z fm5 poznasz wtedy w fm6 co sprawi lepszy efekt.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Buduję formę w oczekiwaniu na FM6. Szarpniesz się wyżej ?. 200h spędzonych w gierce od premiery polskiej xone, 340 driver level,postęp w gierce 60%. A to najbiedniejsza Forza jeśli chodzi o zawartość . Drivatar+model jazdy deklasują wszelką konkurencje na konsolach.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Startuje na spontanie mam nadzieje z cykliczny weekendowym ściąganiem. Mianowicie w niedziele wybieramy furę i tor tydzień trening, a w sobotę wyścig. Spełniasz wymagania masz ochotę serdecznie zapraszam. Szukam ex hardorowcow nie mający już czasu(praca rodzina itp) sił czasami i chęci a chcących choć w weekend pościgac się na poziomie - Kwalifikacje 22:00 w sobotę, 4 okrążenia, Nurburgring GP - Wyścig zaraz po kwalifikacjach, Nurburgring Nordschleife + GP, 3 okrążenia - samochód seryjna Toyota GT86, ustawienia i tuning zabronione, dozwolone malowanie, może być z witryny - będą dwie grupy graczy, pierwsza dla osób jadących na padach - bez ABS, TCS, ESP, linii, kamera kokpit, zniszczenia i sterowanie symulacja, skrzynia dowolna - druga grupa dla osób jadących na kierownicy, wszystko jak powyżej, ale sterowanie normalne Więcej info http://forzamotorsport.pl/topic/2440-wy%C5%9Bcig-full-sim-sobota-2908-2200/?do=findComment&comment=223276
Opublikowano 8 maja 20168 l Może kogoś zainteresuje - season pass jest w promocji i kosztuje do jutra 17,50 zł.
Opublikowano 8 maja 20168 l Ale poza samochodami nic tam nie ma. Generalnie nie widzę sensu brać tych paczek przy wyborze jaki daje gra. Do multi może bo czasem dają przewagę... Co IMO jest czasem nie fair.