Opublikowano 21 stycznia 201312 l tez nadrobilem dwie czesci DKR. co tu duzo mowic - wypas. nie spodziewalem sie, ze bedzie az tak dobrze. joker jest genialny, batman emeryt swietny (peter weller!!!). komiks uwielbiam, film jest wierna adaptacja - wyszlo cudownie.
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Obejrzałem drugą część DKR i według mnie sporo słabsza niż jedynka. Łopatologia stosowana jeżeli chodzi o moralizatorstwo czy subtelność metafor, strzelanie kadrami w stylu Riefenstahl, logikę wydarzeń na poziomie tych z ostatniego Nolana. O stronie technicznej całego projektu już pisałem (najbardziej to widać w scenach walki, kiedy nikt się nie rusza z wyjątkiem Batka- mogli ). Do tego Joker mówiący głosem dziadka pedofila z Family Guya. Na plus muzyka, ta jest naprawdę dobra. Oczywiście wszystkie moje przeciw można potraktować, jako zalety tego Batka. Oglądałem na hypie "Nolan to (pipi)a przy tym", no i nie. Dla mnie 6-, a z dwupak 7.
Opublikowano 31 stycznia 201312 l Te najnowsze animowane Batmany całkiem ok. Mi również pierwsza część bardziej się podobała (lepiej oddawała leciwy wiek gacka). Moje google nostalgii są jednak dosyć ciasne i dalej uważam TAS za debeściaka w tym temacie. Edytowane 31 stycznia 201312 l przez Zarathustra
Opublikowano 31 stycznia 201312 l Te najnowsze animowane Batmany całkiem ok. Mi również pierwsza część bardziej się podobała (lepiej oddawała leciwy wiek gacka). Moje google nostalgii są jednak dosyć ciasne i dalej uważam TAS za debeściaka w tym temacie. Wow jak to wygląda, szykuje się świetny tytuł z Harlockiem. W sumie nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest w produkcji, aż wstyd. Fani we Francji już pewnie krzyczą z zachwytu, w końcu tam jest chyba drugie największe na świecie zaraz za Japonią skupisko fanów produkcji Leiji Matsumoto. Tylko czekania jeszcze sporo, eh gdzie tam do jesieni. Edytowane 31 stycznia 201312 l przez Paliodor
Opublikowano 31 stycznia 201312 l W produkcji ten projekt jest już chyba od 3-4 lat (filmik poniżej pochodzi jeszcze z 2010). https://www.youtube....h?v=3LX_cXL6njY TOEI wyłożyło największy budżet w historii swoich produkcji. Jakieś 30 milionów dolarów poszło na ten film.
Opublikowano 1 lutego 201312 l To nieźle się wykosztowali oby cały film trzymał taki poziom jak na tym trailerze z twojego pierwszego postu. Najlepsze jest to,że pomimo zastosowania technologii CG nadal czuć klimat anime z tamtych lat, co głównie jest za sprawą charakterystycznej kreski. Ten rok to ogólnie jeśli chodzi o animację jap. zapowiada się dla mnie świetnie kolejna część Berserka, Unicorn Gundam i jeszcze ten Harlock na horyzoncie. Będzie co oglądać. Edytowane 1 lutego 201312 l przez Paliodor
Opublikowano 1 lutego 201312 l Zajebisty był ten nowy Batman na podstawie komiksu Millera. Jak dla mnie druga część jest znacznie lepsza, a scena w tunelu miłości to w ogóle miazga. Joker chyba jeszcze nigdy nie był tak pojebany, a i miło zobaczyć Bruce'a, który w końcu się nie bawi i choć nadal nie zabija to jest znacznie bardziej brutalny w działaniu. Wie doskonale, że nie zostało mu wiele czasu, więc od razu stara się wyeliminować zło (Joker), a nie jak kiedyś próbując je nawracać. A na deser jest świetny pojedynek z Supermanem.
Opublikowano 22 marca 201312 l Autor jeden z najbardziej oczekiwanych przeze mnie filmów w tym roku: w obsadzie oprócz boskiej amandy w roli głównej między innymi christoph waltz, chris o'dowd i... pitbull xD.
Opublikowano 22 marca 201312 l Ten pierwszy Batman mi srednio podszedl, druga czesc z Jokerem mistrz.
Opublikowano 11 maja 201311 l Najnowszy trailer Harlocka. U nas oczywiście raczej nie ma co liczyć na seans w kinie... http://www.youtube.com/watch?v=TGffWZjt7H0&hd=1 Na wypadek skasowania filmiku, trailer w 720p tutaj.
Opublikowano 11 maja 201311 l Wreck It Ralph procz lion king najlepsza animacja jaka widzialem ( w sumie to malo widzialem ) To jest COS dla starszych graczy ( ogolnie dla graczy) tyle odniesien do gier ze szok ( nawet "wykrzyknik z MGS sie zalapal) Naprawde polecam . P.S. Mimo ze to animacja dla dzieci to Chustawka emocjonalna zapewniona Edytowane 11 maja 201311 l przez smallv86
Opublikowano 7 października 201311 l Polećcie jakąs fajną baje z bohaterami komiksowymi. Tylko nie z batmanem, bo te widziałem wszystkie... znaczy może być tam Batman ale nie jako główny bohater
Opublikowano 7 października 201311 l ja też podbijam, dla mnie moze byc z batmanem to fajne? Edytowane 7 października 201311 l przez chris85
Opublikowano 7 października 201311 l Podobno tak, zaczałem to sciagac jakies 5 minut temu:) Ok, ale co jeszcze? Z gackiem to masz dużo: Batman Rok Pierwszy, W cieniu czerwonego kaptura, maska batmana to chyba najlepsze
Opublikowano 12 października 201311 l Tu masz moją mini reckę: http://www.psxextreme.info/topic/38762-ostatnio-widzia%C5%82emwidzia%C5%82am/page-329?do=findComment&comment=2907563 A animacji (zwłaszcza od DC Comics) jest od groma: Green Lantern First Flight, Superman/Batman Public Enemies, All-Star Superman, Batman Year One i Under Red Hood (jak Gekon wspominał), Justice League (z tej serii to np. Doom, Crisis on two Earths ), z serii DC Showcase (krótkie animacje m.in. Green Arrow, Spectre, Superman/Shazam!), Batman Beyond: Return of the Joker i wiele, wiele innych. Jest tego trochę Edytowane 12 października 201311 l przez Farmer.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Post pod postem ale.... Na dniach premiera JL:War: Pytanie mam w związku z tym: Warto brać się za papierową wersję? Czytał ktoś? Bo z tego co się orientuję to trochę rzeczy pozmieniali względem oryginału. Aquaman dostał L4, a w zastępstwo przyszedł Kapitan Marvel. Natomiast Wonder Woman znalazła w szafie nowy strój. Ogólnie to liczę na fajną rozpierduchę z Darkseidem (lepsza od tej na farmie Kentów z Supergirl), dobre dialogi, ciekawe relacje między bohaterami i ogólnie żeby obraz trzymał poziom poprzedników. Nowy Dark Knight Returns to to nie będzie i jestem tego świadom. Edytowane 19 stycznia 201411 l przez Farmer.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l A to nie idzie teraz na jakimś kanale dziecięcym? Nickelodeon? Wychwycone kątem oka, bo dzieciaki oglądały.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Gotham Girls http://en.wikipedia.org/wiki/Gotham_Girls Króciutkie, do łyknięcia w jedno popołudnie. Na Wiki są linki do wszystkich odcinków. W większości raczej komediowe, trochę bardziej "na serio" jest 3 sezon. No i krótkie animacje S.B.F.F Nie wiem czy styl Wam leży, ale mnie rozwalają za każdym razem jak oglądam. Daje jeden, resztę trzeba samemu wygooglać, jak się spodoba.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Przypadkowa zbieżność bo nie o tę walkę na farmie mi chodziło , a o tę z Superman/Batman Apocalypse: Ogólnie to nie lubię kreski typu atomówki czy jak to się zwie. To jak? Powie ktoś czy komiks wart uwagi?Czy darować sobie i czekać na film.
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Ekranizacja komiksu "Batman & Son" http://www.youtube.com/watch?v=thJ8LYdEu0k
Opublikowano 22 stycznia 201411 l http://kickass.to/justice-league-war-2014-1080p-web-dl-h264-publichd-t8624491.html takie coś wyszło ostatnio, wlaśnie ściągam