blantman 5 780 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 wychodzą gry na 3ds taniej i zastanawiam się nad tym star foxem. Warto brać dobre to to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Zalezy. Gra ma arcade'owy format - pojedyncze przejscie kampanii zbyt duzo czasu nie zajmuje, ale za to mozesz odblokowywac rozne alternatywne plansze (jak w Ace Combat albo Afterburnerze) robiac 'achievementy', bic rekordy etc. Niestety, nie ma trybu online, grac mozna jedynie lokalnie. Sa tez ofc lokalne meczyki z botami, i to niestety jedyna forma 'multi', jakiego w tej grze zasmakowalem. Podejrzewam jednak, ze w kilka osob fajnie musi sie w to jednak grac, no ale wiadomo - ciezko trafic na kogos kto ma 3DSa (a do tego i ta gierke, nie wiem czy ma download play). Jesli oczekujesz masy grania, to odpusc sobie - to bardziej tego typu gra, ktora sie przejdzie, troche pogra odlozy, a za jakis czas znowu podniesie. Jest to po prostu dobra gra do takiego popykania sobie raz na jakis czas, i przechodzenia na nowo (jak to z arcade'owymi grami). Wszystkich planszy jeszcze nie widzialem, ale moze kiedys uda mi sie odblokowac. Jesli faktycznie te N Selecty beda po 79zl, to mozesz sie skusic, moim zdaniem to jest max, ile mozna dac za ta gierke - jesli jednak beda drozsze, to nie wiem czy bedzie to warte swojej ceny. Edytowane 1 Października 2015 przez Yabollek007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 102 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 może głupie pytanie, ale jako zielony w temacie je zadam: od czego zacząć przygodę z 3ds'em? po za takimi oczywistymi pozycjami jak Mariany, Zeldy i Pokemony? Na razie ogrywam Okaryne Czasu, w najbliższym czasie chcę dorwać Pokomon X/Y i Super Mario 3D Land. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Spróbuj któregoś Profesora Laytona no i klasyki z DSa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No ku,rwa trylogie Phoenix Wrighta musowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Moim zdaniem przejrzyj sobie listę tytułów od początku konsolki na rynku a będziesz miał naprawdę zacną listę świetnych tytułów do ogrania. Moimi pierwszymi zakupami obok Ocarina of Time był Resident Evil Revelations oraz MGS 3-jka ale kwestia czy masz New 3DS'a czy starszy model to wtedy i tak polecam zaopatrzyć się w Circle Pad Pro bo obecnie jest bardzo tani a szkoda go nie mieć bo radość z obcowania z kilkoma grami które go wykorzystują jest kilkukrotnie większa. a poza tym masz całą gamę gier na DS'a które aż proszą się o bliższe poznanie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dylemat: Xenoblade Chronicles - nie przepadam za jrpgami, ale polecana jest przez w zasadzie wszystkich, więc żal nie spróbować. Fire Emblem - i właśnie, jeżeli już to który. Nie grałem w nic z serii, demo średnie, ale takie Advance Wars uwielbiam i każdą część przeszedłem kilka razy Monster Hunter 4 Ultimate - nigdy w życiu nie grałem, ale widziałem na forumku, że niektórzy mocno nahajpowani są Layton vs Phoenix - Phoenixa kocham, Laytona nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Xenoblade to genialna gra, chociaż no, jest jrpgiem. Ale ma bardzo satysfakjonującą walkę w czasie rzeczywistym i fabularnie zamiata cokolwiek na 3DS-ie (nie, żeby to było trudne). Nie ma też za wiele grindu, jak się postarasz, to pewnie nawet w ogóle. Monster Hunter czwórka wyrwał mi z życia kilkaset godzin, ale do tej gry warto przysiąść. Czytać o broniach, zbrojach, korygować taktykę, jeśli ci nie idzie z danym potworem. Po demie wydawała mi się taka sobie, ale pełna wersja to jest tak ogromna gra... No i jest to głównie zabawa po sieci, bo samemu nie jest to tak ciekawe. Ale sporo Polaków gra, można się umówić na partyjki w wielu miejscach, a i z randomami gra się dobrze, nie ma żadnych trolli, nikt się nie opierdziela. W Fire Emblema i Layona vs Phoenix nie grałem, ale jeśli wolisz Wrighta, to raczej nie, bo jest tam mniej ace atorrneyowania niż w którejkolwiek części głównej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Kupiłem Fire Emblem Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Któreś z Fates, Awakening czy Shadow Dragon z DS'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Awakening. Genialna gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Z DSa w pamieci została mi gierka Shin Megami Tensei: Strange Journey, czy na 3ds który na dniach do mnie trafi jest coś podobnego, albo coś zbliżonego co mozecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Shin Megami Tensei IV, Soul Hackers, Persona Q Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Czy na 3DSa wyszedl jakis Layton albo Phoenix Wright warty ogrania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 A konkretne tytuły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Akurat Laytony na 3dsie wszystkie są solidne, ale niech będzie że Miracle Mask z Phoenixa Dual Destinies ale nie grałem w najnowszego ale Sugar zachwalał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Phoenix Wright vs Professor Layton tez przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Pytanie w interesie mojego syna, którego pokemona na 3ds byście polecili dla 10-latka? Ograł dema sun and moon, i chyba sapphire. Widziałem, że jest jeszcze X i Y. Raczej w używkę bym celował, bo boję się, że może (choć nie musi) jemu się w pewnym momencie się znudzić. Edytowane 31 Maja 2017 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jakaś dobra strzelanka 2d w stylu Contra czy jakimiś samolocikami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) 3D Gunstar Heroes 3D After Burner II Kokuga Steel Empire Nano Assault EX Ogólnie trochę słabo z takimi shooterami na 3DS-a. Bieda, że Metal Slug się nie ukazał, ale nie tylko. Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Arm9_Team Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Dokładnie, trochę bieda. Thx za listę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Na eShopie są promki na 5 i 6 część Ace Attorney. Ktoś coś jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 5 nudna niestety. A w 6 gram i też na razie słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Najsłabsze odsłony. Formuła się wyczerpała. Więcej niż trzy paczki za jedną bym nie dał. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Arm9_Team 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi