Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać? Czyli nie wiem co dobre, a mam ochotę zagrać...

Featured Replies

Opublikowano

wychodzą gry na 3ds taniej i zastanawiam się nad tym star foxem. Warto brać dobre to to ?

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 59,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• U Nas to znaczy w kraju,nie na amerykańskim ebay'u czy japońskiej play-azjii skąd paczki idą po kilka dobrych tygodni a i często giną i tracisz hajs i czas.   I nie,nie pisze tego że niczego nie ma

• LOL bzdury. Co to znaczy u "NAS"? U nas nie ma gier i nie bedzie, Nintendo ma Polske w glebokim powazaniu i to sie predko nie zmieni. Co to za roznica czy kupisz na allegro czy na ebayu skoro i tak cz

• Jeśli chodzi o 3DS'a to w kwietniu wychodzi Fire Emblem: Awakening, zaś z RPGów które wyszły w Europie to polecam Tales of the Abyss.   Co do RPGów na DS'a to jest ich bardzo dużo i na pewno znajdzi

Opublikowano

Zalezy.

Gra ma arcade'owy format - pojedyncze przejscie kampanii zbyt duzo czasu nie zajmuje, ale za to mozesz odblokowywac rozne alternatywne plansze (jak w Ace Combat albo Afterburnerze) robiac 'achievementy', bic rekordy etc.

Niestety, nie ma trybu online, grac mozna jedynie lokalnie. Sa tez ofc lokalne meczyki z botami, i to niestety jedyna forma 'multi', jakiego w tej grze zasmakowalem.

Podejrzewam jednak, ze w kilka osob fajnie musi sie w to jednak grac, no ale wiadomo - ciezko trafic na kogos kto ma 3DSa (a do tego i ta gierke, nie wiem czy ma download play).

Jesli oczekujesz masy grania, to odpusc sobie - to bardziej tego typu gra, ktora sie przejdzie, troche pogra odlozy, a za jakis czas znowu podniesie. Jest to po prostu dobra gra do takiego popykania sobie raz na jakis czas, i przechodzenia na nowo (jak to z arcade'owymi grami).

Wszystkich planszy jeszcze nie widzialem, ale moze kiedys uda mi sie odblokowac.

Jesli faktycznie te N Selecty beda po 79zl, to mozesz sie skusic, moim zdaniem to jest max, ile mozna dac za ta gierke - jesli jednak beda drozsze, to nie wiem czy bedzie to warte swojej ceny.

Edytowane przez Yabollek007

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

może głupie pytanie, ale jako zielony w temacie je zadam: od czego zacząć przygodę z 3ds'em? po za takimi oczywistymi pozycjami jak Mariany, Zeldy i Pokemony? Na razie ogrywam Okaryne Czasu, w najbliższym czasie chcę dorwać Pokomon X/Y i Super Mario 3D Land. 

Opublikowano

No ku,rwa trylogie Phoenix Wrighta musowo.

Opublikowano

Moim zdaniem przejrzyj sobie listę tytułów od początku konsolki na rynku a będziesz miał naprawdę zacną listę świetnych tytułów do ogrania. Moimi pierwszymi zakupami obok Ocarina of Time był Resident Evil Revelations oraz MGS 3-jka ale kwestia czy masz New 3DS'a czy starszy model to wtedy i tak polecam zaopatrzyć się w Circle Pad Pro bo obecnie jest bardzo tani a szkoda go nie mieć bo radość z obcowania z kilkoma grami które go wykorzystują jest kilkukrotnie większa. a poza tym masz całą gamę gier na DS'a które aż proszą się o bliższe poznanie ;-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dylemat:

Xenoblade Chronicles - nie przepadam za jrpgami, ale polecana jest przez w zasadzie wszystkich, więc żal nie spróbować.

Fire Emblem - i właśnie, jeżeli już to który. Nie grałem w nic z serii, demo średnie, ale takie Advance Wars uwielbiam i każdą część przeszedłem kilka razy

Monster Hunter 4 Ultimate - nigdy w życiu nie grałem, ale widziałem na forumku, że niektórzy mocno nahajpowani są

Layton vs Phoenix - Phoenixa kocham, Laytona nie bardzo

Opublikowano

Xenoblade to genialna gra, chociaż no, jest jrpgiem. Ale ma bardzo satysfakjonującą walkę w czasie rzeczywistym i fabularnie zamiata cokolwiek na 3DS-ie (nie, żeby to było trudne). Nie ma też za wiele grindu, jak się postarasz, to pewnie nawet w ogóle.

Monster Hunter czwórka wyrwał mi z życia kilkaset godzin, ale do tej gry warto przysiąść. Czytać o broniach, zbrojach, korygować taktykę, jeśli ci nie idzie z danym potworem. Po demie wydawała mi się taka sobie, ale pełna wersja to jest tak ogromna gra... No i jest to głównie zabawa po sieci, bo samemu nie jest to tak ciekawe. Ale sporo Polaków gra, można się umówić na partyjki w wielu miejscach, a i z randomami gra się dobrze, nie ma żadnych trolli, nikt się nie opierdziela.

W Fire Emblema i Layona vs Phoenix nie grałem, ale jeśli wolisz Wrighta, to raczej nie, bo jest tam mniej ace atorrneyowania niż w którejkolwiek części głównej serii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Awakening. Genialna gra

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Z DSa w pamieci została mi gierka Shin Megami Tensei: Strange Journey, czy na 3ds który na dniach do mnie trafi jest coś podobnego, albo coś zbliżonego co mozecie polecić?

Opublikowano

Shin Megami Tensei IV, Soul Hackers, Persona Q

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy na 3DSa wyszedl jakis Layton albo Phoenix Wright warty ogrania?

Opublikowano

Tak :usmiech: 

Opublikowano

Akurat Laytony na 3dsie wszystkie są solidne, ale niech będzie że Miracle Mask z Phoenixa Dual Destinies ale nie grałem w najnowszego ale Sugar zachwalał. 

Opublikowano

Pytanie w interesie mojego syna, którego pokemona na 3ds byście polecili dla 10-latka? Ograł dema sun and moon, i chyba sapphire. Widziałem, że jest jeszcze X i Y.  

Raczej w używkę bym celował, bo boję się, że może (choć nie musi) jemu się w pewnym momencie się znudzić. 

Edytowane przez Andreal

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakaś dobra strzelanka 2d w stylu Contra czy jakimiś samolocikami?

Opublikowano

3D Gunstar Heroes

3D After Burner II

Kokuga

Steel Empire

Nano Assault EX

Ogólnie trochę słabo z takimi shooterami na 3DS-a. Bieda, że Metal Slug się nie ukazał, ale nie tylko.

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Dokładnie, trochę bieda. Thx za listę!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na eShopie są promki na 5 i 6 część Ace Attorney. Ktoś coś jakieś opinie?

Opublikowano

Najsłabsze odsłony. Formuła się wyczerpała. Więcej niż trzy paczki za jedną bym nie dał.

Edytowane przez Arm9_Team