Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Co Donatan ma do muzyki słowiańskiej? No proszę was...

No nie powiesz mi, że to nie dzięki niemu ta nuta weszła w główny mainstream ? Czy przed nim kiedykolwiek komercyjne rozgłośnie radiowe grały takie klimaty ? Nie. A czy ja popieram to co robi Donatan w chwili obecnej z tą jego słowiańskością ? Również nie. Ale takie mamy prawa rynku i nic na to nie poradzimy.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 960 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Główny mainstream nikogo.

Tak samo jak jego twory pokroju Donatana.

Opublikowano

Zgadzam się. Muzyki radiowej nigdy nie słuchałem. Ale pamiętaj, że większość ludzi słucha takie twory i kojarzy później takiego Donatana jako producenta hip hopowego. I ja jako słuchacz tej muzyki od 15 lat, czuję zażenowanie. Bo pierwsza płyta producencka w klimatach słowiańskich była ok, ale w tej chwili on na tym samym jedzie trzeci rok z rzędu i to już nie jest fajne. Zbaczamy z tematu, ogólnie chciałem wyjaśnić dlaczego nawiązałem do Donatana a dyskusja dalej niech toczy się w temacie Wiedźmina.

Edytowane przez Krolik85

Opublikowano

Wracając do tematu muzyki podczas walki. W dwójce, którą przeszedłem ze 4 razy muzyki z walk nie jestem w stanie zbytnio sobie przypomnieć - jakimś bębny. Nie twierdzę, że była zła - po prostu nie była zjawiskowa, zapadająca w pamięci. Natomiast słowiański folk - twórcy nie mogli znaleźć nic bardziej pasującego do ciachania Geraltem. A sam motyw słyszany w pokazanych gameplayach do tej pory siedzi mi w głowie.

Ps. Są stacje radiowe puszczające dobrą muzykę:)

Opublikowano

Mawiają, że najlepsza muzyka w filmach i grach to taka, na którą nie zwracamy uwagi, a która pięknie i dyskretnie maluje tło sceniczne.

Nie wierzycie, to obejrzyjcie to:

Opublikowano

Opening taki sobie, ale właściwie tylko dlatego, że trailery były lepsze.

Gameplay świetny. Nie wiem dlaczego czepiacie się muzyki, idealnie pasuje, jest klimatyczna i wywołuje instant ciary. To, że słuchacie Donatana #nikogo.

Cieszę się jak dziecko z preordera i nawet fakt, że kolekcjonerkę zamówiłam jednak na złą konsolę mi tej radości nie psuje :)

Opublikowano

Wracając do tematu muzyki podczas walki. W dwójce, którą przeszedłem ze 4 razy muzyki z walk nie jestem w stanie zbytnio sobie przypomnieć - jakimś bębny.

Ale głupoty gadasz, Skorpik i ekipa zrobili super robotę (fakt nie mają theme przewodniego jak w Skyrimie :sick:), ale Assasins of Kings theme robi robotę jak cholera

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Soundtrack jest za(pipi)isty. Martwi mnie tylko słabe aktorstwo co po niektórych głosów. Janek brzmi dużo gorzej niż w angielskiej wersji.

Edytowane przez Drantzell

Opublikowano

glosy do ruchu warg w tej czesci beda wyjatkowo nie pasowac, to po pierwsze

po drugie, poki co, gorzej niz w wersji ang

chyba im kasy braklo, a polski va mieli zostawiony pod koniec

Opublikowano

Wszystkie głosy otoczenia brzmią świetnie (wieśniaki itp). Geralt brzmi jak zwykle genialnie. Mam nadzieje że reszta głosów będzie lepiej odegrana niż głos Janka, albo jego babci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Było ?

The Witcher 3 Will Have 16 Pieces Of DLC (But They're All Free)

Development studio CD Projekt Red, who are trying their very hardest to be the anti-Ubisoft, announced today that their upcoming role-playing game The Witcher 3 will have a whopping 16 pieces of downloadable content. All for free.

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Za forum W3:

A takie coś znalazłem na internetach :) Podejrzewam, że screeny są z nowego buildu i dodatkowo grane na PS4 (ostatni obrazek, pod minimapką klawiszologia pada od PS4).

10805751_599445880181580_203103410421667

1621851_599445876848247_8999638382593229

B1bj9MMCQAAGloy.jpg

l_545870bc55e38.jpg

l_545870c078820.jpg

l_54598a7914577.jpg

Opublikowano

Polski rpg (klimatem) to dopiero musi być ciekawe doświadczenie dla przeciętnego gracza z KKW, prawie jak u nas jrpgi :teehee:

Opublikowano

możesz podać link source tych screenów?

Opublikowano

Na screenach widać podpis Famitsu.com

Opublikowano

Netety nie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ilustracje okładkowe stworzone do limitowanej edycji Steelbooków do gry nowej generacji The Witcher® 3: Dziki Gon.

Ilustracje skupiają się na przedstawieniu głównych postaci gry, potworów oraz gigantycznego, otwartego świata gry.

http://www.ppe.pl/news-32320-wiedzmin_3__dziki_gon___zobaczcie_piekne_grafiki__ktore_ozdobia_steelbooki.html

Wiedzmin%203%20Dziki%20Gon%20-%20steelbo

imo ta jest najpiękniejsza. o taka będę sie ubiegał jeśli zostanie potwierdzona.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

W każdej EK będzie art z No Man-s Land. Pozostałe dwa zależy od sklepu w którym będziecie zamawiać.

Opublikowano

Ale bede mial nowe plakaty za tydzien.

Geralt_04.jpg

houseofkings_final.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w dobrej jakości z dzwiekiem