Opublikowano 11 maja 20159 l pewnie udostępnią jedynie wersję na GOG-u równocześnie z ocenami GOTY w branży ale byłby shit storm Zaorane Edytowane 11 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 11 maja 20159 l pewnie udostępnią jedynie wersję na GOG-u równocześnie z ocenami GOTY w branży ale byłby shit storm Ludziom ktorzy kupili inaczej by chyba dupska masowo popekaly. Ja pamietam jaki byl placz jak polscy gracze ktorzy kupili kolekcjonerke W2 mieli miec dostep o 1 dzien wczesniej, drama na calego, pamietam tez jak cos im nie pyklo, ludzie o 00:00 chcieli grac (w tym ja) ale nie udalo sie odblokowac gry przez jakis blad, dopiero rano mozna bylo, niektorzy ludzie czekali cala noc [ja poszedlem spac cale szczescie ] wiec mielismy dostep wczesniej, ale nie 24 godziny W ramach przeprosin wyslali nam koszulki, mozna sobie bylo wybrac z wielu wzorow, ja wzialem te: https://youtu.be/vvS2TDQGgVU?t=35s
Opublikowano 11 maja 20159 l na fanpejdzu CDP napisali w odpowiedzi na pytanie czy jest szansa zebysmy wczesniej dostali ze gre dostaniemy 19 maja. tymczasem: Edytowane 11 maja 20159 l przez BoryzPL
Opublikowano 11 maja 20159 l Natomiast niefajne jest to ze ponoc w Norwegii ktos ma juz swoja kolekcjonerke... Edytowane 11 maja 20159 l przez BoryzPL
Opublikowano 11 maja 20159 l 1mln preorderów na 3 platformy to chyba sporo? czuje, że spory % będzie na konsole
Opublikowano 11 maja 20159 l Nie no to jakiejs jaja. Najpierw standard u arabow teraz jakis typ z Nor. ma EK. Skad ta fota? Edytowane 11 maja 20159 l przez PiotrekP
Opublikowano 11 maja 20159 l słyszeliście coś o pliku do pobrania na konsole wersji pudełkowych? plik bez pobrania którego gra sie nie uruchomi jak na pc araby grają wiec to pewnie nie prawda?
Opublikowano 11 maja 20159 l 1mln preorderów na 3 platformy to chyba sporo? czuje, że spory % będzie na konsole dla porownania W2 w pierwszym tygodniu sprzedal sie w 400tys kopiach a przez caly rok pono 1,1 mln @Piotrek, fota jest z forum CDP Edytowane 11 maja 20159 l przez BoryzPL
Opublikowano 11 maja 20159 l Nie no to jakiejs jaja. Najpierw standard u arabow teraz jakis typ z Nor. ma EK. Skad ta fota? z reddita http://www.reddit.com/r/witcher/comments/35l7p5/collectors_edition_of_the_witcher_3_wild_hunt/ Edytowane 11 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 11 maja 20159 l No i stalo sie. Zamowielem preorder Wieska 3 ze steelbokiem z cdp. Czekam cierpliwie, zafascynowany i wkrecony w W2. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 maja 20159 l A jak to sie stalo, skoro na stronie CDP juz nie ma tej wersji ze steelbokiem? Chyba ze mowisz o wersji PC/XONE to ok, bo na ps4 wyprzedali wszystko
Opublikowano 11 maja 20159 l Na PS4. Ja po prostu w sobote jak jeszcze byly w sklepie dodalem do koszyka i chcialem sprawdzic jakie formy platnosci mozna wybrac. Pozniej dostalem maila, ze produkt zarezerwowany i zamowienia czeka na cos tam... Dzis patrze, nadal jest. Na stronie brak ze steelbokiem wiec zadzwonilem zapytac czy jesli niby zarezerwowalem przez przypadek w sobote i pokazuje mi nadal "+steelbok" to czy placac dzis taka wersje dostane no i sie okazalo, ze tak. Skoro juz sie zdecydowalem to dzis przelalem im kase. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 maja 20159 l A MS ma w du.pie takie materiały... Nieładnie, zostanie im to mocno zapamiętane.
Opublikowano 11 maja 20159 l Nie macie wrażenia, że tych nowych materiałów, gameplayów, trailerów jest ostatnio jakoś za dużo?
Opublikowano 11 maja 20159 l Dopoki nie spoiluja story to moga nawet co kilka godzin wrzucac te swoje materialy.
Opublikowano 11 maja 20159 l pewnie udostępnią jedynie wersję na GOG-u równocześnie z ocenami GOTY w branży ale byłby shit storm Ludziom ktorzy kupili inaczej by chyba dupska masowo popekaly. Ja pamietam jaki byl placz jak polscy gracze ktorzy kupili kolekcjonerke W2 mieli miec dostep o 1 dzien wczesniej, drama na calego, pamietam tez jak cos im nie pyklo, ludzie o 00:00 chcieli grac (w tym ja) ale nie udalo sie odblokowac gry przez jakis blad, dopiero rano mozna bylo, niektorzy ludzie czekali cala noc [ja poszedlem spac cale szczescie ] wiec mielismy dostep wczesniej, ale nie 24 godziny W ramach przeprosin wyslali nam koszulki, mozna sobie bylo wybrac z wielu wzorow, ja wzialem te: https://youtu.be/vvS2TDQGgVU?t=35s Hahaha, pamiętam. Ja czekałem do 3 w nocy i odpuściłem. Koszulkę wybrałem tą samą, we wtorek będę w niej odpalał grę po raz pierwszy.