Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

wbrew pozorom to z W3 mało ogladałem, Bansai bankowo wiecej ode mnie

Opublikowano

wrzucajcie jak bedzie bez kompresji coś do pobrania

fanek ty każdą grę przechodzisz na youtube przed premierą ?

Opublikowano

Nie fajniej samemu to odkryć a nie oglądać jakieś filmiki kręcone lodówką?

Nie.

a potem bedzie miauczenie że taka sobie i nic nie zaskakuje bo wszystko już widzieli :notbad:
Chłopie, ja od pół roku znam zakończenie tej gry i nie żałuję.

Teraz przydałby się gameplay bez kompresji z ps4, ale na to nie ma szans.

Opublikowano

No dobra co sądzicie o tym video bez kompresji z Xboxa?

ja na razie sie wstrzymam z opinią, chetnie was bym posłuchał

zajefajnie wyglądają polskie brzozy :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bez trolowania bo nie zależy mi na trawie ale w oczy sie rzuciło że jakoś jej tak mało.

Może specyfika pokazanego miejsca ale na ps4 takiej pustki nie było.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Te brzozy wystepuja w polowie Europy

Ale fakt w Wiedzminach czuc w krajobrazie tego polskiego ducha

Opublikowano

Zassalem, obejrzalem i co moge powiedziec? 

Mysle ze beda bardzo, a to bardzo chory przez nastepne pare tygodniu tak zeby w pracy mnie nie widzieli, ale Geraltem to ostro beda kurtyzane i strzygi rzniete :banderas:

Opublikowano

Zakładam, że gra osiąganie te 92 na meta, no chyba że "pewni" recenzenci nie polubią "słowiańskich" klimatów oraz systemu walki (wielu na pokazach mówiło, że nawet na easy ginęli  :reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Bez trolowania bo nie zależy mi na trawie ale w oczy sie rzuciło że jakoś jej tak mało.

Może specyfika pokazanego miejsca ale na ps4 takiej pustki nie było.

Ja jestem w pełni uspokojony, gra wygląda świetnie, a brak paru krzaków zieleniny na pewno nie przeszkodzi w imersji oraz ujmą do fabuły czy też walk nie będzie żadną. O ile faktycznie jest tej trawy mniej.

No ale czekamy na fachową analizę Fanka. ;)

Edytowane przez Hum

Opublikowano
:notsure: trolling czy glupota?
Opublikowano

Choć tu kolorystycznie wygląda bliżej do tej z unboxingu Majora Nelsona. Podstawka bardziej zielona, małe pióra na łapie w większości brązowe, podobnie jak grzywa. Ale ta fotka mnie zaniepokoiła. Wyczuwam niezły cyrk, jeśli to tak będzie wyglądać. 

Opublikowano

CDP mistrz downgradu, nie tylko w gierkach :kaz:

To już nie jest śmieszne  :frog:

Opublikowano

Wygląda normalnie, światło na zdjęciu jest lipne. Ponadto nie sugerujcie się obrazkiem na białym tle, bo to wersja pokazowa, nad którą artysta spędził więcej czasu przy malowaniu drobnych szczegółów.

Opublikowano

Otrzymałem dostęp do całego soundtracku (35 utworów). Cudo. Nie można przestać słuchać.  :banderas:

Opublikowano

Wszystkie utwory Percival pochodzące z soundtracku rzucają ciary na plecy.   :fsg:

Opublikowano

Uwaga na drobne spoilery.

A więc zaczęło się. Boję się o swoje zdrowie psychiczne po dzisiejszych recenzjach, które hype podniosą do maksymalnego poziomu.
Jeszcze tylko tydzień...

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Informujemy Cię, że Twoje zamówienie na produkt typu PREORDER zostało przekazane do kompletacji w naszym magazynie.

:obama: