Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

kermit - jaki poziom trudności?

musze jednak przyznać, że Bloodborne zrobił na mnie na początku większe WOW

pamiętam w pracy odliczałem tylko godziny kiedy wróce do domi i bede mógł włączyć plejke

przy wieśku na razie tylko fajnie

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

25h i 11lvl gdyby to kogoś interere, zdania z wczoraj nie zmieniam - jest bosko w każdym calu

Opublikowano

framerate w zaleznosci od lokacji ponoc, sa lepiej dzialajace i gorzej - caly bialy sad i okolice to kategorie tych lepiej

ja bym jeszcze nie dramatyzowal - juz kilka gier w tej generacji ostro polatano jesli chodzi o framerate (unity, gta5, ew, bloodborne itp) wiec pewnie beda jeszcze patche bo na xone (niech dadza lock na 30fps) i na ps4 jest jeszcze co poprawiac nie wpominajac juz o bugach

Opublikowano

A jak to jest z tymi DLC darmowymi, znalazłem takie coś:

"On May 20th we will release the first bundle of DLCs (2 of the planned 16) -- the Temerian Armor Set (horse armor included) and a Beard and Hairstyle Set for Geralt, the game’s protagonist. After this date, a DLC bundle consisting of two DLCs will be published every week, entirely for free. Gamers are entitled to the free DLC regardless of obtaining the game via pre-order or after launch. Instructions on how to obtain DLCs on specific platforms will be provided at a later date."

Ok rozumiem, ale jak je pobrać na ps4? Coś piszą o jakimś serwisie gog, ale nie wiem...

Opublikowano

@kudlaty88: Sprawdziłem to sobie porównując w menu ilość exp'a po zabiciu pojedynczego moba.

A zauważyłeś, że za niektóre "?" nie dostaniesz w ogóle EXP'a? To jest makabra, levelowanie postaci...

Edytowane przez Sobies

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie wyczyściłem biały sad wszystko zrobione a ledwo wbiłem 3 lvl... jak długo i na czym będzie sie wbijać maksymalny poziom,głowa mała.

Jak to mozliwe? Ja mam mozna powiedziec 3,5lvl po 4h gry i gdzies z polowe rzeczy zrobilem w bialym sadzie dopiero...

Może dlatego że gram na najwyzszym poziomie trudnosci i dostaje jakieś drobne pokroju 50expa za questa

Ja gram 3/4 poziomie, to az taks roznica by byla? Tez mam czesto za poboczne nawet 10xp :) no trudno. Ta gra musi byc w (pipi) dluga skoro tak wolno lvl wbija. Jest jakis maksymalny level w grze w ogole?

Opublikowano

@kudlaty88: Sprawdziłem to sobie porównując w menu ilość exp'a po zabiciu pojedynczego moba.

A zauważyłeś, że za niektóre "?" nie dostaniesz w ogóle EXP'a? To jest makabra, levelowanie postaci...

taa dramat i zwątpienie mnie ogarnia,miałem maxować poziom postaci ale jak będzie tak mało xp za questy to nawet jeśli wyczyszcze wszystkie mapki moze dobije do 30 lvl chyba :/

@Koleś88 max lvl 60 a na 50 przestaja rosnąć statystyki postaci,jak sie myle to ktos mnie poprawi

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

"On May 20th we will release the first bundle of DLCs (2 of the planned 16) -- the Temerian Armor Set (horse armor included) and a Beard and Hairstyle Set for Geralt, the game’s protagonist. After this date, a DLC bundle consisting of two DLCs will be published every week, entirely for free. Gamers are entitled to the free DLC regardless of obtaining the game via pre-order or after launch. Instructions on how to obtain DLCs on specific platforms will be provided at a later date."

Ok rozumiem, ale jak je pobrać na ps4? Coś piszą o jakimś serwisie gog, ale nie wiem...

Przez przeglądarkę pobierz, wczoraj jak ściągałem to przez konsolę jeszcze nie wyszukiwało

Opublikowano

W ps store jest. Najlepiej wejść i ściągnąć z poziomu tych informacji o grze z głównego ekranu konsoli. Rynsztunek jest u tego kupca co go uratowaliśmy przed gryfem. Do kupienia rzecz jasna, a fryzury chyba w dużych miastach, ale nie mam pewności.
Opublikowano

Co w praktyce oznacza opcja "automatyczne ciosy konczace" i czy powinna byc wlaczona?

Opublikowano

taa dramat i zwątpienie mnie ogarnia,miałem maxować poziom postaci ale jak będzie tak mało xp za questy to nawet jeśli wyczyszcze wszystkie mapki moze dobije do 30 lvl chyba :/

A 30 jest potrzebny do trofika, czy wyższy?

Opublikowano

dawaj baśka, mmmm, mmmm no jedz

Opublikowano

A 30 jest potrzebny do trofika, czy wyższy?

35lvl chyba ale fajnie było by wymaksować postać...oj cięzko będzie,duzo roboty przed nami :P

Opublikowano

No do wymaksowania to trzeba pewnie zdecydowaną większość rzeczy zrobić, łącznie z graniem w gwinta i wyścigami konnymi :)

Opublikowano

Dobra pytanie mam do tych co już porobili quest fabularny przed novigradem!

Zrobiłem całą odnogę Keiry i Barona. Jak załatwiliście problem ducha lasu? Ja wypuściłem ducha lasu, uwolnił dzieci. Anna za kare została przez wiedźmy zamieniona w potwora. Po odczarowaniu umarła i baron się powiesił. Kto ducha nie uwolnił? Jestem ciekaw co mogło się stać z drugiej mańki. Dodatkowo po śmierci barona jego ludzie (zwykłe oprychy) zaczęli gwałcić i terroryzować.

Mega spoiler ale proszę kogoś odważnego o odpowiedź :D

Opublikowano

LOOOOOOOOL Ty grasz po angielsku?

Widac, ze nie miales w rekach Sapkowskiego.

Opublikowano

LOOOOOOOOL Ty grasz po angielsku?

Widac, ze nie miales w rekach Sapkowskiego.

lol to nie mój filmik, to jest z pc lub xboxa, zobacz w rogu znaki

Opublikowano

Za gre po angielksu nalezy sie wpier.dol korekcyjny.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ale on chyba na ps4 gra a tam są guziory od pada xboxowego :>

Opublikowano

Wie ktoś jak użyć tego DLC z fryzurami? Ściągnąłem na XONE i co dalej ??