Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Ok zielarz jest bliżej oxenfurtu zaraz obok temerskich rebeliantów. teraz sobie przypomniałem .

P.S. a propo rebeliantów

gdzie ves znika ? po rozmowie z rochem gdzieś znika i nie wiem gdzie jej szukać

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

A można gdzieś sprawdzić ile godzin się juz grało?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Też właśnie chciałem pogadać a tu ni ma jej :(

btw. miał ktoś z was może już poboczną misję z Lambertem?

Opublikowano

A można gdzieś sprawdzić ile godzin się juz grało?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wchodzisz np. w inwentarz i wciskasz R2.

Opublikowano

Też właśnie chciałem pogadać a tu ni ma jej :(

btw. miał ktoś z was może już poboczną misję z Lambertem?

Miałem, co chcesz wiedzieć? ;)

Opublikowano

Właśnie wróciłem do Barona i muszę się

z nim napyerdalać - karny kutas za tą walkę należy się REDom - jak można było nie dać opcji lockowania się na celu???

Przecież to starcie jest zupełnie niegrywalne, obracam kamerą, sadzę uniki, ale na zadanie ciosu praktycznie nie mam już czasu no i oczywiście obrywam gdzieś spoza kadru od grubasa, którego nawet nie widzę. Ja wiem, że praktycznie cały czas olewam lock'a, ale w tym akurat przypadku jest on niezbędny.

Opublikowano

Macio

mam udać się na faroe i pokazuje mi znacznik na znak do szybkiej podróży, ta miejscówka odblokuje mi się dopiero z postępem fabuły czy jestem po prostu ślepy i jej nie widze?

Opublikowano

Dobrze ze na XO jest Game Hub, juz przegrane 42h. Szkoda ze pracujacy weekend nie pomoze w poprawie tego wyniku :(

Opublikowano

Spotkałem dwie czarnoskóre postacie, ten recenzent z polygonu chyba nie grał w tę grę.

Opublikowano

W ogole jak mozna oczekiwac czarnych, kiedy gra dzieje sie w sredniowieczu na terenach inspirowanych slowianska kultura.

Opublikowano

grasz na ps4 to pewnie biala skora sie nie wczytala

Opublikowano

Gdzie w bialym sadzie znalezc ziolo/kwiat: Arenaria? Skladnik oleju przeciwko upiorom? Jest jakis podzial na tereny gdzie dane ziola wystepuja czy total random i chybil trafil ?[emoji41]

Opublikowano

tak wlasnie zrobilem , kupilem przez mobilna z rabatem 20zl za zakupy visa w biedronce ;)

Opublikowano

kupiona, dzieki za cynk ;)

Nie ma za co. Jest jeszcze aukcja za 2 stowki wiec roznica spora + okazja do wykorzystania 20zl na allgero Visa i za 9 dyszek plus dyszka na browce. Interes zycia :)

Opublikowano

Ciekawe czy kiedykolwiek powstanie polska wersja tego poradnika? Kompendium już mam zamówione.

Opublikowano

Widac ze ze slunska moj ziom :) te same historie xD

Poza tym, totalnie obiektywnie, gierka niszczy wszystko co wyszlo do tej pory.

Opublikowano

U mnie na ebayu ten guide chodzi za 100 funtow xDD I jest juz 28 sprzedanych  :obama:

No nic poczekam az amazon bedzie mial na stanie, tam chociaz cena jest ludzka (£15). 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

prima games czyli autorzy poradnika to nie polacy wiec raczej oni tego nie przeloza choc kto wie, zbyt by to w polsce pewnie mialo wielki

Opublikowano

Macio

mam udać się na faroe i pokazuje mi znacznik na znak do szybkiej podróży, ta miejscówka odblokuje mi się dopiero z postępem fabuły czy jestem po prostu ślepy i jej nie widze?

Musisz tam po prostu popłynąć, żeby odblokować tą miejscowość, inaczej jej nie będzie - ja z tym zadaniem czekałem aż do momentu, w którym zrobię wszystko w Novigradzie i okolicach ;)

Opublikowano

Ktoś spotkał talara, iorwetha czy ves ? Jeżeli tak proszę w spoilerze napisać albo na pw gdzie są lub czy w ogóle są  :D

Opublikowano

W zwiastunie premierowym pojawila sie Ves z Rochem, wiec oni sa na bank :)

Zapewne tylko jeżeli ktoś wybrał opcje z w2.

Opublikowano

questy typu, gdy trzeba coś podsłuchać by dostać informacje co dalej/ gdzie kogoś znaleźć - gdy nie uda sie podsłuchanie i w logu jest na czerwono już, da sie w inny sposób taki quest zrobić czy już zostaje zepsuty?

mam znalezc wiedzme

edit: dobra poradziłem sobie

Edytowane przez Fanek