Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Ok zielarz jest bliżej oxenfurtu zaraz obok temerskich rebeliantów. teraz sobie przypomniałem .

P.S. a propo rebeliantów

gdzie ves znika ? po rozmowie z rochem gdzieś znika i nie wiem gdzie jej szukać

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

A można gdzieś sprawdzić ile godzin się juz grało?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Też właśnie chciałem pogadać a tu ni ma jej :(

btw. miał ktoś z was może już poboczną misję z Lambertem?

Opublikowano

A można gdzieś sprawdzić ile godzin się juz grało?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wchodzisz np. w inwentarz i wciskasz R2.

Opublikowano

Też właśnie chciałem pogadać a tu ni ma jej :(

btw. miał ktoś z was może już poboczną misję z Lambertem?

Miałem, co chcesz wiedzieć? ;)

Opublikowano

Właśnie wróciłem do Barona i muszę się

z nim napyerdalać - karny kutas za tą walkę należy się REDom - jak można było nie dać opcji lockowania się na celu???

Przecież to starcie jest zupełnie niegrywalne, obracam kamerą, sadzę uniki, ale na zadanie ciosu praktycznie nie mam już czasu no i oczywiście obrywam gdzieś spoza kadru od grubasa, którego nawet nie widzę. Ja wiem, że praktycznie cały czas olewam lock'a, ale w tym akurat przypadku jest on niezbędny.

Opublikowano

Macio

mam udać się na faroe i pokazuje mi znacznik na znak do szybkiej podróży, ta miejscówka odblokuje mi się dopiero z postępem fabuły czy jestem po prostu ślepy i jej nie widze?

Opublikowano

Dobrze ze na XO jest Game Hub, juz przegrane 42h. Szkoda ze pracujacy weekend nie pomoze w poprawie tego wyniku :(

Opublikowano

Spotkałem dwie czarnoskóre postacie, ten recenzent z polygonu chyba nie grał w tę grę.

Opublikowano

W ogole jak mozna oczekiwac czarnych, kiedy gra dzieje sie w sredniowieczu na terenach inspirowanych slowianska kultura.

Opublikowano

grasz na ps4 to pewnie biala skora sie nie wczytala

Opublikowano

Gdzie w bialym sadzie znalezc ziolo/kwiat: Arenaria? Skladnik oleju przeciwko upiorom? Jest jakis podzial na tereny gdzie dane ziola wystepuja czy total random i chybil trafil ?[emoji41]

Opublikowano

tak wlasnie zrobilem , kupilem przez mobilna z rabatem 20zl za zakupy visa w biedronce ;)

Opublikowano

kupiona, dzieki za cynk ;)

Nie ma za co. Jest jeszcze aukcja za 2 stowki wiec roznica spora + okazja do wykorzystania 20zl na allgero Visa i za 9 dyszek plus dyszka na browce. Interes zycia :)

Opublikowano

Ciekawe czy kiedykolwiek powstanie polska wersja tego poradnika? Kompendium już mam zamówione.

Opublikowano

Widac ze ze slunska moj ziom :) te same historie xD

Poza tym, totalnie obiektywnie, gierka niszczy wszystko co wyszlo do tej pory.

Opublikowano

U mnie na ebayu ten guide chodzi za 100 funtow xDD I jest juz 28 sprzedanych  :obama:

No nic poczekam az amazon bedzie mial na stanie, tam chociaz cena jest ludzka (£15). 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

prima games czyli autorzy poradnika to nie polacy wiec raczej oni tego nie przeloza choc kto wie, zbyt by to w polsce pewnie mialo wielki

Opublikowano

Macio

mam udać się na faroe i pokazuje mi znacznik na znak do szybkiej podróży, ta miejscówka odblokuje mi się dopiero z postępem fabuły czy jestem po prostu ślepy i jej nie widze?

Musisz tam po prostu popłynąć, żeby odblokować tą miejscowość, inaczej jej nie będzie - ja z tym zadaniem czekałem aż do momentu, w którym zrobię wszystko w Novigradzie i okolicach ;)

Opublikowano

Ktoś spotkał talara, iorwetha czy ves ? Jeżeli tak proszę w spoilerze napisać albo na pw gdzie są lub czy w ogóle są  :D

Opublikowano

W zwiastunie premierowym pojawila sie Ves z Rochem, wiec oni sa na bank :)

Zapewne tylko jeżeli ktoś wybrał opcje z w2.

Opublikowano

questy typu, gdy trzeba coś podsłuchać by dostać informacje co dalej/ gdzie kogoś znaleźć - gdy nie uda sie podsłuchanie i w logu jest na czerwono już, da sie w inny sposób taki quest zrobić czy już zostaje zepsuty?

mam znalezc wiedzme

edit: dobra poradziłem sobie

Edytowane przez Fanek