Opublikowano 24 maja 20159 l 1.Są jakieś skrzynie gdzie można przechowywać rzeczy? 2.Jak działają te Juki dla konia? Nakładając je powiększa się po prostu ekwipunek czy właśnie trzeba tam osobno przenosić przedmioty? 3.No i ile mamy miejsca w ekwipunku bo mimo że zbieram wszystkie składniki to jeszcze nigdy nie miałem żadnej informacji o pełnym ekwipunku.
Opublikowano 24 maja 20159 l 1.Są jakieś skrzynie gdzie można przechowywać rzeczy? 2.Jak działają te Juki dla konia? Nakładając je powiększa się po prostu ekwipunek czy właśnie trzeba tam osobno przenosić przedmioty? 3.No i ile mamy miejsca w ekwipunku bo mimo że zbieram wszystkie składniki to jeszcze nigdy nie miałem żadnej informacji o pełnym ekwipunku. 1chyba nie może później w kaer morhen 2 powiększa się ekwipunek 3. Pisze ile masz miejsca w prawym górnym rogu na ekranie ekwipunku.
Opublikowano 24 maja 20159 l Niech mi ktoś wytłumaczy kiedy jest koniec rundy jak gramy w gwinta ? nie kumam tego, czasem rzucamy karty non stop a czasem nagle jest koniec rundy. Czy ty w ogóle czytałeś samouczek? Sprawdź go w menu Runda kończy się jak obie strony spasują lub zabraknie kart
Opublikowano 24 maja 20159 l Niech mi ktoś wytłumaczy kiedy jest koniec rundy jak gramy w gwinta ? nie kumam tego, czasem rzucamy karty non stop a czasem nagle jest koniec rundy.
Opublikowano 24 maja 20159 l Albo nie mogę znaleźć tych miejsc mocy, albo w Velen jest ich bardzo mało. Wydaje mi się, że zwiedziłem jakieś 65% tego obszaru, a tylko dwa znalazłem. A dodatkowy punkt do umiejętności za frajer zawsze mile widziany. Wypadł mi drugi czerwony mutagen (nie liczę tych pokroju dropu z wilkołaka, bo nie można ich mutować ze zwykłymi), jeszcze jeden i będzie +7. Ulepszona Jaskółka to prawdziwy przechuy jest. Dzisiaj chyba ze 4-5 godzin spędziłem łażąc tylko po Novigradzie, który dopiero teraz odwiedziłem. Ulepszoną Jaskółke znalazłeś w jakimś znaku zapytania, lub jakiejś misjii pobocznej ? Jeśli w głównej misjii się znajduje to proszę o użycie spoilera bo jestem jeszcze w Velen i dopiero co zaczynam robić misje poboczne Od zielarza w Novigradzie kupiłem, miał też sporo innych receptur. od którego? Znalazłem dwoch, jeden przy drogowskazie rynek, drugi to jakiś gnom w poludniowej czesci miasta i u nich nie ma. Edytowane 24 maja 20159 l przez Shen
Opublikowano 24 maja 20159 l Niech mi ktoś wytłumaczy kiedy jest koniec rundy jak gramy w gwinta ? nie kumam tego, czasem rzucamy karty non stop a czasem nagle jest koniec rundy. Czy ty w ogóle czytałeś samouczek? Sprawdź go w menu Runda kończy się jak obie strony spasują lub zabraknie kart ok dzięki, czytałem na początku gry jak było i później się tym gwintem już nie bawiłem i jakoś mi umknęło.
Opublikowano 24 maja 20159 l Kupujecie od razu wszystkie karty do gwinta jakie mecie możliwość czy tylko te ciekawsze? Rozumiem że jakbym chciał grać np Nilfgardem a nie K. Północy to muszę uzbierać talię Nilfgardzką?
Opublikowano 24 maja 20159 l Wszystkie kupuje bo tanie są a mogą się później przydać. I tak potem kasy ma się bardzo dużo
Opublikowano 24 maja 20159 l Od barona można później znaleźć karte w jego pokoju, czy to nie ta? To nie jest ta karta. Edytowane 24 maja 20159 l przez Sobies
Opublikowano 24 maja 20159 l Mam quest na jakiś set kota, na jaki to jest level? 14, zbroja lekka. Edytowane 24 maja 20159 l przez hav3n
Opublikowano 24 maja 20159 l Od barona można później znaleźć karte w jego pokoju, czy to nie ta? To nie jest ta karta. u barona tylko jakiś kawałek kartki z zapiskami, czy jest tam gdzieś jeszcze karta do talii? oprócz tej za wygraną z nim Edytowane 24 maja 20159 l przez Fanek
Opublikowano 24 maja 20159 l Kurde, już 11:20 a ja jeszcze nie odpaliłem Wieśka... Żona się uparła, żeby pójść głosować, więc trzeba będzie wybierać pomiędzy złodziejem a oszołomem - nie ma co, dylemat godny gry CDP Red Nie pamiętacie może czy właścicielka karczmy w Białym Sadzie miała jakieś karty do Gwinta? I czy można było z nią grać i coś od niej wygrać? Bo jeśli tak to już więcej tego przegapiłem
Opublikowano 24 maja 20159 l Właścicielka karczmy miała karty do sprzedania. Ale z tego co pamiętam to były słabe, lecz nie jestem pewny.
Opublikowano 24 maja 20159 l jak podniosłeś tę kartkę to i karte dostałeś. A ta specjalna od niego to co za karta?
Opublikowano 24 maja 20159 l Kurde ale z twarzami to sie bardziej mogli postarac, ciagle te same mordy, szczegolnie u dzieci.
Opublikowano 24 maja 20159 l Oj te loadingi po śmierci po opuszczeniu Białego Sadu juz nie są fajne Edytowane 24 maja 20159 l przez chris85
Opublikowano 24 maja 20159 l poleciałem w mix lekki szermierz plus oleje i na 17 lewelu z wysmienitym olejem mam 1886 krytyka ciosem szybkim na wiwernie. przypadek?
Opublikowano 24 maja 20159 l jak podniosłeś tę kartkę to i karte dostałeś. A ta specjalna od niego to co za karta? chyba vernon roche plus 10 i niewrażliwa na magie przeciwnika oraz warunki pogodowe
Opublikowano 24 maja 20159 l ps. tez was to drazni ze punkty zainteresowan na mapie pojawiają się dopiero gdy jestesmy o pare krokow od nich? fryzjer, kowal itd.
Opublikowano 24 maja 20159 l kiedy nowy patch i nowe dlc? wiadomo cos? mam już przerobione 50h w grze i nie ruszylem jeszcze questa panie lasu takze licze na cos konkretniejszego, co ulepszy pozostala cz rozgrywki
Opublikowano 24 maja 20159 l Dawac tego pacza co fpsy poprawi na ps4! Wtedy sie zacznie moja przygoda, bo Wiesiek lezy na dysku i czeka na pierwsze odpalenie.