Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętacie te materiały na długo przed premierą, gdzie Geralt zabił bandytów i potem, gadał z wieśniaczką, która mu dziękowała za ratunek i zapraszała do siebie? Ktoś to znalazł, czy zostało wycięte z gry?

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

rznac ci sie zachcialo?

Opublikowano

Mam pytanko czy ktoś wie u kogo mogę kupić wiśniówkę i nalewkę z mandragory lub gdzie je znaleźć bo potrzebuje trzy sztuki do

wyśmienitej jaskółki

Opublikowano

Mam pytanko czy ktoś wie u kogo mogę kupić wiśniówkę i nalewkę z mandragory lub gdzie je znaleźć bo potrzebuje trzy sztuki do

wyśmienitej jaskółki

szukaj u karczmarzy. Na 100% są na przykład w karczmie w Oxenfurcie.

Opublikowano

Mam pytanko czy ktoś wie u kogo mogę kupić wiśniówkę i nalewkę z mandragory

u karczmarzy - na pewno kupowałem w Nowigradzie w tej knajpie pod jesiotrem...

A mój problem, po patchu na PS4 u nikogo nie widzę eliksiru oczyszczenia (od resetowania statystyk)? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...?

Opublikowano

Pamiętacie te materiały na długo przed premierą, gdzie Geralt zabił bandytów i potem, gadał z wieśniaczką, która mu dziękowała za ratunek i zapraszała do siebie? Ktoś to znalazł, czy zostało wycięte z gry?

Ten jaki napalony

witch3iels.png

Nie spotkalem tego niestety, podobnie jak kilku scen z trailera, od 00:34 do 00:56:

https://youtu.be/tDfa1Qp2SwA?t=34s

Opublikowano

Powie mi ktoś jak zdobyć struny głosowe syreny. Zazwyczaj zabija sie je na morzu i jak wpadaja martwe do wody to nie można ich przeszukac

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

lata ich masa na lądzie w roznych lokacjach na Skellige

Opublikowano

Mam pytanko czy ktoś wie u kogo mogę kupić wiśniówkę i nalewkę z mandragory

u karczmarzy - na pewno kupowałem w Nowigradzie w tej knajpie pod jesiotrem...

A mój problem, po patchu na PS4 u nikogo nie widzę eliksiru oczyszczenia (od resetowania statystyk)? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...?

Keira.

Ed.

W zadaniu na tego starego mglaka z bagien znalazłem ulepszoną petardę(zapomniałem teraz nazwy, chyba coś z gwiazdami), ale nie wiem gdzie znaleźć jej podstawową wersję. Miał ktoś taki głupi problem?

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Przed chwilą skończyłem mesjasza... ta pustka w serduszku  :frog:

Opublikowano

Kolejne przejście, inne wybory, większy poziom trudności :sorcerer:

Opublikowano

Spiąłem poslady i przeszedłem grę. Grałem na trzecim poziomie trudnosci. Żałuję bo od 1/3 gry nie miałem już żadnych problemów z przeciwnikami.

Czy mnie pamięć nie myli, czy to samo pisałeś o Pillarsach? Proponuje robić tak jak ja, zaczynać od najwyższego i jak zupełnie nie idzie (Pillarsy na najwyższym poziomie magiem- powodzenia życzę wszystkim zaprawionym w Soulsach :yao: ), to zejść oczko niżej, zamiast wybierać normala, który już od początku nie stanowi wyzwania.

W sumie to po kilkudziesięciu godzinach z Wieśkiem, nie wyobrażam sobie grać na niższym poziomie niż ten najwyższy, bo w innym wypadku pewnie na tym etapie już by mi się odechciewało. Walka jest tak schematyczna i pozbawiona taktycznej głębi - z każdym walczy się dokładnie tak samo-, że tylko mocni przeciwnicy ją ratują. Mam nadzieję, że taki stan rzeczy utrzyma się do samego końca.

To co mi się naprawdę podoba, to świetne misje poboczne, w sumie jedne z najlepszych z jakimi się zetknąłem w RPGach. Nie chodzi o samą mechanikę ich wykonywania (to wiadomo: przynieś, zanieś, zabij), ale o historie jakie im towarzyszą i to, że można je rozwiązać na kilka sposobów. Dużą rysą jest niestety jakość dubbingu w tych misjach i często przypominają mi się wtedy czasy polskich przygodówek z lat 90'. Ma to może swój urok, dodaje swojskości, ale te zachwyty nad jakością tego elementu są przesadzone.

Opublikowano

Wczoraj sprawdzilem u znajomego wersje tej gry na PS4, sam gralem na PC ale usunalem bo nie jaraja mnie takie sredniaki. Pogralem troche i musze stwierdzic ze sa duze spadki fpsow i do tego te tekstury..

Pewnie tego nie naprawia.

Opublikowano

Ogarnia ktoś która to po naszemu bedzie Claywich village?

Opublikowano

Kupowałem za tysiąc golda u jednego z kolesi w Novigradzie. Jak wróciłem później, to miał kolejny egzemplarz. Niestety nie pamiętam który to był sprzedawca.

Mozna jakos wybierac ktory alkohol zostanie zuzyty do odnowienia eliksirow?

Nope, wpierw schodzi Alkahest, a ponoć dopiero gdy zabraknie, to inne mocne wódki (nie miałem jednak okazji spróbować, bo mam tych butelek wpizdu)

Pisałem o tym w bugach, ale może ktoś sprawdzić na Rynku w Novigradzie, czy Marcus T. jest w swojej księgarni po ostatnim patchu? Kiedyś był dla mnie za mocny w karty, wróciłem parę godzin później z mocniejszą talią, ale jego księgarnia jest pusta przez całą dobę.

Opublikowano

Czuję, że zbliżam się coraz bardziej do końca tej wyśmienitej produkcji. :(

30 lvl, jeszcze mam kilka zleceń na potwory, 2 poszukiwania i potem już raczej same główne questy.

Mam jeszcze questy z gwintem, ale nie umiem w to grać i nie będę tego robił. 

Jakby co to jestem

po zabiciu generała Gonu i wiedźm. Teraz mam zrobić kilka rzeczy w karczmie Jaskra. 

Opublikowano

Mam jeszcze questy z gwintem, ale nie umiem w to grać i nie będę tego robił. 

IM0IydV.gif

Przecież to najlepszy dodatek do jakiejkolwiek gry fabularnej od czasów Triple Triad w FFVIII. Lepsza może być tylko WKPcianka Mausa.

Opublikowano

Doceniam starania redów, ale nie podoba mi się to. Wolałem kości. 

Opublikowano

Haha w pewnej jaskini na skellige znalazłem Angry Joe'a i Jessiego Cox'a :D

351hj5j.jpg

BA oni są nawet wymienieni w napisach końcowych, a dialog rozwala :obama:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Doceniam starania redów, ale nie podoba mi się to. Wolałem kości. 

W kościach tylko rzucałeś, tu trzeba myśleć.

Opublikowano

Karcianki są nudne.