Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 958,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

'nadal'

u mnie na psce śmigała od początku bez większych zarzutów.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

obejz sobie analizy od digital foundry, po niemal każdym patchu xo było po tyłąch z frameratem

Opublikowano

No Ps4 for the Witchers

Ps. Ciekawe kiedy mi wyślą wersję Goty, nie mogę się już doczekać :)

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Od kilku dni wróciłem do GOTG Wieśka i nie mogę znaleźć Białej Mewy. Czytam na netach że był jakiś bug z tym składnikiem? Macie jakieś pomyśly, gdzie?

Opublikowano

Wiem, wiem, źle to napisałem. Chodzi mi oczywiście gdzie znajdę schemat na białą mewę.

Opublikowano

NIESAMOWITA FRAZA. Dzięki :***

edyta: niestety to już jednak wcześniej czytałem i w tamtych miejscach co piszą nie było właśnie tego schematu:/

Jakieś inne tipy?

Opublikowano

Wydaje mi się, że swój schemat kupowałem u druida na Skellige, tego gbura przy dębie. 

Może zielarz na wschód od Oxenfurtu?

Opublikowano

No poszukam. Za pierwszym razem był to i teraz się znajdzie. Dzięki za tipy.

Opublikowano

Są, ale chyba jest jakaś pula sprzedawców od których można coś kupić. Nie kupisz białej mewy od kowala. ;)

Ja to nawet nie wiem gdzie ją zdobyłem szczerze powiedziawszy. Może w jakimś znaku zapytania, ale z racji, że zrobiłem je wszystkie (nawet na skellige) to ciężko cokolwiek określić. :dunno:

Opublikowano

Schemat na Białą Mewę powinien być do kupienia u Guślarza w Velen.

Ja kupilem u czarodziejki Keiry, zaraz po misji z klatwa. W tedy, po raz pierwsz zajrzalem do jej sklepiku.

P.S jakies porady do walk na piesci?

Blokujecie i szybka Contra ;) czy moze po Bloodbornemu, unik i mocny cep ?

Edytowane przez iMEVEK

Opublikowano

Ja inwestuję punkty w szybki atak. Lepiej szybko zaatakować gościa, niż pomału mocnym ciosem. Tak mi się wydaje - bo atakując szybkim ciosem, często gość nawet nie ma jak zaatakować. 

Opublikowano

Kontry to najprostszy sposób w walce na pięści. 

Opublikowano

kontra - w sensie sparowanie-,  dwa proste, jeden sierp

i cześc.

Opublikowano

Jest jakiś sposób na odpalenie nowej gry plus nie mając sejwa tuż po ukończeniu podstawki?

Podstawkę ukończyłem, potem zabrałem się za SzK, a następnie KiW... oba dodatki też ukończone. Teraz całą przygodę chciałem rozpocząć od nowa, ale ładując ostatni zapis z KiW gra krzyczy komunikatem w stylu "gra nie została ukończona".

Pomóżcie, bo trochę szkoda grać bez tego całego wiedźmińskiego dorobku.