Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Liczę że jednak będzie to stary silnik, ale logika podpowiada UE5 :(
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 6 godzin temu, BRY@N napisał(a):Zacząłem wczoraj grać na najwyższym poziomie trudności żeby zrobić platynę w jednym przejściu ale kurczę tyle jest tych do pominięcia, że znając moje szczęście coś spierdziele.Tylko karty są do pominięcia w zasadzie bo niektóre są dostępne tylko w konkretnych momentach fabularnych. Jak ominiesz to klops. Ja sobie swego czasu pod to excela zrobiłem i się udało zebrać wszystko xD
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 49 minut temu, XM. napisał(a):Już widzę jak studio które ma robić remake jedynki na ue5 zostają oddelegowani do zrobienia dlc na starym(chujowym) silniku, a potem wrócić do remake i uczyć się znowu innego.Chyba że właśnie standalone na ue5?W czym stary silnik jest chujowy?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):W czym stary silnik jest chujowy?W tym, że sami go nie ogarniali. Mieli problem z połączeniem wszystkich elementów ze sobą i przez długi czas nie wiedzieli dlaczego za każdym razem gdy Geralt schodził z konia, to wpadał do wody. Nie rozumiem zdziwienia ludzi. Na internecie jest jakiś dziwny mit zajebistości tego silnika, a oni sami kilka lat po premierze gry wypowiadali się, że nie przez wyciek, ale przez silnik musieli przesunąć premierę.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 13 minut temu, McDrive napisał(a):W tym, że sami go nie ogarniali. Mieli problem z połączeniem wszystkich elementów ze sobą i przez długi czas nie wiedzieli dlaczego za każdym razem gdy Geralt schodził z konia, to wpadał do wody.Nie rozumiem zdziwienia ludzi. Na internecie jest jakiś dziwny mit zajebistości tego silnika, a oni sami kilka lat po premierze gry wypowiadali się, że nie przez wyciek, ale przez silnik musieli przesunąć premierę.Ciekawe, czy na zasobożerne klocki z Unreala nie będzie nikt narzekał.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ciekawe, czy na zasobożerne klocki z Unreala nie będzie nikt narzekał.Pewnie nie, skoro pomagają przy jego aktualizacjachPokazali tech demo na scenie i chwilę później zaczęli wycofywać się rakiem z zapewnień o RT w 60fps na ps5, bo "to tylko demo silnika, a systemu walki nawet nie mieli zaimplementowanego" w czasie prezentacji