Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Lubie z nudow sobie pobiegac od znacznika do znacznika. Wiec tak sobie podrozuje. Bezmyslne granie dla relaksuA dzisiaj zrobie trofeum, ze strzelaniem strzalami w ryj, a co mi tamDla mnie najtrudniejsze bedzie przejsc na tym trudnym… ale to moze za rok. Teraz sie bawie.A tak na przyszlosc, co jest latwiejsze?A) droga ku zakladzie w ng+B) droga ku zakladzie w zwyklej grze od nowaZaznaczam, ze nic nie zbieram, wszystko sprzedaje oprocz co mam na sobie,
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja leciałem od razu na tym droga ku zagładzie i tylko początek był trudny, później jak pilnujesz poziomów zadań to nie jest jakoś szczególnie trudno.Na ng+ zawsze łatwiej bo już coś masz rozwinięte.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na NG+ jest łatwiej, co nie znaczy, że nie trzeba się pilnować. Choć sam robiłem build pod szermierkę, to lepsze efekty miałem z używania Igni, gdzie na bossów wystarczyło mniej niż 5 razy gorszych użyć. Zwykli przeciwnicy to 1-2 strzały padały.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Zabilem juz z 300 stworzen strzalami glowe z kuszy, a trofeum nie maPopsute