Skocz do zawartości

Playstation Meeting 20.02.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

Witam w temacie przeznaczonym wyłącznie dzisiejszemu wydarzeniu, na którym być może Sony zaprezentuje jakieś wieści na temat Playstation 4. Nie mamy oczywiście pewności czy tak będzie, ale w obu przypadkach sh*tstorm będzie. Żeby udrożnić nieco Console Wars i Konsole nowej generacji, na czas konferencji proszę o rozmówki, komentarze i opinie konfowe w tym temacie.

Nieoficjalny czat: http://czateria.interia.pl/czat,room,324,EMO

Oto lista miejsc, gdzie będą (oby) działające streamy na żywo:

• Odpowiedzi 279
  • Wyświetleń 18,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odpal sobie Crysisa 2 z modami to zobaczysz jeszcze lepszą. Crysis 1 w wersji normalnej wygląda już przestarzale, szczególnie pod względem oświetlenia. Dwójka, a tymbardziej trójka niszczą Crysisa 200

• Po szopce $ony szału nie ma ale źle też nie było:   Największe wrażenie zrobiło oczywiście demo Deep Down od Capcom i Watch Dogs. Reszta tzn. kolejny killzonk ziew, Drive Club sama zapowiedź ciekawe

• No właśnie. Przecież to jakaś kpina. Niedługo nie będzie można grać bez konta na Facebooku.   Ogólnie prezentacja była bardzo dobra ale strasznie wkurzyli mnie tym social-gamingiem. Mam grać z debil

Opublikowano
  • Autor

Temat otwarty. Starajcie się nie robić totalnego burdelu i nie wyzywajcie się. Enjoy!

Opublikowano

No to czekamy. Jeszcze nie całe 4 godziny

Opublikowano

Mi wystarczy jak pokażą jak PS4 będzie wygladać i jakieś dwie gry (tylko nie jakieś wiejskie rendery). Niech też powiedzią coś o streamingu (jak to ma wyglądać i jakie usługi). Miło by było jak by padły jakieś ceny. Jakis sprzet w tym roku bym kupił :)

Opublikowano

Na ceny nie ma szans raczej. Na E3 powiedzą o cenach i dacie premiery, dzisiaj powiedzą pewnie tyle, że premiera w tym roku.

Opublikowano

9eeaf04f_HypeTrain.jpeg

MY BODY IS READY!

original.gif

Pal licho, która firma jako pierwsza pokazuje next gena... dzisiaj na dobre rozpocznie się nowa generacja! To lepsze niż gwiazdka!

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Aż chyba sobie w coś zagram :P

Opublikowano

Czemu nie ma jeszcze działu PS4? Gdzie będziemy zakładać tematu i fapowac do tych gifow?

Opublikowano

Chvuja pokażą, powiedzą o hardwarze, ze dwa teasery GT6 i screen z jakiegoś nowego IP i tyle. Reszta na E3. 

Opublikowano

Na PS Meeting 2011 jak zapowiadali Vite pokazali,powiedzieli,zapowiedzieli sporo,więc w tym roku na podobnie liczę

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Chvuja pokażą, powiedzą o hardwarze, ze dwa teasery GT6 i screen z jakiegoś nowego IP i tyle. Reszta na E3. 

Ojeju. Co nie zmienia faktu, że dział już jest potrzebny. Chociaż by pogadać o tych teaserach.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

na PS3 wyszło tylko jedno Gran Turismo, wiec jak nie bedzie GT6 w bundlu na premiere to niech całe SONY i PD wymrze w męczarniach.

Opublikowano

Jestem ciekaw co GG pokażą, mogliby KZ4, tylko żeby to nie był render... i żeby nie trzeba było czekać na grę kolejne 4 lata...

Opublikowano

Watch Dogs- nowy gameplay prosto z ps4. Miło by było ^^

Opublikowano

Pokażą dokładnie ten sam redner co w 2005 roku.

Opublikowano

o 6 do roboty ale mam nadzieje że warto zarwać trochę nocki dla zapowiedzi ps4, wygląd + pad, szczątkowe info i minimum 4 gry w akcji. 

Opublikowano

Pokażą, pokażą. Kaz zdaje sobie sprawę, że aby odzyskać tron, muszą zrobić wielkie show. 

Edytowane przez Camillus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.