Opublikowano 16 marca 201510 l Tylko pamiętajcie, że takie coś robi się regularnie albo wcale. Jak ktoś wpadnie na taki pomysł, np. po 3 latach to może więcej szkody zrobić
Opublikowano 16 marca 201510 l a czemu szkody? ja nie robiłem nic póki co przez 9mscy, ostatnio tylko zauważyłem że konsola chodzi jakby ciut głośniej, wiec pomyślałem że chodzi o kurz
Opublikowano 16 marca 201510 l Wazne zeby dookola konsoli nie bylo kurzu bo bedzie go wciagac - ja regularnie wycieram kurz wokol konsoli, wiec po ponad 6 latach nadal wyglada i dziala bardzo dobrze, jest czysta i nie ma kurzu we wlotach powietrza.
Opublikowano 16 marca 201510 l a czemu szkody? ja nie robiłem nic póki co przez 9mscy, ostatnio tylko zauważyłem że konsola chodzi jakby ciut głośniej, wiec pomyślałem że chodzi o kurz Konsola razem z powietrzem zasysa kurz, który po dłuższym okresie czasu zbija się w środku w kłębki i osadza na różnych elementach. Jak ktoś przez parę lat nie będzie tego czyścił i sobie później wpadnie na pomysł, że odkurzy kratkę wentylacyjną odkurzaczem, to te kłębki mogą się z wewnętrznych elementów konsoli poodrywać i osadzić od wewnętrznej strony kratki wentylacyjnej, jednocześnie ją zapychając. Teraz to Ci jeszcze nie grozi, ale warto o tym pamiętać.
Opublikowano 20 marca 201510 l Też pewnie wezmę... jak stanieje do 40-60 zł, akurat będzie na jakąś posuchę.
Opublikowano 20 marca 201510 l Też pewnie wezmę... jak stanieje do 40-60 zł, akurat będzie na jakąś posuchę. +1
Opublikowano 20 marca 201510 l A ja głupi zastanawiałem się czemu nie ma trójki w promocji na PS3... No ale faktycznie za jakąś normalną cenę można by wziąć.
Opublikowano 21 marca 201510 l dziś po 9 mscach pierwszy raz odkurzyłem konsole, odkurzaczem na średnich obrotach z wąską końcówką dokładnie przeleciałem po wszystkich otworach, po zdjęciu osłony dysku twardego sporo kurzu tam też było po włączeniu konsoli jaka różnica, w samym dashu już chodzi ciszej, praktycznie niesłyszalna z 2m, szybki test na DriveClub, jest lepiej prosty zabieg, a jaka różnica Edytowane 21 marca 201510 l przez Fanek
Opublikowano 21 marca 201510 l do tej pory zawsze co tydzień ściereczką wycierałem kurz dokoła konsoli odkurzaczem co tydzień to myśle przesada, ale tak powiedzmy co 2-3msc jak najbardziej ok
Opublikowano 21 marca 201510 l Przyznam sie wam, ze tak jak nie cierpię zakupów z żonką, tak samo nie cierpię sprzątania chaty, za jednym wyjątkiem... PS4. Na sama myśl cieszy mi sie micha, taki ze mnie klapek własnie. Mój sposób na sprzątanie pokoju/ salonu.
Opublikowano 21 marca 201510 l dziś po 9 mscach pierwszy raz odkurzyłem konsole, odkurzaczem na średnich obrotach z wąską końcówką dokładnie przeleciałem po wszystkich otworach, po zdjęciu osłony dysku twardego sporo kurzu tam też było po włączeniu konsoli jaka różnica, w samym dashu już chodzi ciszej, praktycznie niesłyszalna z 2m, szybki test na DriveClub, jest lepiej prosty zabieg, a jaka różnica jest jakis tutorial jak to delikatnie otworzyc? Znajac moja delikatnosc to to roz(pipi)e i tyle bedzie ;d
Opublikowano 26 marca 201510 l No i co z tym ukrywaniem gierek z 0%? po wejsciu w stosowną opcje przenosi mnie do ukrywania niechcianych trofików z gier, a to juz umiałem dotychczas oO
Opublikowano 26 marca 201510 l Jak masz liste trofików, znajdź to co chcesz usunąć wciśnij options na padzie i powinna ci się pojawić opcja usuń
Opublikowano 27 marca 201510 l Hej, Mam pytanie. Goście sprzedają na allegro tanio gry cyfrowe na PS4. Niby tworzysz konto na ps4, ściągasz grę i grasz. W dodatku możesz odblokowywać pucharki. Czy taka opcja jest legalna? Czy Sony może zbanować konto moje, gracza, który udostępnia gry itd? Pytam, bo nie mam pojęcia i mam nadzieję, że jakaś obeznana w temacie osoba mi pomoże się dowiedzieć, co i jak:)
Opublikowano 27 marca 201510 l Glowy nie dam ale wczytaj się dokładnie w opis tych gier.Z tego co pamiętam dostep ten jest ograniczony czasowo , wiec kupowanie takich slotow to czysta glupota.
Opublikowano 27 marca 201510 l Nie podoba mi się teraz to że opcja całkowitego wyłączenia PS4 jest zagrzebana tak głęboko, wcześniej było o jedno kliknięcie a teraz trzeba wejść aż w opcje zasilania i dopiero tam można wyłączyć całkowicie PS4.
Opublikowano 27 marca 201510 l dokładnie Darkoss też mi to przeszkadza lekko, zawsze wyłaczam z pada, w opcjach ułatwien jest jeszcze jakiś szybki pasek dostepu może tam da sie przypiać jeszcze tego nie patrzyłem i zauważyłem też, że przed samym momentem uśpienia rusza na chwilke naped, wcześniej tak nie było - też tak macie?