Opublikowano 13 lutego 201510 l Przydałoby się też w końcu wyskakiwanie kiedy ktoś wchodzi on- lub offline tu sie zgodzę - brak przeglądania trofeów offline
Opublikowano 13 lutego 201510 l Czyli na PS4 nie ma tego co jest standardem na Chlebaku? Serio piszecie czy se jaja robicie?
Opublikowano 13 lutego 201510 l No na loniaku wpadaja jak jestes online, a jak nie jestes a masz niby dostac acziwa to pozniej po dzialaniu sieci i tak sa kwiatki z aktualizacja acziwkow.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Siedzi ktoś z Was teraz przed konsolą? Mógłby mi zmierzyć wysokość tej szpary gdzie są porty USB? Chce zamówić pendrive'a i nie wiem czy się tam zmieści
Opublikowano 13 lutego 201510 l Zdarza wam się, że jak wciskacie Eject w konsoli to dostajecie strzała z prądu w palec? Mi dość często, a wczoraj kopnięcie prądem było mocniejsze niż zazwyczaj. Nie chcę żeby mnie konsola zabiła
Opublikowano 13 lutego 201510 l Śmiechłem, serio. Nie było na razie, może nie używasz płynu do płukania i ciuchy elektryzują.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Zdarza wam się, że jak wciskacie Eject w konsoli to dostajecie strzała z prądu w palec? Mi dość często, a wczoraj kopnięcie prądem było mocniejsze niż zazwyczaj. Nie chcę żeby mnie konsola zabiła Playstation probuje przejac wladze nad Twoim cialem wysylajac zarazone jakims wirusem impulsy elektryczne do kory mozgowej. A tak serio, to chyba mozna padem robic ejecta wiec uzywaj moze tej opcji?
Opublikowano 13 lutego 201510 l No, to pierwszy wypust wszystko jasne Edytowane 13 lutego 201510 l przez Gość
Opublikowano 14 lutego 201510 l Miał ktoś błąd CE-36459-7 jak chciał skopiować z powrotem sejwy z USB na dysk konsoli? EDIT: OK, chyba problem udało się rozwiązać. Po pierwsze NIE skopiujecie sejwa z pendrajwa, jeśli dana gra NIE jest zainstalowana na Waszej konsoli. Można kopiować tylko i wyłącznie sejwy do gier, które są zainstalowane. Po drugie, na pendrajwie nie może być za dużo sejwów. Miałem ich tam około 50. Po podłączeniu pendrajwa połowa sejwów się nie wyświetlała i wyskakiwał powyższy błąd. Teraz jeszcze pytanie, czy jak zainstaluje wszystkie gry i będę miał wszystkie sejwy na pendrajwie (około 50), to będzie je można kopiować czy jednak konsola nie radzi sobie z odczytem wszystkich sejwów z pendrajwa - jeśli jest ich tam za dużo. Edytowane 14 lutego 201510 l przez Emtebe
Opublikowano 14 lutego 201510 l Mam, ale nie wszystkie. 1 GB na sejwy z PS4 to za mało. Same zapisy duchów do DC zajmują ponad 100 MB. Sejw do Apotheona zajmuje ponad 300 MB. Dlatego sejwy wszystkie mam na pendrajwie. Edytowane 14 lutego 201510 l przez Emtebe
Opublikowano 14 lutego 201510 l Mam, ale nie wszystkie. 1 GB na sejwy z PS4 to za mało. Same zapisy duchów do DC zajmują ponad 100 MB. Sejw do Apotheona zajmuje ponad 300 MB. Dlatego sejwy wszystkie mam na pendrajwie. zrzucaj na kapa, a na palcu trzymaj te ważne Edytowane 14 lutego 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 17 lutego 201510 l jaka jest różnica między konsolą region free a taką przeznaczoną na konkretny rynek (np rynek UK, lub szerzej EU)? Czy tylko w kodowaniu sygnału w sensie NTSC, PAL?. Czy. są jakieś jeszcze różnice?
Opublikowano 19 lutego 201510 l To już nie te czasy,gdzie konsole miały blokady regionalne dziś PS4 takiej nie ma. Różnice mogą być w zestawach, czyli to co się w środku znajduję. Azja może dostać jakiś nowy kolor, albo pełny zestaw (PS4 + vertical Stand + Camera) nie dostępny w innym regionie świata. Gry też nie mają blokady regionalnej ale DLC już tak więc jeśli kupisz grę z amerykańskiego psn to DLC kupione w europie nie zadziała.
Opublikowano 19 lutego 201510 l Bundle z The Order po 1699 w MM. Promocja ważna od jutra. http://www.mediamarkt.pl/konsola-sony-playstation-4-500-gb-the-order-1886,id-1024835
Opublikowano 20 lutego 201510 l http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/SpecialOfferBuilderView?frmPrdNo=2928386&channel=mobile&catalogId=25051&hdStore=&langId=110&partNumber=2928386&promotionIdentifier=E17598&storeId=10151&storeCollection=a wypłata dopiero za tydzień... Mam nadzieje że nie wykupią albo pożyczę od kogoś
Opublikowano 28 lutego 201510 l Patrząc na swoją kolekcję, nie napisałbym, że nie ma w co grać. Jak ktoś teraz kupi PS4, raz, że będzie miał przynajmniej naście świetnych tytułów za niewielkie pieniądze, dwa - potencjalne hity za rogiem. Jasne, można poczekać kolejne miesiące, kupka wstydu nigdy nie zostanie naruszona w pełni wówczas.Niemal z każdego gatunku coś ciekawego się znajdzie. Szkoda tylko, że pozycje jak Cyvilizacja i inne Starcrafty na konsole nie ukazują się.