Daffy 10 529 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 mnie tez, beka beka ale to serio na dzien dzisiejszy jest early access znany z pc, tylko ze placimy za to 169zl Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie no aż tak to nie wczesne dostępny są w gorszym stanie. Moim zdaniem to coś pomiędzy betą a RC bo do wersji RTM trochę brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dajcie znać jak będzie można ta wersje z plusa pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Konsola w stanie czuwania czeka tylko na sygnał z telefonu, żeby wchłonąć wirtualną orgię motoryzacyjnej ekstazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Konsola w stanie czuwania czeka tylko na sygnał z telefonu, żeby wchłonąć wirtualną orgię motoryzacyjnej ekstazy. Mam tak samo Edytowane 8 Października 2014 przez gums19964 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Szkoda tylko że serwery nie działają, nawet grając w singlu dużo więcej frajdy dawalaby rywalizacja ze znajomymi w wyzwaniach na trasie niż samo kompletowanie wyścigów. Tym bardziej ze zdobycie 3 gwiazdek w początkowych wyścigach nie jest specjalnie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pojawiła się już może ta appka na androida? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pojawiła się już może ta appka na androida? Nie, a to jest powodem: In order to help all DRIVECLUB players who have the game already, we're temporarily holding back the PS Plus Edition and the My DRIVECLUB app to ease the load and traffic to the servers. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Na profilu Driveclub na pejsbuku napisali właśnie, że w związku z dużym obciążeniem serwerów na razie wypuszczenie wersji z PS Plus i apki jest wstrzymane. E: Bansai mnie uprzedził. Edytowane 8 Października 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ponoc apka byla do sciagniecia przez moment i wazyla cos 440mb :D Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hehehe pewno przeliczyli, że im się ten Plus jednak nie zwróci i zaczynają już akcję aby jak najwięcej kopii poszło na day one:) Dobra biorę calaka, nie czekam na plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zero organizacji i przygotowania do premiery pomimo prawie rocznego opóźnienia... Jeszcze powiedzcie mi że nie zagram dzisiaj online z kumplami w Destiny czy Diablo bo DC to chyba yebne z krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hehehe pewno przeliczyli, że im się ten Plus jednak nie zwróci i zaczynają już akcję aby jak najwięcej kopii poszło na day one:) Dobra biorę calaka, nie czekam na plusa. Ja zamówiłem na płycie, szkoda mi nerwów przy czekaniu, aż mi się pobierze tym bardziej, że łącze mam 12 mb. Z tego co widzę DPD już jedzie do mnie tak więc dzisiaj jeszcze sprawdzę tą pozycję, jak coś jestem chętny do wspólnych wyścigów Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ale wersja po upgradzie śmiga normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ALE HOOYNIA Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 wspolnych wyscigow na nie dzialajacych serwerach w grze gdzie nie ma prywatnych lobby Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ale wersja po upgradzie śmiga normalnie? No mi się właśnie ściąga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghort 45 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade czy Sim wyszło niby takie 50/50 ale to nie oznacza nic fajnego ,bo wiąże się z tym głupim systemem kar wprowadzonym do gry, gdzie czasem lekko zetniemy zakręt i juz odejmowane są nam punkty/ czy odcinają nam paliwo. Rozumiem gdyby to był wyścig na torze wyścigowym gdzie takie incydenty powinny byc karane, ale nie na otwartej trasie gdzie zapieprzamy po 200km/h i musimy pilnowac by nie przyciąć trawki. Co do grafiki to jest ona bardzo nie równa. Są trasy ładniejsze i dużo brzydsze gdzie tekstury wyglądają jak z PS2. Same samochody są jak najbardziej ok ale brakuje im tego czegoś co ma np Forza. Po prostu jak patrze na te w forzie widzę ze tworzył je ktoś z wielką pasją, a te z DC to takie ładne wymodelowane bryły. Odnośnie jeszcze grafiki co naprawdę zrobiło na mnie duże wrażenie to zmiana pory dnia dzień-noc. To wygląda naprawdę kapitalnie…. i jazda nocą to bardzo ciekawe doznanie. Kolejna sprawa to muzyka która jest okropna i nie dziwie się ze defaltowo jest wyłączona I na koniec: nie myślałem ze to kiedykolwiek napisze to o grze wyścigowej ale brakuje mi tu jakiejś otoczki fabularnej, jakiegoś wprowadzenia do kolejnych wyścigów. Tu mamy po porostu ścianę z eventami klik klik i jedziemy. Nawet przed wyścigiem nie ma żadnego rzutu kamerą na bryczki którą i z ktorymi jedziemy. Przyszłe patche niewiele poprawią bo będą poprawiały tylko oprawę audio wizualną. Bardzo czekałem na ta gre zapewne jak większość z Was bo to w końcu pierwsze wyścigi na Ps4 ale niestety w mojej opini wypadają bardzo przeciętnie na tle konkurencji. Ode mnie 6/10 Wracam do Forzy 5 i Horizona 2 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 tez nie moge wyjsc z wrazenia jak na tle innych exow na ps4 ta gra ma tyle slabych tekstur i jak odstaje oprawa od tego co bylo widac na niektorych gifach - mialbyc pierwszy true next gen graphics experience, a czuje sie jakbym gral w gre na ps3 z super efektami swietlnymi i wieksza iloscia obiektow na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja bede mogl grac z premiera UK wiec dodajcie mnie do znajomych Ukyo_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na profilu Driveclub na pejsbuku napisali właśnie, że w związku z dużym obciążeniem serwerów na razie wypuszczenie wersji z PS Plus i apki jest wstrzymane. E: Bansai mnie uprzedził. Nie mogę, beka na całego, już nie mam siły z niektórymi akcjami Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 tez nie moge wyjsc z wrazenia jak na tle innych exow na ps4 ta gra ma tyle slabych tekstur i jak odstaje oprawa od tego co bylo widac na niektorych gifach - mialbyc pierwszy true next gen graphics experience, a czuje sie jakbym gral w gre na ps3 z super efektami swietlnymi i wieksza iloscia obiektow na ekranie Ficuś z ciekawosci jaki masz TV plazmę panasa jakąś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 st60 dc wyglada slicznie ale poziom tekstur, jakosci obrazu, antyaliasingu to dwa poziomy nizej niz np taki second son Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Czyli DC wypada z dzisiejszego update PS+? ALE DNO. Niedokończone demo i kolejne przesunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 DriveClub jest zatem pierwszą gigantyczną softwareowo-organizacyjną wtopą Sony w erze PS4. Miejmy nadzieję, że ostatnią, a casus Battlefielda 4 już się nie powtórzy - gracze ochoczo kupują bety na płytach i potem mamy takie oto skutki. To jest kompromitacja, za którą polecą głowy - najwięcej pewnie w Evolution. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi