Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dziś Atomem ustanowiłem swój rekord na "zakręcie", ponad 4000 na jednym. Jeśli ktoś znajdzie kiedyś cierpliwość do czystej próby driftu,to może być ciężko pobić. Mi cierpliwości starczyło do następnego zakrętu i wróciłem do Mercedesa i BMW Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Wreszcie działa online. Gra dostała drugie, lepsze życie, bo zabawa jest świetna. Satysfakcjonujące jest zahamowanie wcześniej niż inni, aby wyjść z zakrętu szybciej i minąć kilku na raz, lub doganianie przeciwnika w tunelu aerodynamicznym. Mój ostatni wyścig ulubionym samochodem (niebiescy nie zmieścili się w 25s): Fajne jest również to, że jak ktoś w nas wjeżdża od tyłu, to robi sobie więcej szkód, niż nam. Kary oraz wpadanie w poślizg. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Panowie macie jakieś reguły odnośnie żółtych zkrętów. Staracie się driftować czy klasycznie hamować? Ogólnie dużo driftujecie w normalnych eventach (nie driftowych)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Mało jeszcze grałem ale wydaje mi się, że jeśli chcesz najlepszy czas wykrecić to jak najmniej driftuj. Kiedy ścigałem się z własnym duchem zawsze czysty przejazd wygrywał. Edytowane 15 Października 2014 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Staram się nie driftować w normalnych. Dobry hamulec, apex zakrętu, dodawanie gazu na wyjściu zawsze lepsze będzie.W czystych arcade'ach powerslide'y górą. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jednak znalazła się redakcja która zrobiła update recenzji Polygon obniżył notę z 7.5 na 5 z powodu niedzialajacego multi po tygodniu od premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Na Polygon zawsze można liczyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza
kubas80 0 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam Kupiłem DC i założyłem klub Polish Fire. Czy może ktoś do mnie dołączyć by go aktywować nie mam znajomych z takimi upodobaniami. Mam teraz 2 tygodnie urlopu i postarałbym się wypromować team. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 jutro ma być patch poprawiający działanie online https://www.facebook.com/driveclubofficial/posts/711588158925547 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ciekawe jeszcze czy będzie ta rekompensata. Powoli kończę singla, więc przydałoby się żeby multi działało na tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza
aleek 0 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam, czy wasza konsola przy graniu w DC" chodzi głośno? Moja przy DC chodzi jak suszarka, dodam ze przy innych grach działa ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 jutro ma być patch poprawiający działanie online https://www.facebook.com/driveclubofficial/posts/711588158925547 Mi się teraz jakiś pobrał. 135mb Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 To pociśnięte wreszcie, 225 gwiazdek do kolekcji. Teraz rozpoczyna się gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 No dzisiaj online działał mi cały czas, gra nagle całkowicie inna, brakowało jednak jeszcze wyzwań. Niech w końcu to ogarną Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 mi wczoraj bardzo czesto szybko laczylo, zauwazylem ze lepiej wylaczyc gre i znowu ja odpalic niz siedziec w menu glownym gdy od razu nie polaczy, nie dostalem tez jeszcze odsony kodu na zawartosc z preordera, moze wysylaja w ratach i dopiero dzis dostane... zaczynam powoli szlifowac eventy, skilla duzego w samochodowkach nigdy nie mialem wiec wcale nie uwazam, ze gra jest latwa, bicie czasow i wyscigi z mocnymi tylkonapedowcami gdzie bardzo latwo o baczka na zakrecie do latwych nie naleza przy okazji mam jeden event co za cholere nie umiem sie zblizyc do 1 miejsca - bentley na trasie w chile wokol tego obserwatorium w nocy ja bym wydluzyl kary odciecia zaplonu za wpadanie w bandy i kraksy - teraz za krotko to trwa i jesli kara wpada akurat przed szykana wolnych zakretow to jakiejs gorszej sytuacji wcale nie mamy, a prawda jest taka, ze branie zakretow na zasadzie "za murek robi auto przeciwnika" jest pomocne w singlu jak i multi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 No te kraksy to bardzo randomowe są pod tym względem. Raz jak uderzysz kwalifikuje jako kolizja i masz odcięcie, a częściej jako zderzenie z samochodem i tylko ujemne pkt. a ty dużo zyskujesz. Chyba, żeby zaliczyło jako kolizję musi uderzony wypaść 4 kołami z trasę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Włączyłem właśnie PS4 i dostałem komunikat że podczas próby ściągnięcia patcha wystąpił błąd (CE-32937-4), więc próbuje włączyć grę i mam kolejny komunikat że update is dowloading. Do you want to start application now without updtating it. Gra się uruchamia ale online nie działa z klubem też się nie łącze. Szkoda bo chciałem dodać milionik do klubu za driffty. Edit. Zrestartowałem konsolę i poszło. Może to tylko jakiś błąd połączenia się z internetem. Anyway, wszystko działa. Wieczorem popróbuje online Edytowane 16 Października 2014 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jak przechodzi ten progres z offline do klubu? trzeba cos nacisnac, kliknac, gdzies wejsc? pojawia sie wtedy jakis komunikat? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jak przechodzi ten progres z offline do klubu? trzeba cos nacisnac, kliknac, gdzies wejsc? pojawia sie wtedy jakis komunikat? Jak masz połączenie z serwerami to odbywa się to automatycznie. Odpaliłem teraz konsolę, a tu w powiadomieniach przeprosiny, że nie dostałem fur z preordera i do tego dołączony voucher na RUF RT12 R, Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Black Series i McLaren 12C Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Same najlepsze autka. McLaren świetnie się prowadzi, RUF wygrywa wszystko a SLS AMG najlepiej brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jak przechodzi ten progres z offline do klubu? trzeba cos nacisnac, kliknac, gdzies wejsc? pojawia sie wtedy jakis komunikat? Jak masz połączenie z serwerami to odbywa się to automatycznie. Odpaliłem teraz konsolę, a tu w powiadomieniach przeprosiny, że nie dostałem fur z preordera i do tego dołączony voucher na RUF RT12 R, Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Black Series i McLaren 12C a wczoraj wieczorem odpalales konsole? kolo 23 nic nie mialem, mam nadzieje, ze dzis popoludniu jak bede odpalac ps4 bedzie na mnie tez ten komunikat czekac Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Przyszło niby wczoraj o 19:04, ale nie odpalałem wieczorem konsoli dlatego zobaczyłem teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Latki 1.04 jak i samochodów nie mogę pobrać więc na uj mnie takie przeprosiny jak zero poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 mi wczoraj bardzo czesto szybko laczylo, zauwazylem ze lepiej wylaczyc gre i znowu ja odpalic niz siedziec w menu glownym gdy od razu nie polaczy, nie dostalem tez jeszcze odsony kodu na zawartosc z preordera, moze wysylaja w ratach i dopiero dzis dostane... zaczynam powoli szlifowac eventy, skilla duzego w samochodowkach nigdy nie mialem wiec wcale nie uwazam, ze gra jest latwa, bicie czasow i wyscigi z mocnymi tylkonapedowcami gdzie bardzo latwo o baczka na zakrecie do latwych nie naleza przy okazji mam jeden event co za cholere nie umiem sie zblizyc do 1 miejsca - bentley na trasie w chile wokol tego obserwatorium w nocy ja bym wydluzyl kary odciecia zaplonu za wpadanie w bandy i kraksy - teraz za krotko to trwa i jesli kara wpada akurat przed szykana wolnych zakretow to jakiejs gorszej sytuacji wcale nie mamy, a prawda jest taka, ze branie zakretow na zasadzie "za murek robi auto przeciwnika" jest pomocne w singlu jak i multi ;P Ficuś ogarnij sobie tą trasę z kamerą na masce lub przedniej szybie. Ja jak się przełączyłem na taką z kamerki zza samochodu to event zrobiłem na 3 gwiazdki praktycznie z miejsca (chyba 3 podejście). Więcej przepychania tym Bentleyem a i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 ogolnie ja tylko jezdze na kamerce z zderzaka - w 90% racerach na taka ustawiam, a ta w DC to po prostu wipeout jest bo tak oddaje poczucie predkosci bede musial chyba bardziej po chamsku jezdzic ten event bo serio jakos nie potrafie po bozemu odpowiednio podgodzic tych samochow a na zakretach ta wielka krowa jest wolna btw genialnie mi sie podoba oddana nierownosc terenu w tej grze - to chyba pierwszy racer w zyciu w jakim czasem mam problem utrzymac auto na z pozoru prostej drodze - jest taka jedna trasa gdzie jest teoretycznie dluga prosta, ale co pewien czas sa na niej takie wertepy, ze bardziej nadsterownymi autami trzeba sie serio pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi