Opublikowano 8 grudnia 201410 l Ustawcie sobie słońce plus deszcz. Kałuże na drodze, tę odbicia otoczenia od wody, promienie słoneczne. 100 x
Opublikowano 8 grudnia 201410 l wszystkie zmiany z dzisiejszego patcha: You can download the new game update (1.08) now!It's a big one, bringing dynamic weather, 2 new tracks and lots more improvements based on your feedback.Here's the full details of Game Update 1.08 (which weighs in at 1.4GB):New Features:* Adds weather to the game, for online and offline play.* Adds two new tracks, both including reverse variants: Atlanterhavsvegen in Norway and Sinclair Pass in Canada.Improvements:* Adds the option to configure Throttle/Brake controls onto Up/Down on Right Stick.* Adds the ability to access Club Cars when offline.* Adds the ability to access Club Paint Jobs when offline.* Adds track maps and stats to each track card in Single Event.* Adds player statistics to various panels within Single Event and Challenges.* Includes more minor bug fixes, performance improvements and usability tweaks.Add-ons (coming later in December):* Adds support for the Mazzanti Evantra, coming to PlayStation®Store as a free download later in December.* Adds support for the Redline Expansion Pack, coming to PlayStation®Store as a premium download later in December. This Expansion Pack includes the Redline Car Pack and Redline Tour Pack.* The Redline Car Pack includes 5 new cars: Mercedes SLS AMG E-Drive, McLaren F1 LM, Renault Alpine A110-50, Ferrari 458 Speciale, and Chevrolet Corvette Stingray.* The Redline Tour Pack includes 11 new Events and 5 new Trophies.* Adds support for the Elements Tour Pack, coming to PlayStation®Store as a premium download later in December.* The Elements Tour Pack includes 11 new Events and 5 new Trophies.There's more to come in the next game update, so please keep sharing your feedback about DRIVECLUB with us to help the game continue to evolve around you.\
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Hej. Nie wiem czy mogę tu o tym napisać, ale spróbuję. Brakują mi 2 trofea do perły. Te gdzie trzeba wysłać wyzwanie do znajomych, 5 wyzwań i to, że na końcu muszę być na pierwszym miejscu. Pomógłby ktoś? Podam swoj psn: revverpl Jak ktoś mnie zaprosi to podeślę zaproszenia do 5 wyzwań. Jak komuś brakuje to też mogę pomóc. Z góry dzięki! A wrażenia z dzisiejszego update! MEEEEEEEEEEEEGA!
Opublikowano 8 grudnia 201410 l W końcu Indie jakoś zaczynają ładnie wyglądać Widzę też, że wprowadzono Amerykańskie autko Corvette
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Do tych co grali/grają/grać będą: czy tryb TPP (spoza kokpitu) również daje radę jak te wszystkie filmiki/fotki z wnętrza auta?
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Jak to jest ku.rwa możliwe że krople deszczu mają swoją fizykę Możecie zobaczyć cały filmik ale na samym końcu podczas hamowania widać jak woda zalewa mi przednią szybę XD
Opublikowano 8 grudnia 201410 l jasny gwint. 8 grudnia rozpoczęła się nowa generacja ! SP zakupiony, jak że to wygląda !
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Do tych co grali/grają/grać będą: czy tryb TPP (spoza kokpitu) również daje radę jak te wszystkie filmiki/fotki z wnętrza auta? Daj, daje z tym, że teraz w tym widoku są ciut za duże krople na ekranie. W widoku FPP pięknie je zbierają wycieraczki, tu ciut przeszkadzają. Na pierwszy ogień odpaliłem tak jak proponował Ficuś, czyli ulewę w słońcu. To aż za dobrze wygląda jak na grę
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Ferrari FXX Evoluzione jest dostępne w wyścigach OnLINE !!!!! Klasa Auta HYPER !!!!!
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Ferrari FXX Evoluzione jest dostępne w wyścigach OnLINE !!!!! Klasa Auta HYPER !!!!! a w wyścigach samemu na czas nie można nim jezdzić?
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Bekowałem z DC, ale teraz odpaliłem po powrocie z pracy i muszę przyznać, że czapki z głów. Jakbym w zupełnie inną grę grał, jazda w nocy w ciężkim deszczu/śniegu dostarcza niesamowitych wrażeń. Brawo
Opublikowano 8 grudnia 201410 l season pass kupiony, patch przetestowany - totalny rozpier.dol, totalny, poczawszy od tego, ze dwie nowe trasy sa same w sobie super to warunki pogodowe - pierwsza gra tej generacji, ktora po prostu wgniata w fotel, wgniata totalnie, deszcz ze swoja fizyka, to jak wyglada feeria barw i odbic od wszystkie w okol toru i na samochodach - totalny masakrator i niech bog ebvolution chroni od ograniczenia efektu plynacych kropli po ekranie tv - wlasnie teraz jest realistycznie, trudno, nic nie widac w czasie ostrego zalamania pogody, totalnie zupelnie jak w realu
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Ferrari FXX Evoluzione jest dostępne w wyścigach OnLINE !!!!! Klasa Auta HYPER !!!!! a w wyścigach samemu na czas nie można nim jezdzić? Nie, tylko w wyścigach online kłódka blokująca auto znika. Bo w single race i time trial jest zablokowana
Opublikowano 8 grudnia 201410 l jedna w kanadzie, jedna w norwegii - przez tryb singlowy je wyszukasz
Opublikowano 8 grudnia 201410 l No tak patrzyłem właśnie, z tym, że mam na dwóch trasach w Kanadzie i Szkocji przejechane 0 km i nie wiem, która to ta nowa